Smit Vis

0

De zee heeft veel moois te bieden. Visliefhebbers onder uw gasten weten daar alles van. Zij hebben nu al voorpret en voor hen gaat er niets boven vers. Voor u biedt dat een uitgelezen kans om hen te laten genieten.

Waar haalt u het beste uit de zee? Smit Vis levert u verse vis, schaal- en schelpdieren. En daarmee krijgen uw gasten het beste op hun bord. Bij ons vindt u een enorm assortiment: voor de horeca, zorg en grootkeuken. Met zo’n 600 soorten verse vis en 1.500 visproducten heeft u een zee van mogelijk heden. Elke dag het beste uit de zee. Wat wilt u op de kaart zetten?

Elke dag het beste uit zee Inclusief het beste voor uw zaak

Ondernemen is vooruitzien. Juist in de horeca, zorg en grootkeuken is het belangrijk om verder te kijken dan de dag van morgen. Welke vis kunt u het beste inslaan? In welke hoeveelheid? Tegen welke prijs?
Welkom bij Smit Vis. Wij werken als ondernemer voor ondernemers. En we zijn thuis in de horeca, zorg en grootkeuken. We leven ons in, geven u graag een steuntje in de rug en helpen u om van uw zaak een succes te maken.
Dus ook over inkoopvolume, marge en omzet kunt u advies verwachten. Kom gerust met ons sparren en ontdek ideeën om uw aanbod aan de man te brengen. Dat kan soms heel eenvoudig. Elke vis heeft een eigen verhaal. En klanten houden van verhalen. Wie kan er beter vertellen dan u?

Bewezen kwaliteit

Smit Vis heeft het complete proces van inkoop tot levering in eigen beheer. Hierdoor zijn de visproducten 100 procent traceerbaar. Smit Vis is een HACCP goedgekeurd bedrijf en voldoet ruimschoots aan alle eisen op het gebied van hygiëne, veiligheid en versheid.

Ruime keuze

Als klant heb je de keuze uit meer dan 1.600 artikelen. In aanvulling op het vaste assortiment wordt er twee keer per week ingekocht bij de versmarkt Rungis Marché International in Parijs.

Bewezen duurzame vis

Bij de inkoop en verwerking van vis maakt Smit Vis dagelijks bewuste keuzes in het belang van een verbetering van duurzame visserij en viskweek. Het bewijs is de MSC-certificering. Het Marine Stewardship Council (MSC) is een onafhankelijke, internationale organisatie die zich inzet om het visaanbod in de zee ook op lange termijn te garanderen. Daarnaast wil de organisatie de leefomgeving van de vissen gezond houden. Bedrijven en producten met een MSC-keurmerk voldoen aan deze norm.

Ondersteuning op maat

Een kwaliteitsgevoelig product als verse vis vraagt om persoonlijk contact en advies op maat. Daarom is een optimale prijs-kwaliteitverhouding alleen niet voldoende, maar wil Smit Vis ook een goede relatie opbouwen en onderhouden met zijn relaties. Speciaal voor dit doel staat een team van specialisten elke dag klaar om klanten van deskundig advies te voorzien. Smit Vis is onderdeel van Sligro Food Group en uitgegroeid tot de grootste visleverancier voor horeca en grootverbruik in Nederland.

Meer weten? Klik dan hier voor meer informatie of neem nu direct contact op. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Oeps! Reactie vergeten in te vullen?
Vul hier aub je naam in