Smit Seafood

0

Groothandel gespecialiseerd in een zeer uitgebreid assortiment kersverse Zeevis, Schaal,- en Schelpdieren. Voor horeca en grootverbruikers.

Onze Service, Ervaring, constante Kwaliteit, Initiatief en de korte lijnen met de dagelijkse werkvloer, maken Smit Seafood anders dan andere Visleveranciers en is door de Totaalgroothandel moeilijk te evenaren.

Eigenaar Pieter Smit is dagelijks zelf op de werkvloer te vinden met zijn team en staat u zo veel mogelijk zelf te woord. Korte lijnen & persoonlijk contact: direct van uw keuken tot onze snijtafel!Dit spaart iedereen tijd en geeft sneller duidelijkheid: Voor ons is sneller duidelijk wat u wenst en hoe u uw bestelling wilt ontvangen en u bent op deze manier verzekerd dat u deze dan ook echt precies zo krijgt. Wij leveren u nu net dat stuk vis dat u zelf ook zou uitzoeken.  De vis wordt exact zoals u dat wenst bij u aangeleverd: in zijn geheel of gefileerd, met vel, geschubd, of juist zonder vel? U zegt het ons maar. De verse, levende kreeften & Krab “vissen” we net voor de chauffeur gaat rijden uit onze speciale zoutwater bassins.

Meer weten? Klik dan hier voor meer informatie of neem nu direct contact op. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Oeps! Reactie vergeten in te vullen?
Vul hier aub je naam in