Sir Joe

0

We love soda. We love its bubbles. Want; zonder prik, geen soda drinks. Wij vinden dat de sodacategorie haar prik deels heeft verloren. Wij willen weer terug naar het product. Naar het verhaal.

Soda heeft namelijk een rijke traditie en er zijn nog altijd veel bijzondere producten en merken te vinden. Wij willen iedereen bewijzen dat soda niet saai hoeft te zijn. En dat het aanbieden van bijzondere en hoogwaardige frisdranken niet moeilijk hoeft te zijn. Sir Joe gaat soda weer laten bruisen!

Caleb’s Kola

Caleb’s Kola is ontwikkeld met de vastberadenheid om de beste kola op de markt te creëren. Daarvoor ligt de sleutel in het gebruik van hoogwaardige ingrediënten naar het voorbeeld van traditionele recepten. De kola is samengesteld uit duurzame fair-trade rietsuiker, kolanoten uit Afrika en een speciale blend van bruine kruiden van over de hele wereld. Het uiteindelijke toevoegen van een beetje citrus en een perfecte hoeveelheid koolzuur zorgt ervoor dat deze kola perfect in balans is.

Russell & Co.

Russell & Co. was één van de eerste soda’s in Nederland, geïntroduceerd door Josiah Russell in 1887. Josiah Russell bouwde al snel een mooi netwerk op en zorgde ervoor dat Russell & Co. Bij exclusieve horecagelegenheden terecht kwam. In de jaren ‘20 bloeide Russell & Co. uit tot een ideale mixer voor de high-ball cocktails tijdens extravagante feestjes. Nu, bijna een eeuw later, laat Russell & Co jou het leven vieren alsof het de roaring twenties is. Met vier sophisticated smaken geïnspireerd op de originele recepten van toen.

StrangeLove

In juni 2012 verkochten Stafford Fox en James Bruce hun eerste doosje biologische ginger beer aan een klein, plaatselijk café in Leichhardt, Australië. Hun missie was om de biologische drankcategorie nieuw leven in te blazen met een reeks aantrekkelijke, volwassen frisdranken met diverse en spannende smaakprofielen. Zeven jaar later zijn hun mixers doorgedrongen tot de high-end cocktailbarren en tophotels in Australië. Hoewel het nog nergens in Europa verkrijgbaar is, zijn ze nu klaar om de Nederlandse markt te betreden.

Meer weten? Klik dan hier voor meer informatie of neem nu direct contact op. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Oeps! Reactie vergeten in te vullen?
Vul hier aub je naam in