Seafarm 

0

Seafarm vist, verwerkt en exporteert mesheften en andere schelpdieren binnen Europa. Daarnaast heeft Seafarm de meest duurzame en energiezuinige tarbot kwekerij van Europa.

Hierbij is dierenwelzijn en milieuvriendelijkheid ons uitgangspunt; wij gebruiken dus geen antibiotica en recyclen ons water. Om dit ook economisch rendabel te maken zijn wij continue aan het innoveren. Dit zijn niet enkel onze woorden, wij hebben al diverse onderscheidingen en prijzen hiervoor in ontvangst mogen nemen.

Bij Seafarm zijn ongeveer 25 vaste medewerkers in dienst. Deze zijn werkzaam op verschillende werkgebieden, zoals de verwerking van messchelpen en schelpdieren, de visserij, de viskweek en administratie en personeel. Doordat een groot deel van het personeel thuis is in diverse werkgebieden is uitwisseling van werkplekken mogelijk. Al onze medewerkers zijn zeer enthousiast en gemotiveerd. Mede hierdoor kunnen wij onze hoge kwaliteit waarborgen. Daarnaast heeft Seafarm agenten zitten in verschillende landen zoals Spanje, Italie en Frankrijk. Hierdoor kan een snelle levering op deze internationale markten worden gegarandeerd.

Missie 

Onze missie is een kwalitatief hoogstaand product te leveren, zodat de vertrouwensband met onze klanten continue wordt versterkt. Hierbij is milieu en diervriendelijkheid het uitgangspunt. Daarnaast wil Seafarm het meest innovatieve en efficiënte bedrijf zijn, en dit ook uitstralen. Daarbij ook andere ondernemers te stimuleren tot een meer innovatieve bedrijfsvoering, en daarvoor ook samenwerking met deze aangaan. Seafarm is ook bereid de dialoog aan te gaan met NGO’s om ook een (milieu) kritische blik op haar activiteiten te verkrijgen. Seafarm wil zichzelf doormiddel van innovatie nog verder ontwikkelen tot een nog meer milieu verantwoord en diervriendelijke kwekerij en schelpdier verwerker. Seafarm wil ten alle tijden zorgvuldig omgaan met natuurlijke bronnen, om deze ook voor de toekomstige generaties te garanderen. Dit wil Seafarm doen door het toepassen van het Cradle to Cradle principe.

Visie

Seafarm wil een belangrijke positie binnen Nederland innemen met betrekking van het produceren en verwerken van schelpdieren. Seafarm ziet zichzelf als adviseur en/of exploitant van nieuw of om te bouwen schelpdieren opslag systemen en bedrijven, welke milieuvriendelijk en diervriendelijk opgezet worden. Seafarm is voornemens het efficiëntste bedrijf te worden, waarbij lichamelijke arbeid tot het minimum wordt beperkt door gebruik van innovatieve automatisering.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Oeps! Reactie vergeten in te vullen?
Vul hier aub je naam in