Schulp Vruchtensappen

0

Familie Schulp is sinds 1861 gevestigd aan het Zandpad in Breukelen, langs de rivier de Vecht. Hier begon, vijf generaties terug, Albertus Schulp met het telen van appels en peren in zijn hoogstamboomgaard. De liefde voor het fruit ging van vader op zoon.

Tot 1995 waren Albert Schulp jr. en vader Gerrit vooral gericht op de teelt van kwaliteitsfruit. In dat jaar begon Albert met het verwerken van fruit tot vruchtensap. Ook bij de verwerking wilde hij, als fruitkenner, geen concessies doen aan de kwaliteit. De vers geperste sappen werden in toenemende mate gewaardeerd in Breukelen en omstreken.

Horeca

Uw gasten waarderen de smaak van  het goede landleven en herkennen de kwaliteit. U biedt beleving in een fles of zelfs geserveerd in een Schulp sapglas. Ook grootverbruikers met veel bezoekers, zoals instellingen en ziekenhuizen, kiezen daarom graag voor Schulp. U kunt uw gasten méér bieden dan alleen het smaakvolle appelsap. Variaties als bijvoorbeeld appel&vlierbes of appel&cranberry zullen al snel favoriet zijn bij uw gasten. En omdat u de keuze hebt uit verschillende flesformaten, heeft u voor elke afname de juiste fles. Daarnaast zijn voor de horeca ook de nieuwe 5 literverpakkingen zeer geschikt.
Schulp biedt u meer voordelen: wij werken niet met statiegeld en door de prima houdbaarheid voorkomt u derving!

Klik hier voor meer informatie en neem direct contact op

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Oeps! Reactie vergeten in te vullen?
Vul hier aub je naam in