Schmidt Zeevis

0

Schmidt Zeevischhandel” is omstreeks 1908 opgericht door Oma Schmidt. Heel bijzonder is dat het bedrijf al 100 jaar op precies dezelfde locatie gevestigd is.
Sinds 1993 is de officiële bedrijfsnaam SCHMIDT ZEEVIS ROTTERDAM B.V.

5 divisies

1. Beleveren van hotels, restaurants en cateringbedrijven, 6 dagen per week door heel Nederland

2. Beleveren van shipchandlers in Rotterdam en Antwerpen en het beleveren van cruiseschepen door heel Europa

3. Import/export naar alle werelddelen

4. Winkel, de mooiste viswinkel van Europa

5. Groothandel en leveranties aan zelfbedienings- groothandels

Stuk voor stuk goed gemotiveerd personeel en allemaal tweetalig: de taal van de vissers en de taal van de klant Het gehele bedrijf werkt onder de strengste HACCP & BRC normen.
Elke vis die binnenkomt wordt gescand en van een barcode voorzien. Zo blijft hij de hele route traceerbaar, van kotter tot keuken. Inkopers op alle belangrijke visafslagen, zowel in binnenland als in buitenland

Duurzaamheid

Schmidt Zeevis heeft het traject van de traceerbaarheidscertificering van de Marine Steward Council (MSC) goed doorlopen. Producten uit MSC gecertificeerde visserijen mag Schmidt Zeevis verkopen onder het MSC keurmerk, waaronder ook de MSC gecertificeerde maatjesharing afkomstig uit de gecertificeerde visserij Astrid Fiske North Sea Herring.

Telefonische verkoop 

Tot 24.00 uur persoonlijk, daarna antwoordapparaat. Tevens de mogelijkheid voor vaste klanten om electronisch te bestellen via het internet. Meer dan 3000 m² waarvan 1000 m² gekoeld tot 4° C. en 500 m² vriescellen tot – 40° C. Alle afnemers ontvangen wekelijks het prijs/nieuws bulletin met aanbiedingen. Het allereerste winkeltje in 1908 op precies dezelfde locatie.

Meer weten over Schmidt Zeevis Klik dan hier voor of neem nu direct contact op. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Oeps! Reactie vergeten in te vullen?
Vul hier aub je naam in