Rosval Production & Development

0

In 1985 werd het eerste Rosval grootkeuken fornuis voor de Horeca geproduceerd in onze fabriek in Best. Inmiddels zijn we als familiebedrijf uitgegroeid tot dé grootkeuken producent / leverancier van topkwaliteit fornuizen voor de top-gastronomie in de Horeca.

Rosval is een grootkeukentechniek productiebedrijf met ca. 55 enthousiaste medewerkers met enorme passie voor de (RVS-)grootkeukenproducten die worden gefabriceerd. Veel medewerkers werken al geruime tijd bij dit mooie Brabantse familiebedrijf. Met trots laten wij u weten dat we onszelf ook een leerbedrijf mogen noemen, met enthousiaste werk-leer studenten en stagiaires.

Uw ideeën, visie en eisen gecombineerd met jarenlange ervaring en oog voor detail vormen het juiste recept voor een handgemaakt grootkeuken fornuis voor de Horeca. Al sinds jaar en dag lopen we voorop in de ontwikkeling, productie, leveren en installeren van roestvrijstaal (RVS) producten voor de grootkeukentechniek. En dat doen we met passie! Kwaliteit en maatwerk, dat is wat we beloven! 15Rosval richt zich op het midden en hoog segment in de Horeca, denk daarbij aan restaurants, hotels, strandpaviljoens, patisserie, traiteurs, bedrijfsrestaurants, slagerijen en instellingen. Naast grootkeuken fornuizen en koelwerkbanken met rubberloze lades en deuren Easy-Cooling® maken we o.a. ook barren en (live Cooking) buffetten.

Meer weten? Klik dan hier voor meer informatie of neem nu direct contact op. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Oeps! Reactie vergeten in te vullen?
Vul hier aub je naam in