Remia Foodservice

0

Remia is als toonaangevende producent van sauzen en vetten inmiddels niet meer weg te denken uit de foodservice. Spraakmakende marketingcampagnes, product- en verpakkingsinnovaties hebben van Remia een sterk merk gemaakt. Basis voor het succes van Remia is de diepgewortelde ondernemersmentaliteit die zich kenmerkt door zelfstandigheid, nuchterheid en innovatie waarmee we anticiperen op ontwikkelingen.

Remia is een dynamisch familiebedrijf, waar ruim 400 werknemers dagelijks werken aan de beste producten. Sinds jaar en dag wordt in Den Dolder een breed assortiment aan sauzen, margarines en vetten geproduceerd. In het sauzenhart van Nederland worden producten gemaakt die zowel in Nederland als in de rest van de wereld dagelijks worden gebruikt door consumenten, foodservice en industriële afnemers.

Remia

Remia staat bekend om een breed assortiment en een continue innovatiekracht met verschillende producten. Zonder Remia zou er geen fritessaus bestaan. Bijna 50 jaar geleden werd dit product in de Nederlandse markt geïntroduceerd in het inmiddels overbekende emmertje. Het succes van dit product heeft flink bijgedragen aan het succes van het merk en Remia is nog steeds dé marktleider binnen dit segment.

Gouda’s Glorie

De vertrouwde kwaliteit, in een nieuw jasje! De sauzen van Gouda’s Glorie kennen een rijke traditie en zijn al decennia lang een begrip in de cafetaria’s en menig ander horecabedrijf. Een echt Hollands merk waar kwaliteit bovenaan staat. Een kwaliteit die zich kenmerkt door authentieke recepturen.

DeVlaendere

De Vlaamse fritescultuur heeft inmiddels ook de harten van de Nederlander veroverd. DeVlaendere biedt u een volledig assortiment koude Belgische sauzen en bereidingen, ideaal voor frituur- en snackgerechten. Van bekende klassiekers als een echte Belgische Mayonaise en Cocktailsaus tot een Andalouse, Tartare, Américaine, Samurai en Hannibal Frikadel. Met de sauzen van DeVlaendere biedt u uw gasten telkens wat nieuws, zodat snacken een belevenis wordt. Het genieten staat echt centraal.

Yildriz

Shoarma, Gyros, Döner Kebab en Spareribs: ze mogen zich in een toenemende belangstelling verheugen. In deze eetcultuur komen de sauzen van Yildriz helemaal tot hun recht. Yildriz heeft namelijk een uitgebreid assortiment sauzen dat sterk met de Shoarma en Döner Kebab cultuur verbonden is. De authentieke en lokaal verkregen recepturen zijn uniek. Wereldsauzen voor professionals met smaak! Het assortiment van Yildriz voor de professional bevat vijf sauzen, in de doorzichtige knijptube. Hiermee bereidt u in een handomdraai de lekkerste shoarmaschotel, Döner Kebab, broodje hete kip of Kapsalon.

Klik hier voor meer informatie en neem direct contact op

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Oeps! Reactie vergeten in te vullen?
Vul hier aub je naam in