PolderGoud

1

Als het om aardappelen gaat dan is Schaap Holland dé partner op elke plaats in de aardappelketen. Schaap Holland is namelijk een ‘allrounder’ op het gebied van aardappelen.

Veredeling en Pootaardappelen.

In eigen beheer worden rassen gekweekt en geteeld. Pootgoed van eigen rassen, monopolie- en vrije rassen wordt wereldwijd verhandeld.

Industrie en export.

Schaap Holland is een belangrijke leverancier van aardappelen voor de Europese verwerkende industrie. Door de klant gewenste rassen en maten kunnen jaarrond door ons geleverd worden.

Foodservice en Retail.

Onder de merknaam “PolderGoud” leveren wij verpakte aardappelen en koelverse aardappelproducten aan de Europese Foodservice en de Retail. De producten beantwoorden door raskeuze, maat, kooktype, bewerking en snijvorm perfect aan de behoefte van de gebruiker. Voor de maaltijdindustrie produceren wij op maat gemaakte hoogwaardige halffabricaten.

Grootkeukens 

PolderGoud is het kwaliteitsmerk geschilde aardappelen in de professionele grootkeukens. Door feeling met de markt te houden en door intensieve samenwerking met de telers garanderen wij jaar rond een zeer constante kwaliteit geschilde aardappelen.Wij bieden in ons assortiment voor elk kooksysteem het beste aardappelproduct. Voor gekoppelde en ontkoppelde keukens is het verse “koudgeschilde” aardappelassortiment uitstekend geschikt om te koken in de combisteamer of in de ketel. Door de intensieve samenwerking met de aardappeltelers kunnen wij het gehele jaar een hele constante kwaliteit geschilde aardappelen aanbieden. Schaap Holland beschikt over één van de meest geavanceerde productielijnen van Europa voor het “koud” schillen van aardappelen. Het productieproces staat onder continue kwaliteitscontrole en voldoet aan de hoge wensen en verwachtingen van iedere kok in de grootkeuken. Het assortiment voor de professionele grootkeuken bestaat uit de segmenten “vers” en “sous-vide” gekookt.

Vers geschilde aardappelproducten

De verse producten worden ‘koud’ geschild, eventueel gesneden, gekoeld en gecontroleerd en direct onder beschermende atmosfeer verpakt. Na het verpakken zijn de producten gekoeld 6 tot 7 dagen houdbaar. Deze producten zijn uitermate geschikt voor de gekoppelde en ontkoppelde keuken.

Sous-vide gegaarde aardappelproducten

Er zijn veel ontwikkelingen in de grootkeukens, Schaap Holland wil haar leidende rol in de foodservicemarkt verder uitbreiden en op deze ontwikkelingen inspelen. In ontkoppelde en assemblagekeukens wordt steeds meer gebruik gemaakt van gegaarde componenten.

De ‘sous-vide’ kooktechniek leent zich goed voor deze systemen. Bij dit procédé worden aardappelproducten na het vacuüm verpakken langzaam gegaard en daarna snel terug gekoeld. Hierdoor ontstaat een zeer smaakvolle aardappel met behoud van alle voedingsstoffen en vitamines. Bovendien is het product zonder toevoegingen ca. 30 dagen houdbaar! Deze ‘sous-vide’ gekookte producten worden veel gebruikt in keukens waar ontkoppeld gekookt wordt of waar maaltijden worden geassembleerd.

Klik hier voor meer informatie en neem direct contact op

1 Reactie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Oeps! Reactie vergeten in te vullen?
Vul hier aub je naam in