Patisserie Leveranciers

0

Welke patisserieleveranciers zijn er allemaal actief in de horeca en welke patisserieleveranciers passen het beste bij jou? Om je te kunnen helpen in je zoektocht naar de juiste patisserieleveranciers hebben we hieronder een overzicht gemaakt van alle patisserieleveranciers die actief zijn in de horeca. Op deze manier kun je gemakkelijk contact opnemen met de patisserieleveranciers die het beste bij je passen en in gesprek.

Barry Callebaut

De familie Callebaut leidde generatie op generatie een succesvolle bierbrouwerij in België. Octaaf Callebaut brouwde er mooie Belgische bieren, maar koesterde daarnaast een voorliefde… (lees meer)

De Truffel

Wij van De Truffel willen u graag verrassen met onze producten. Daarom blijven we onze producten vernieuwen en ontwikkelen qua smaak, vorm en verpakking. Wij kopen alleen… (lees meer)

Dobla

Met de chocoladedecoraties en chocolade cups van Dobla geeft u in een handomdraai de perfecte finishing touch aan uw lekkerste desserts… (lees meer)

Diellisen Desserts

Dielissen Desserts is al ruim 15 jaar leverancier van ambachtelijk schepijs en patisserie in de breedste zin van het woord. We zijn… (lees meer)

Fruit Life

Fruit het gehele jaar door! Fruit Life heeft speciaal voor u uit de beste oogstgebieden het lekkerste en mooiste fruit geselecteerd. Het fruit is… (lees meer)

Incredibleroses

Incredible roses, een bijzondere garnering van uw gerecht! Wilt u uw gasten verrassen met een bijzonder gerecht? Dan bent u bij Incredible… (lees meer)

Pelleboer IJs en Desserts

Wij maken bijzonder ambachtelijk schepijs , exclusieve patisserie en praktische dessertproducten van de hoogste kwaliteit voor horeca, ijssalons, catering en het professionele out of… (lees meer)

Holtkamp Horeca – Patisserie

Holtkamp Horeca is de ambachtelijke patissier van Amsterdam. Onze patisserie producten leveren wij aan horeca, groothandel en bedrijven.  In Amsterdam en omstreken. Sinds 1969… (lees meer)

Cheesecake Factory Bakery

The Cheesecake Factory® verhaal begint in Detroit, Michigan in de jaren 1940. Evelyn Overton vond een recept in een lokale krant dat… (lees meer)

Pidy Gourmet

Pidy is een wereldleider in afgebakken bladerdeeg en heeft “State of the art” productie-units in België, Frankrijk en de Verenigde Staten… (lees meer)

Chaupain brood & patisserie

De heerlijke smaak van desembrood… Een smeuïg stukje cheesecake dat smelt op uw tong… Bij Chaupain raken we er niet… (lees meer)

Traiteur de Paris

Traiteur de Paris is 20 jaar geleden opgericht en verzorgt versnaperingen (canapés, petits fours), desserts, bereide groenten en culinaire basisbereidingen van… (lees meer)

Tot zover een compleet overzicht van alle patisserieleveranciers voor de horeca. Ken jij ook een patisserieleveranciers die hier nog niet tussen staat? Klik dan hier en stuur ons een mailtje zodat we dit snel kunnen aanvullen op deze pagina.