Pandriks Bake Off

0

“Brood was vroeger véél lekkerder”. Met dit als uitgangspunt is Pandriks Bake Off ontwikkeld. Een uniek proces waarbij het deeg gemiddeld 24 uur rijst. Waar gebakken wordt op natuursteen. Waar gebruik wordt gemaakt van 100% natuurlijke grondstoffen.

Wij geven de natuur de tijd om haar werk te doen. Ons brood krijgt écht de tijd en rust, maar liefst 30 uur in plaats van 3 uur. Hiermee gaan we terug naar het productieproces van vroeger, maar maken we wel gebruik van de technieken van morgen. Dit resulteert in pure, uitstekend verteerbare producten van 100% natuurlijke ingrediënten. Kortom; het allerbeste brood. Bereid met tijd en vakmanschap, én dat proef je!

Ambachtelijk brood

Pandriks Bake Off produceert 100% natuurlijk ambachtelijk desembrood, dat met tijd en liefde is bereid. Het unieke proces van gemiddeld 30 uur resulteert in de beste smaak, een luchtige structuur en betere verteerbaarheid. Wij geloven in een wereld waarin voeding zonder kunstmatige toevoegingen en procesversnellers voor iedereen bereikbaar wordt. Men eet niet langer haastig bewerkte producten, maar kiezen voor verse, pure producten met een eerlijke bereiding.

Meer weten? Klik dan hier voor meer informatie of neem nu direct contact op. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Oeps! Reactie vergeten in te vullen?
Vul hier aub je naam in