Oranka Vruchtensappen

0

Oranka is als internationaal leverancier toonaangevend op het gebied van vruchtensappen & smoothies in combinatie met uitschenksystemen. Met meer dan 25 jaar ervaring weten wij als geen ander wat u als klant belangrijk vindt in het koude drankensegment.

Dat vindt u terug in doordachte concepten met een ideale mix van gemak, hygiëne, uitstraling, milieu, prijs en kwaliteit. Een uitgebreid scala aan oplossingen met ruime keuze

Voor u & uw gasten

Oranka biedt oplossingen voor elke locatie, onafhankelijk van grootte, type dienstverlening of stijl.

  • Concepten: van ontbijtconcepten en hotelbarservice tot concepten voor banqueting en conferenties.
  • Assortiment: ons brede assortiment gaat van verse vruchtensappen tot vruchtendrankconcentraten en van smoothies tot biologische sappen.
  • Presentatiemiddelen: wij bieden u kosteloos diverse dispensers of karaffen in bruikleen voor een optimale presentatie.
  • Dispensers: koeldispensers voor efficiënte logistiek in uw keuken deze zijn gemakkelijk bedienen en bieden een eenvoudige HACCP-beheersing.
Ontbijt Concepten

De sleutel tot een succesvol ontbijt is het leveren van kwaliteitsproducten op een snelle en eenvoudige manier. Bij Oranka kunt u hiervoor uit verschillende concepten kiezen. Van een sierlijke karafpresentatie tot machines die een grote hoeveelheid gasten in korte tijd kunnen bedienen. Onze ervaren medewerkers adviseren u graag over de oplossing die het beste bij uw situatie past.

Klik hier voor meer informatie en neem direct contact op

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Oeps! Reactie vergeten in te vullen?
Vul hier aub je naam in