Ommer Bedrijfsvloeren

0

Ommer Bedrijfsvloeren levert én plaatst al vanaf 2001 unieke kunststofvloeren voor bedrijven en instellingen. Vloeistofdicht, slijtvast en duurzaam. Naast vloeren leveren we ook wandafwerking, pvc stroken met houtlook, entreematten, antislip tape, vloerreinigingsproducten, tegels en nog veel meer. Sinds 1 juli 2010 wordt Ommer Bedrijfsvloeren geleid door Wilhelm en Marinka Kortstee.

Onze ervaren medewerkers beschikken over een no-nonsense mentaliteit, zijn creatief en denken graag mee om de perfecte vloer voor u te realiseren. Wij leveren en plaatsen een vloer die uitstekend past bij al uw activiteiten en die, waar mogelijk, voldoet aan al uw wensen.

Horecavloeren

Bij een uitnodigende en stijlvolle uitgaansgelegenheid hoort een mooie horecavloer. Die horecavloer moet echter ook veilig zijn, eenvoudig te reinigen en tegen heel wat stootjes kunnen. Vallende drankjes en glazen, schuivend meubilair of een hossende menigte, een vloeistofdichte horecavloer van Ommer Bedrijfsvloeren kan er tegen en blijft er ook nog eens mooi uitzien. Onze horecavloer is ontzettend sterk en extreem slijtvast en daardoor prima bestand tegen de continue belasting door het gewicht van bijvoorbeeld een bar of biljarttafel. Met een horecavloer van Ommer Bedrijfsvloeren heeft u gegarandeerd een fraaie, veilige en bovenal slijtvaste vloerafwerking.

Eigenschappen horecavloer

De vloeistofdichte horecavloer bestaat uit tegels van hoogwaardig gerecycled kunststof die over praktisch iedere ondervloer gelegd kunnen worden. De vloer heeft een dikte van 1 cm en wordt met watervaste tweecomponentenlijm op de bestaande ondervloer aangebracht. Door het thermisch en chemisch lassen van de naden ontstaat een 100% vloeistofdichte vloerafwerking. De tegels hebben een formaat van 49 x 49 cm en zijn leverbaar in de kleuren zwart, antraciet, grijs, blauw, bruin en rood. Door een bepaalde kleur lasveter te kiezen, kan de vloer aan het interieur worden aangepast en zijn verrassende combinaties mogelijk. De lasveters zijn in diverse kleuren verkrijgbaar, zoals rood, blauw, geel, groen, lichtgrijs, antraciet en zwart. Onze vloeistofdichte horecavloer is uiteraard antislip. Zowel in droge als in vochtige toestand kan uw personeel veilig werken. Andere eigenschappen zijn: hoge geluids- en warmte-isolatie, ergonomisch, comfortabel, veilig en ook nog eens Arbo-verantwoord. De vloeistofdichtheid voldoet bovendien volledig aan de hygiënische voorwaarden van de HACCP (= Hazard Analysis & Critical Control Points).

Duurzame topkwaliteit

Ommer Bedrijfsvloeren staat volledig achter het cradle to cradle principe en resten of afval kennen we dan ook niet. Het snij-afval dat overblijft na plaatsing van de horecavloer wordt retour genomen en opnieuw gebruikt om tegels van te maken. Duurzame topkwaliteit dus!

Klik hier voor meer informatie en neem direct contact op

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Oeps! Reactie vergeten in te vullen?
Vul hier aub je naam in