Oma Bobs Snacks

0

De croquetten en bitterballen van Oma Bobs zijn met de grootst mogelijke zorg door ons zelf ontwikkeld en worden gemaakt van de beste verse ingrediënten. De inspiratie hiervoor vinden we sinds jaar en dag bij de oma van onze oprichter Jurgen Ottenhoff, oma Bob.

Jurgen keek als jongetje altijd graag toe hoe zij met liefde bijna iedere zondag haar beroemde garnalencroquetten maakte en ze vervolgens aan haar familie serveerde. In onze snacks proef je vandaag de dag nog steeds de liefde van oma Bob! Heeft u al de overheerlijke ambachtelijk bereide snacks van Oma Bobs bij u op de kaart staan? Uw gasten zullen dat zeker waarderen!

Onze croquetten en bitterballen zijn met de groots mogelijke zorg door ons zelf ontwikkeld en gemaakt met de beste verse ingrediënten. De inspiratie hiervoor vinden we sinds jaar en dag bij de oma van onze oprichter Jurgen Ottenhoff, Oma Bobs. Jurgen keek als jongetje altijd graag toe hoe zij met liefde bijna iedere zondag haar beroemde garnalencroquetten maakte en ze vervolgens voorschotelde aan haar familie.

Oma Bobs Snacks is inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf van formaat dat een breed assortiment ambachtelijke snacks van topkwaliteit levert aan de horeca: van sterrenrestaurtant tot buurtcafé. Wij zijn zeer verheugd dat de overheerlijke croquetten en bitterballen van Oma Bobs steeds vaker terug te vinden zijn op de kaarten van Horeca Nederland! Binnenkort ook bij u?

Klik hier voor meer informatie en neem direct contact op

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Oeps! Reactie vergeten in te vullen?
Vul hier aub je naam in