Compleet overzicht van Non-Food Leveranciers voor horeca

0

Welke non-food leveranciers zijn er allemaal actief in de horeca en welke non-food leveranciers passen het beste bij jou? Om je te kunnen helpen in je zoektocht naar de juiste non-food leveranciers hebben we hieronder een overzicht gemaakt van 216 non-food leveranciers die actief zijn in de horeca. Op deze manier kun je gemakkelijk contact opnemen met de non-food leveranciers die het beste bij je passen en met ze in gesprek.

Depa Disposables

Dankzij haar totaalpakket aan disposables en verpakkingen is Depa Disposables als geen ander in staat ondernemers binnen foodservice en retail te helpen hun processen… (lees meer)

Next to Food

Met een gepassioneerd team van professionals ontwikkelen wij continu onze diensten om ervoor te zorgen dat onze klanten nog beter en sneller inzicht hebben… (lees meer)

Satelliet Meubelen

Al zolang we bestaan geeft Satelliet Meubelen gastvrijheid een gezicht. Satelliet heeft in de loop van die tijd het vertrouwen van vele klanten weten… (lees meer)

Jos ten Berg’s Handelmaatschappij

Jos ten Berg B.V., is behalve leverancier van grootkeukens en bedrijfsrestaurants, de non-food leverancier met het meest complete pakket aan professionele tafel- en keukenartikelen… (lees meer)

Ecolab

Ecolab is de wereldleider in water-, hygiëne- en energietechnologieën en diensten. Over de hele wereld kiezen bedrijven in de foodservice (cateraars, restaurants, hotels) voor… (lees meer)

Hobart Nederland

Hobart is leverancier en fabrikant van duurzame en functionele grootkeukenapparatuur. Hobart Nederland is een zelfstandig werkende dochter van de Amerikaanse moedermaatschappij Illinois Tool Works (ITW). Als… (lees meer)

NIQ Supplies

NIQ Supplies bedenkt, ontwerpt en levert innovatieve food disposables en verpakkingen binnen Europa. Tijdens een wereldreis van initiatiefnemer Nick Polder, maakte hij kennis met verschillende unieke… (lees meer)

Diversey

Diversey is een toonaangevend bedrijf dat wereldwijd innovatieve totaaloplossingen op het gebied van professionele reiniging en hygiëne aanbiedt. Ons aanbod omvat totaaloplossingen voor alle… (lees meer)

Winterhalter Nederland

Veel van wat Winterhalter maakt tot wat het nu is, heeft zijn wortels in het verleden. In de jaren 40 en 50, toen Karl… (lees meer)

Bunzl Foodservice

Bent u op zoek naar één totaalleverancier voor al uw non-food artikelen? Bunzl is een groothandel in disposables, verpakkingen, hygiëneproducten, guest supplies, hotelequipment, glaswerk,… (lees meer)

Schoondergang Van Zwanenburg

Toen Schoondergang en Van Zwanenburg mekaar destijds voor het eerst aankeken, was het alsof ze elkaars spiegelbeeld zagen. Met identieke ideeën over hoe je… (lees meer)

SimpleTap

Bier voor feestjes en evenementen nu uit een mobiele zelftap Meer winst en tevredenheid door gasten zelf bier te laten tappen Het kan niet eenvoudiger en… (lees meer)

Double Stitch

Double Stitch is opgericht door Sonny Trompert en Marc Gaillard en staat voor fashion, betrouwbaarheid, kwaliteit en betrokkenheid. Dit blijkt onder andere uit onze full customer service,… (lees meer)

Comforties.com

Comforties heeft jarenlang ervaring in de verkoop van kwalitatief hoogwaardige disposables. Onze klanten zijn divers en weten ons te vinden vanuit verschillende bedrijfstakken. Comforties… (lees meer)

Bellus Toys

Bellus Toys staat voor leuk! Bellus betekent dan ook letterlijk “leuk/mooi” in het Latijn. We zijn een speelgoedleverancier die gespecialiseerd is in de horecabranche… (lees meer)

Gullimex

U wilt uw klanten het beste leveren wat u in huis hebt. Ook wij snappen het belang van goede producten en diensten binnen de… (lees meer)

VoC Grootkeukens

VoC Grootkeukens brengt culinaire tradities tot leven. “Doen wat je belooft” is het motto van VoC Grootkeukens. De oprichters hebben alle facetten van het vak… (lees meer)

Vegger

Vegger levert producten en diensten voor indoor-gardening: binnenshuis tuinieren. De kweeksystemen van Vegger maken het binnen produceren van groenten en kruiden mogelijk op een… (lees meer)

Ijsmolen

Verse producten is een hot item in deze moderne tijd, iedereen wil weten wat er in zijn producten gaan. Met de Ijsmolen zijn er… (lees meer)

Bontenue

Schorten en bedrijfskleding saai? Welnee! Bontenue (voorheen Promo Concept) voorziet haar klanten in stoere en hippe bedrijfskleding. Wij kunnen uw bedrijf van top tot… (lees meer)

Moeleker

Moeleker heeft zich gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van o.a. kookapparatuur, uitgiftesystemen, vaatwasapparatuur, koelapparatuur, en een hele range toebehoren, waarbij onze visie gericht… (lees meer)

Maxim Functional Communication

MAXIM is een concept van Maxim, Calvin en Dimitri Kiks, samen goed voor meer dan 30 jaar ervaring en expertise in signing en functional… (lees meer)

Yellowstone Horeca Academy

Yellowstone vereenvoudigt het ontwikkelen en trainen van horecamedewerkers, zodat je meer resultaat bereikt met minder inspanning. Met een maandelijks opzegbaar abonnement trainen wij jouw… (lees meer)

Häfele Nederland BV

Het Duitse familiebedrijf heeft zich in de afgelopen 90 jaar ontwikkeld van een lokale ijzerwarenwinkel tot een wereldwijd opererende onderneming. Ondertussen maken 37 dochterondernemingen… (lees meer)

We Use Bamboo

Terwijl Angelique & Sharon een cocktail drinken op een prachtig strand in Azië, zijn zij beiden verbaasd over de schoonheid van hun rietje.Het rietje is gemaakt… (lees meer)

Grafen Barbecues

Grafen professionele gasbarbecues zijn robuust, efficiënt en makkelijk in gebruik. Het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen resulteert in een gasbarbecue waar u jaren op… (lees meer)

Beau-Fort

Beau-Fort is een Belgische fabrikant. Onze producten worden gebruikt in de horeca, op het strand, op de camping of op de werf en bieden… (lees meer)

Foodtrailers.eu

Wij zijn Foodtrailers.eu, nice to meet you! Wij zijn begonnen in 2015 in het zuiden van Nederland en sindsdien hebben wij al meer dan… (lees meer)

Horeca Innovatie Groep

Wij adviseren en inspireren voor innovatieve apparaten. Bij Horeca Innovatie Groep staat het optimaliseren van de routing in de keuken en kooktechnieken voor het… (lees meer)

Froster Frozen Food Logistics

FROSTER is logistiek partner en kwaliteitspartner van gerenommeerde foodmerken én startups. Vanuit een totaalvisie helpen we hen om het succes en de omzet te… (lees meer)

Eurosit

Eurosit BV voor al uw horeca meubilair en project meubilair. Horeca stoelen , horeca banken, horeca barkrukken en Used wood horeca meubelen Terras meubilair  in de vorm van… (lees meer)

Vervoort Meubelen

U vindt bij ons een uitgebreide collectie Horeca-, Project,- en Zorgmeubilair. En meer dan dat. Wij begeleiden u bij de totale inrichting van uw… (lees meer)

Hofland Grootkeuken & Catering Equipment

Hofland Foodservice & Catering Equipment bestaat ruim 30 jaar en werkt nauw samen met een groot scala aan leveranciers en fabrikanten. Het bedrijf beschikt tevens over een… (lees meer)

De Vries Servies

Wanneer u op zoek bent naar nieuw servies, bestek, glaswerk of servetten, dan bent u bij De Vries Servies aan het juiste adres. U… (lees meer)

Too Good To Go

Onze missie is om te voorkomen dat goed eten in de prullenbak terechtkomt. Ieder jaar gooien we 1/3 van al het eten weg. Bij… (lees meer)

Natureko

Natureko is uw specialist in duurzame disposables. Wij importeren biobased en composteerbare disposables en bieden hiermee hét milieuvriendelijke alternatief voor plastic disposables. We zijn met… (lees meer) 

Fonkels

Fast food verpakkingen die een verschil maken, met oog voor de wereld om ons heen. Dat is wat je bij Fonkels vindt. Dit alles… (lees meer)

Straw by Straw

Onze rietjes zijn 100% natuurlijk, dus zónder plastic of andere toegevoegde middelen. Ze zijn gemaakt van gedroogde graanstengels, een argrarisch restproduct (dus GEEN bamboe)…. (lees meer)

Flying Table

De Flyingtable is ontworpen om van een object waar we normaal gesproken omheen lopen een dagelijks gemak te creëren. Objecten zoals palen, bomen, zuilen… (lees meer)

Ambiance

’s Zomers als de zon fel schijnt, hoopt een gast verkoeling op uw terras te vinden. Even lekker in de schaduw uitblazen en genieten… (lees meer)

L.F.A. Feijen

L.F.A. Feijen B.V. is met een breed assortiment hotelporselein en bestek al jarenlang vaste leverancier van veel groothandels in Nederland. De merken uit ons… (lees meer)

Assa Abloy

Ons verhaal is begonnen in 1974. Slotenmaker Tor Sørnes hoorde dat een indringer zijn favoriete zangeres in haar hotelkamer had aangevallen. Geïnspireerd om te helpen,… (lees meer)

OFYR Nederland

Het OFYR kooktoestel is een functionele sculptuur die ontworpen is om schoonheid, warmte en gezelligheid in uw tuin of op uw terras te brengen…. (lees meer)

Restoranto

Met de Restoranto-app reserveer, bestel en betaal je in je favoriete restaurants. Voor elke maaltijd die jij boekt, doneren we een maaltijd aan een… (lees meer)

Food Truck Company

De missie van Food Truck Company is het vertalen van merken en formules naar goed renderende mobiele foodconcepten. Food Truck Company is voortgekomen uit een… (lees meer)

Mesa Coatings

Mesa-Coatings B.V. is de expert op het gebied van coatingvloeren en wanden. Door jarenlange ervaring kunnen wij u de juiste coatingsoplossing aanbieden. Deze oplossingen variëren… (lees meer)

Piggy Loyalty B.V.

Piggy combineert twee krachtige, bewezen concepten – marketing en sparen – in één loyaliteitsprogramma. De punten die de klant spaart, zijn specifiek aan uw… (lees meer)

Euro Events

Euro Events is een dynamische onderneming voortgekomen uit de evenementensector. Euro Events is al sinds 2001 één van de grootste spelers binnen de branche. Door… (lees meer)

Palms and More

Inspireren en uw klanten bijzondere ervaringen laten beleven, dat is wat we doen. Ook zo jaloers op die prachtige tuinen en terrassen in Spanje… (lees meer)

Eijsink

Eijsink is totaaloplosser als het gaat om het optimaliseren en faciliteren van bedrijfsprocessen. Onze dienstverlening is breed: van afrekensystemen en bar- & keukenmanagement tot… (lees meer)

Checkk – Bestellen en betalen in de Horeca

Gasten bestellen en betalen eenvoudig met de Checkk App.  Lange rijen aan de bar zijn verleden tijd. Bestellen en betalen was nog nooit zo eenvoudig… (lees meer)

Ommer Bedrijfsvloeren

Ommer Bedrijfsvloeren levert én plaatst al vanaf 2001 unieke kunststofvloeren voor bedrijven en instellingen. Vloeistofdicht, slijtvast en duurzaam. Naast vloeren leveren we ook wandafwerking,… (lees meer)

Marine & Lounge Cushions

Door onze achtergrond en ervaring in de horeca en op het water zijn we na veel jaren specialisten geworden op het gebied van kussens. Sinds… (lees meer)

Publica Menukaarten

Publica Menucards is topleverancier als het gaat om menukaarten voor o.a. horeca, restaurants en hotels. Wij produceren en leveren o.a. menumappen, wijnmappen, hotelinformatiemappen, rekeningmapjes en… (lees meer)

Wüsthof

Ons familiebedrijf WÜSTHOF werd al in 1814 in Solingen opgericht. Vandaag de dag worden onze gesmede messen met het bekende Dreizack-Logo op drie productielocaties… (lees meer)

De Strandbaak

Of het nu gaat om de bouw van een strandpaviljoen, de bouw van een horecapaviljoen of de bouw van een strandhuis: het start met… (lees meer)

Multiwagon

Multiwagon is dé producent van mobiele oplossingen om uw product, dienst, organisatie of merk onder de aandacht te brengen. Onze unieke collectie, die ontwikkeld, gemaakt… (lees meer)

IJSprofi

IJsprofi is een bedrijf dat u op professionele wijze advies kan geven op het gebied van recepturen, werkwijze, haccp en aparatuur voor de ijsbereiding. Wij… (lees meer)

Innuendo Horecalederwaren

Innuendo Horecalederwaren is een onderdeel van Innuendo Lederwaren.Wij zijn al ruim 25 jaar actief in de verkoop van lederwaren waarvan ruim 20 jaar in horecalederwaren. Wij… (lees meer)

Bureau de Wit

Bureau de Wit is een onafhankelijke en landelijk opererende organisatie voor controle en advies over voedselveiligheid, waterveiligheid en luchtveiligheid. Wij werken onder meer voor… (lees meer)

MEIKO Nederland

MEIKO is dé specialist voor alles wat professioneel moet worden gespoeld, gereinigd en gedesinfecteerd. De meer dan 2000 medewerkers in 30 landen maken MEIKO… (lees meer)

Bluekens Truck & Bus

Bluekens Truck en Bus is officieel dealer Volvo Trucks, Renault Trucks en servicedealer voor het lichte segment bedrijfswagens van Iveco. Ook is Bluekens Truck… (lees meer)

Tonit Afrekensystemen

Tonit is ontwikkelaar van het Horeca software pakket Ecash. Dit pakket is zeer eenvoudig in gebruik en speciaal ontwikkeld voor gebruik in de horeca…. (lees meer)

LabelLORD

De voordelen van het LABELLORD concept zijn duidelijk: voor iedere keuken de juiste oplossing, snel, éénvoudig toepasbaar en tijdbesparend. U voorkomt derving en voldoet… (lees meer)

HTC Advies

HTC Advies bezorgt sinds 1978 oplossingen, creëert en realiseert foodservice & hospitality concepten. We zetten beelden om in realiteit, zoeken de juiste partners en monitoren… (lees meer)

Vectron Afrekensystemen

Met 200.000 installaties in 30 landen behoort Vectron tegenwoordig tot de “Top 10” van Europese fabrikanten van netwerkgekoppelde kassasystemen en communicatiesoftware voor bedrijven met… (lees meer)

Rekavo Afrekensystemen

Al meer dan 45 jaar is Rekavo dé specialist in afrekensystemen. Ook voor aanverwante artikelen zoals copieers, printers, software, linten, kassarollen en meer kunt… (lees meer)

NKC Afrekensystemen

Al meer dan 40 jaar zijn wij gespecialiseerd in het leveren van kwalitatief goede afrekensystemen en de daarbij behorende service en advies. Onze roots… (lees meer)

How Cool is This

Afkoelen door verdamping van water is het effect dat u voelt als er een licht briesje langs uw huid strijkt. De warme lucht zorgt… (lees meer)

Yourpos Afrekensystemen

Bedien uw klanten soepel en optimaal met het Yourpos horeca kassasysteem. Ons kassasysteem is gebruiksvriendelijk en zeer efficiënt én stimuleert het runnen van een… (lees meer)

Beko Techniek

Beko Techniek is dé bakkerijtechnische totaalpartner in Nederland. Wij zijn toonaangevend adviseur en leverancier voor ambachtelijke en semi-industriële brood- en banketbakkerijen, supermarkten, horeca, scholen… (lees meer)

Stichting platform dranken

De drankensector in Nederland doet het goed, dit willen we graag zo houden. Stichting Platform Dranken (SPD) wil de ondernemer en werknemer leerproducten aanbieden… (lees meer)

Robot-Coupe

In Frankrijk in het hart van Bourgondië, een streek die beroemd is om zijn gastronomie, vond Robot-Coupe meer dan 40 jaar geleden de keukenmachine… (lees meer)

Gifty

Gifty helpt ondernemers en franchiseformules in de horeca en leisure meer omzet te genereren met het digitaal aanbieden van hun eigen cadeaubon. Het verdienmodel… (lees meer) 

Duni Benelux

Wij leveren concepten en accessoires van hoge kwaliteit voor tafelaankledingen die restaurants, cateraars en take-awaybedrijven helpen goodfoodmood te creëren. Laat ons de juiste kansen… (lees meer)

GastroSupply

GastroSupply is een jonge onderneming die ontstaan is uit liefde en passie voor de klassieke gedekte tafel en is voortgekomen uit de Porseleinloods. De… (lees meer)

Bardeal

Bardeal is al ruim zeven jaar voor méér dan 1000 bedrijven de partner als het gaat om beveiliging of ICT oplossingen. Zoals de naam… (lees meer)

Van Duijnen Horeca Service

Van Duijnen Horeca Service helpt horecaondernemers zo veel mogelijk rendement te halen uit drankverkoop. En dat met zo min mogelijk zorgen! Van lekbladen, bierkranen,… (lees meer)

byFlow

byFlow is een Nederlands bedrijf dat is gespecialiseerd in 3D printen en een expert in 3D voedsel printen. Bij byFlow geloven wij dat we… (lees meer)

ARAUN / Partner in Promotion

ARAUN Partner in Promotion is een Full-Service Company op het gebied van Relatiegeschenken, Creatieve Concepten, Custom Made Premiums, Promotioneel Textiel en Kerstpakketten. Met jarenlange… (lees meer)

AKE Ideal NordCap

Sinds de oprichting in 2011 van AKE-Ideal Nederland, importeren wij vanuit de fabriek in Oostenrijk -exclusief voor Nederland- hoogwaardige koel- en warmtetechniek geïntegreerd in… (lees meer)

VeDoSIgn Oproepsystemen

U herkent het vast wel: Een oproep over de speaker of er assistentie kan komen. Een mogelijk als storend ervaren element in een goed… (lees meer)

A&P Provitale

A&P Provitale BV is de nieuwe generatie gecertificeerde arbodienst. Wij zijn ontstaan na wat mindere ervaringen van doorgewinterde P & O managers met bestaande… (lees meer)

De Haan IT Nederland

De Haan IT Nederland B.V. wil voorop lopen in betalings-, reserverings- en ticketingsoftware in een negental branches. De Haan IT Nederland B.V. staat voor… (lees meer)

Sola

Al bijna 100 jaar maken wij fraai bestek, innovatieve pannensets en bak- en braadartikelen van duurzame kwaliteit. Als Nederlands familiebedrijf hebben we een lange… (lees meer)

One Way Plastics

Als het aankomt op snelheid en accuratesse, weten bakker én kok dat een goede spuitzak wonderen doet. One Way Plastics produceert en levert met… (lees meer)

Kitchen Create

Iedere professional wil voor zijn gasten iets verrassends op tafel zetten. Gerechten om trots op te zijn. En dat vanuit een slimme keuken, ingericht… (lees meer)

Conpax

Duurzame disposables en verpakkingen voor food is ons specialisme. Met de huidige focus op duurzaamheid en onze kracht in het meedenken met onze klanten,… (lees meer)

CCV Nederland

De betaalwereld beweegt voortdurend, met veranderingen op het gebied van techniek, regelgeving en consumentenvoorkeuren. Gelukkig kunnen wij gebruik maken van onze jarenlange ervaring als… (lees meer)

Unitouch

Dé nummer 1 in Eenvoud, Snelheid & Betrouwbaarheid. Unitouch biedt een totaalconcept aan afrekensystemen voor de horeca en aanverwante branches. Onze missie “Het ontwikkelen en vermarkten van… (lees meer)

Levo

Levo is in 1916 opgericht als onafhankelijk familiebedrijf en dat is het tot op de dag van vandaag zo gebleven. Gevestigd te Franeker en… (lees meer)

Kamado Barbecues

We hebben het allemaal weleens meegemaakt. Je bent met iets leuks bezig en dan merk je dat de kwaliteit van je gereedschap niet optimaal… (lees meer)

TenderOne-cocktails

De TenderOne is ontworpen om uw barmedewerkers te ondersteunen en op hun wenken te bedienen. Dus niet om deze vakbekwame mensen te vervangen. Afhankelijk… (lees meer)

Adieu Bakplaat

Adieu is dé gietijzeren horeca bakplaat die uit één stuk vervaardigd wordt en biedt ongekend veel voordelen voor iedere professionele kok.  Gietijzer heeft namelijk alle… (lees meer)

Initial/CWS

In juni 2017 hebben CWS & Initial hun krachten gebundeld in een joint venture, met als doel om samen onze klanten nog beter van… (lees meer)

Heights Payments Terminals

De myPOS terminals zijn de eenvoudigste manier om mobiel betalingen te accepteren in Europa. Heights Payments Terminals B.V. is de geautoriseerde promotor (importeur en… (lees meer)

VN-PLU

Met het VN-PLU Parasol-Systeem kunt u in een handomdraai uw terras overdekken. Invallende schemer? Geen probleem; het systeem is voorzien van moderne verlichtingsarmatuur. En… (lees meer)

Gastvrijheidscoach

De Gastvrijheidscoach heeft een missie! Wij willen DE partner worden en coach van gastvrij Nederland om het gastvrijheidsniveau te optimaliseren. De beleving van de… (lees meer)

Biersite Biernet.nl

Biernet.nl bestaat sinds 2012 en is ontstaan uit Goedkoopbier.nl. Deze voorloper van Biernet.nl is in 2002 opgestart als allereerste prijsvergelijk website voor bier. Sindsdien is… (lees meer)

Vezzino

Vezzino biedt grafische oplossingen voor de aankleding van uw bedrijf. Onbeperkte mogelijkheden in wanddecoratie, toepasbaar zowel binnen als buiten. Communicatie uitingen of gewoon sfeer… (lees meer)

Alto-Shaam Benelux

Alto-Shaam is al meer dan een halve eeuw producent van geavanceerde apparatuur voor de professionele keuken. Alto-Shaam is marktleider op het gebied van holding… (lees meer)

PMP Furniture

PMP Furniture B.V.  “Sinds 1993” vindt zijn oorsprong in de Retail en is in 25 jaar uitgegroeid tot een internationaal opererend bedrijf met eigen… (lees meer)

SVH

In de horeca staan gasten centraal. Het zijn vakbekwame, professionele en gemotiveerde medewerkers die ervoor zorgen dat gasten graag terugkomen. Voor deze medewerkers biedt… (lees meer)

Staffable Payrolling

U hebt behoefte aan personeel, maar ziet op tegen de papieren rompslomp, kosten of werkgeversrisico’s. Wees gerust. Staffable Payroll neemt u alle personele zorgen… (lees meer)

Bakker Vakkeuken

Bakker Vakkeuken, Al meer dan 25 jaar, met eigen specialisten, is Bakker Vakkeuken een van de grootste aanbieders van horeca-en grootkeukens. Voor ons is een… (lees meer)

Wardenaar Infrarood Verwarming

Wardenaar infrarood verwarming is een VCA* gecertificeerd, gas- en elektrotechnisch erkend installatie bedrijf en heeft zich sinds 1946 ontwikkeld tot de specialist van Europa op het gebied… (lees meer)

Smilde Natura

Als ondernemer heb je het druk, maar streef je wel altijd naar het beste. En daar helpen wij je graag een handje bij. Daarom bedachten we… (lees meer)

Twelve

Wij zijn Twelve en wij zijn jouw twaalfde man! Met een vooruitstrevend en enthousiast team ontwikkelt en implementeert Twelve betaaloplossingen gericht op ultiem betaalgemak… (lees meer)

Miele Professional

Of u wilt kunnen vertrouwen op lab-zuiver behandeld laboratoriumglaswerk, dagelijks fris gewassen handdoeken en beddengoed voor uw gasten wilt hebben of met altijd glanzend… (lees meer)

Tovari

Tovari B.V. legt al ruim 80 jaar de nadruk op de verkoop van tafelservies, tafelbestek, tafelverlichting, glaswerk, buffetartikelen en keukenmaterialen. Door het uitgebreide assortiment… (lees meer)

Qook Grootkeuken

Qook! is hèt merk voor maatwerk horeca apparatuur van ongeëvenaarde kwaliteit. Gemak, modern design en degelijkheid zijn in de grootkeuken oplossingen van Qook! smaakvol… (lees meer)

Salentijn

Al 35 jaar is Salentijn BV een gevestigde naam in de wereld van kunststof producten. Als marktleider van Nederland beschikken wij over een jarenlange… (lees meer)

Xenox Music & Media

Xenox Music & Media is een innovatief multimedia bedrijf, waar alles draait om muziek en beeld. Wij bieden doordachte muziek- en mediaoplossingen voor horeca,… (lees meer)

Perfecta Bakwanden

Professionele bakwand of frituurinstallatie kopen? Perfecta vormt de perfecte keuze. U kunt rekenen op topkwaliteit, in combinatie met de mogelijkheid de bakwand volledig naar… (lees meer)

Woertman Nederland

Woertman Nederland is als gespecialiseerd leverancier van professionele horeca- en bakkerij apparatuur ruim 40 jaar actief op de Nederlandse markt. Woertman Nederland is centraal… (lees meer)

PB Sound

PB Sound verzorgt al sinds 1988 de juiste muziek voor Horeca en Retail. Graag willen wij ook U van dienst zijn met de juiste muziek… (lees meer)

WMF Nederland

Van de voorbereiding tot samen genieten aan tafel: WMF biedt al meer dan 160 jaar kwalitatief hoogwaardige, functionele en prachtig vormgegeven producten die zorgen… (lees meer)

Place Add

Place Add is een creatieve, originele, professionele totaalaanbieder in Tafel-aankleding voor de Horeca, Zorg- en Onderwijs. Wij leveren als groothandel o.a. Menukaarten en Servetten waarbij… (lees meer)

Goos Horeca

Met onze webshop en 9 vestigingen door heel Nederland zijn wij toonaangevend op het gebied van horeca non-food. Bestel eenvoudig online of kom langs… (lees meer)

KUSzzz

KUSzzz is dé specialist in buitenkussens op maat. Naast terraskussens en loungekussens voor horeca, maken we ook tuinkussens, sierkussens en zitzakken voor particulieren. Onze… (lees meer)

Adhoc Horecamakelaars

Adhoc horecamakelaars is dé horecamakelaar in de Randstad, gespecialiseerd in onroerend goed voor de horeca. Ons kantoor is aangesloten is bij de NVM, afdeling Business.Verder… (lees meer)

Kolibrie HRM voor Horeca

Kolibrie is marktleider in HRM in de horeca en onderscheidt zich door maximale openheid en eerlijkheid, zonder kleine lettertjes. Als sociaal maatschappelijk betrokken werkgever biedt… (lees meer)

BioCompact Environmental Technology

BioCompact Environmental Technology B.V. is opgericht in 2002 en heeft als missie het besparen van kostbaar drinkwater. Als exclusief importeur van Urimat watervrije urinoirs, het… (lees meer)

Vossebeld Vaatwastechniek

Als leverancier van professionele vaatwasmachines is Vossebeld / Winterhalter reeds tientallen jaren een begrip. Wij bieden u niet alleen een goed product maar geven… (lees meer)

ECHT Goed

Buiten hamburgers grillen. Biefstukken bakken. Een kippetje roosteren. Hmm heerlijk! Echt lekker barbecueën kan alleen met ècht goed spul. Wij snappen als geen ander dat… (lees meer)

Bio Futura

Wij zijn een enthousiast en internationaal team gespecialiseerd in composteerbaar verpakkingsmateriaal en wegwerpservies van 100% hernieuwbare grondstoffen. Al meer dan 10 jaar bieden wij… (lees meer)

Dutchsteel

We hebben een brede collectie van ruim 7000 artikelen op het gebied van verlichting, meubilair en accessoires. We hebben onze collectie onderverdeeld in verschillende… (lees meer)

Pavelinni

Van een restaurant over een cocktailbar tot een kapsalon, de lederen schorten en sloven van Aartefacto by Pavelinni kunnen overal worden ingezet. Dankzij de vele… (lees meer)

Drubako Horeca en Bedrijfskeukens

Drubako B.V. is leverancier van alle apparatuur voor de professionele keuken. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, plaatsen en onderhouden van grootkeukeninstallaties. Drubako B.V. weet hoe belangrijk… (lees meer)

Kiremko Frituurinstallaties

Kiremko is de absolute marktleider in de Benelux en Groot-Brittannië op het gebied van frituur- en visbakovens, oftewel bakwanden. En dat is niet voor… (lees meer)

unTill Nederland

Als horecaondernemer ben je op zoek naar een partij die snapt welke rol automatisering heeft voor jouw horecazaak. Bij unTill begrijpen we dit en… (lees meer)

Kassanet Pieterse

Hoogwaardige kassasystemen zijn voor ons uitsluitend het begin. Natuurlijk, u kunt erop rekenen. Maar zeker zo belangrijk vinden wij dat u op ons kunt… (lees meer)

FNV Horeca

De FNV (Federatie Nederlandse Vakbeweging) is de grootste vakbond van Nederland. Werk jij in de horeca? Dan is FNV Horeca jouw vakorganisatie! FNV Horeca FNV Horeca… (lees meer)

Kassanet Nuus

KassaNet Nuus is gespecialiseerd in afrekensystemen, pinapparatuur en online marketing systemen. Van eenvoudige kassasystemen tot de meest uitgebreide automatiserings oplossingen voor horeca, bakkerijen, instellingen, scholen, kleding branche… (lees meer)

Dolmans Calamiteiten Diensten

Calamiteiten zijn altijd onverwacht en onplezierig. Brand- of stormschade, wateroverlast, een explosie of een inbraak, op die momenten van chaos kunt u in het… (lees meer)

Van Stuk

VAN STUK: een Haarlemse onderneming gespecialiseerd in interieurontwerp en het realiseren van unieke meubels en interieurs voor zowel particulieren als bedrijven door heel Nederland…. (lees meer)

DJ Matic / The Music Marketeers B.V.

The Music Marketeers geldt al meer dan twintig jaar als één van de frontrunners in instore entertainment. The Music Marketeers heeft een heldere ambitie: wij… (lees meer)

Janssens Kassasystemen

Sterk in innovatief meedenken en gericht automatiseren vanuit onze eigen horeca en retailervaring” Janssens Kassasystemen is in 1981 gestart met het aanbieden van service en… (lees meer)

Tapkoel

Vanuit historie is Tapkoel gestart als toeleverancier en producent van biertechnische materialen. Van drie medewerkers in 1987 is Tapkoel gegroeid naar een veertigtal medewerkers… (lees meer)

Electrolux Professional

Electrolux Professional is wereldwijd leider als fabrikant en distributeur van professionele wasserij- en keukenapparatuur. ‘s Werelds nr. 1 inzake productinnovatie en betrouwbaarheid met een… (lees meer)

Delivery Support

Delivery Support is een jong en ambitieus bedrijf, ontstaan vanuit de bezorgsector. Heb je een bezorgdienst, dan weten wij exact waar je service- en… (lees meer)

Jan Kassa

Jan Kassa is dé leverancier voor kassa-oplossingen in de detailhandel en horeca. Uit het ruime assortiment aan kasregisters, randapparatuur, software, accessoires en alle voorkomende… (lees meer)

Evers Kassasystemen

Evers Kassasystemen is met 34 jaar ervaring de specialist in kassasystemen en betaaloplossingen. Onze 14 enthousiaste professionals zorgen 7 dagen per week voor de… (lees meer)

Steamteq Nederland

Steamteq vond zijn oorsprong in maart 1997 en houdt zich sindsdien uitsluitend bezig met het reinigen middels stoom en de verkoop van uiterst hoogwaardige… (lees meer)

Index Hospitality Systems B.V.

Index Hospitality Systems in Oisterwijk levert al meer dan 20 jaar hoogwaardige en betrouwbare systemen voor Operatie, Backoffice, Management en Marketing in de gastvrijheidsindustrie. Systemen… (lees meer)

Eazis Music & Systems

Eazis is een begrip in de wereld van muzieksoftware en computers en beschikt dan ook over een groot netwerk van partners, klanten en relaties…. (lees meer)

Sier Disposables

Sier Disposables is dé specialist in decoratieve disposables voor de horeca en grootverbruik. Sier Disposables levert een compleet en groot assortiment aan duurzame artikelen, zoals… (lees meer)

Dutch Cups

Dutch Cups is producent en leverancier van herbruikbare kunststof drinkglazen en aanverwante producten en diensten. De hard plastic glazen, ook wel ecoglazen genoemd, zijn… (lees meer)

Packnwood / First Pack

Al meer dan 30 jaar, is First Pack een van de belangrijkste spelers in de verpakking en wegwerp servies in Frankrijk. In de loop… (lees meer)

De Jong Disposables

Wij zijn een familiebedrijf. Dat betekent dat wij trouw zijn aan onze klanten en aan ons personeel. Wij leveren kwaliteit en staan u professioneel… (lees meer)

Dry Ager Nederland

Rundvlees heeft rijping nodig. En rijping heeft tijd nodig. Dry Aging – vertaald “droge rijping” – is de traditionele methode, om vlees buitengewoon mals… (lees meer)

RHIMA Nederland

RHIMA Nederland BV is ruim 50 jaar na haar oprichting nog steeds volop in beweging. Vanuit ons hoofdkantoor in Soest bedienen we een groot aantal… (lees meer)

IGC-Group

IGC-Group produceert, levert, installeert en onderhoudt terrasinrichtingen voor professionele en particuliere terrassen.  Tot het kernassortiment behoren terrasschermen, parasols, kussens, terrasoverkappingen en luifels/markiezen. Onze parasols, kussens… (lees meer)

Cleanlease

CleanLease wil haar klanten laten ervaren dat wij als partner-leverancier snappen wat voor hen belangrijk is, namelijk de zorg om patiënten, cliënten en /of… (lees meer)

NOVOMATIC Netherlands

NOVOMATIC Netherlands, met haar hoofdkantoor in Waalwijk, is in 2013 door het Oostenrijkse NOVOMATIC Group opgericht en bestaat uit een fusie van diverse Nederlandse… (lees meer)

Chaud Devant

Chaud Devant® is opgericht in 1996 door Bianca van der Lee. Wij ontwikkelen hoogwaardige, professionele en trendy collecties voor de moderne chef, keukenbrigade en… (lees meer)

Paardekooper Verpakkingen

Paardekooper is één van de grootste onafhankelijke distributeurs van verpakkingen en disposables in Europa. Wij leveren meer dan 35.000 producten voor de detailhandel, foodservice… (lees meer)

De Verspillingsfabriek

We gooien jaarlijks in Nederland voor minstens 5 miljard euro aan voedsel weg. Een deel daarvan zijn verse groenten: overschot van boeren, telers en… (lees meer)

Nederland; Amsterdam; 9 januari 2018
Horecava in RAI Amsterdam.
Foto’s zijn vrij te gebruiken in het kader van publiciteit voor de Horecava en Scoops.
Foto: Ton van Vliet/Terborg
DAV Holland

HVM is sinds jaren een toonaangevende producent en leverancier van bierzuilen voor de hele wereld. In september 2001 is HVM een samenwerking aangegaan met het… (lees meer)

Levens Cooking & Baking

Levens is al bijna 70 jaar actief in de wereld van grootkeukenapparatuur en bedient hiermee haar diverse klanten in foodservice, retail en de facilitaire… (lees meer)

Connexie

Connexie neemt met payroll u werk uit handen. Dat doen wij door de juridische kant van het werkgeverschap van u over te nemen. Zo… (lees meer)

Nu-Air Ventinox

Nu-Air Ventinox is dé specialist in luchtbehandelinginstallaties. Wij leveren een zeer uitgebreid programma. Van complete ventilatiesystemen voor horeca en grootkeukens tot maatwerkproducties voor uiteenlopende… (lees meer)

Cleanbord Systems

Hydewa Benelux B.V., van 2006 tot en met 2017 handelend onder de naam Cleanbord Systems B.V., is voor de Benelux de importeur en verdeler… (lees meer)

Koppen Speelgoed

Koppen Speelgoed is al 25 jaar actief binnen de speelgoedbranche. Al jarenlang verzorgen wij het Sinterklaaskadootje voor scholen, kinderdagverblijven, peuterspeelzalen en personeelsverenigingen. Ook hebben wij een… (lees meer)

Salto Systems
In 2001 heeft een klein team van beveiligingsspecialisten het bedrijf SALTO opgericht in het Spaanse Oiartzun. Het doel was duidelijk: een toegangscontrole systeem van… (lees meer)
Calex Holland

Het lijkt simpel. Heb je licht nodig, dan doe je een lamp aan. Maar daar komt natuurlijk wel wat meer bij kijken. Want hoe… (lees meer)

MplusKASSA

MplusKASSA is de meest gebruiksvriendelijke en flexibele kassasoftware op de Nederlandse markt. U kiest en betaalt voor de functionaliteiten die u nodig heeft hierdoor betaalt u… (lees meer)

Homint

Homint is toonaangevend project-inrichter. Bij ons kunt  u terecht voor een creatief inrichtingplan en een uitgebreid assortiment aan horeca en projectmeubilair. Al meer dan 30… (lees meer)

Buitelaar Metaal

Buitelaar Metaal startte in 2001 met haar eerste project en is sinds 2005 gevestigd in De Lier. Dagelijks werken er 15 mensen aan de… (lees meer)

Brouwers Bedding Hotel Supply

Brouwers Bedding is een bedrijf dat een groot scala aan slaapartikelen volgens eigen fabricaat aanbiedt op de Europese markt. Sinds juni 1997 is Brouwers… (lees meer)

Marvin’s Borrelplanken

Hapjesplanken, tapasplanken of borrelplanken. Het is een leuk cadeau of relatiegeschenk die je gepersonaliseerd aan iemand kan geven. Met verschillende stylen en ideeën wil… (lees meer)

Lightspeed

Wij geloven dat ondernemen voor iedereen is. Sinds het begin ging het om meer dan alleen transacties; wij willen ondernemers helpen efficienter te werken, datagedreven… (lees meer)

Le Nouveau Chef

Passionate, personal en fashionable. Dat is waar Le Nouveau Chef voor staat. Stoer gesneden met een geweldige pasvorm. Een tweede huid: mooi en comfortabel… (lees meer)

Mooze

Wij zorgen ervoor dat jouw horecabedrijf straalt, iets over brengt en laat zien wie jij bent. Samen met jou komen wij tot geweldige en… (lees meer)

AS Complete Woningstoffeerder

AS complete Woningstoffering, is een bedrijf dat al meer dan 35 jaar gespecialiseerd is in de woning- en projectinrichting. Een goed advies, kwaliteit en… (lees meer)

Bazelmans Audio Visual

Bij Bazelmans AV willen we jouw verwachtingen overtreffen. Dat doen we door het leveren van state-of-the-art oplossingen voor licht, beeld en geluid. Zowel door… (lees meer)

Van Eembergen koffie & espressomachines B.V.

Van Eembergen is de exclusieve Nederlandse distributeur van het Italiaanse merk Vibiemme (VBM) espressomachines. Helder advies, technische ondersteuning en persoonlijke aandacht zijn de pijlers… (lees meer)

De Arend

De Arend kent zijn oorsprong  in de Horeca. In de jaren ‘70, ‘80 en ‘90 runden Jos en Dorie Goesten in Ammerzoden Café “De… (lees meer)

Bereila

Apparatenfabriek Bereila B.V. is dè specialist in sausdoseersystemen voor Horeca en Foodservice. Al sinds 1971 is Bereila dé specialist in sausdispensers voor snackbar, fastfoodbedrijf en… (lees meer)

Kaja Interieurs

Interieurwensen tot leven laten komen, dat is onze passie. Wij zijn Kaja interieurs en geven het interieur een eigen karakter en sfeervolle uitstraling. Kies… (lees meer)

Affomo foodtrailers

Affomo foodtrailers is geboren in september 2015. Affomo foodtrailers heeft haar naam te danken aan haar bestaansreden namelijk; iedereen kunnen voorzien van een betaalbare… (lees meer)

Just Horeca

JustHoreca is een recruitment/adviesbureau gespecialiseerd in het opzetten, ondersteunen en begeleiden van keukenteams van catering keuken tot sterrenniveau. Wij recruiten zelfstandig werkend koks, Chef’s de partie,… (lees meer)

ADM Automaten

ADM Automaten is een moderne producent binnen de Nederlandse industrie. Het trotse familiebedrijf ontwikkelt al sinds 1955 een typisch Hollands kwaliteitsproduct voor wat vroeger… (lees meer)

4Little Birds

4LittleBirds werd oorspronkelijk gevormd door vier vrienden uit Amsterdam, allemaal met een sterke passie om te ontwerpen vanuit de filosofie: ‘Creating products that make… (lees meer)

FEG Food Equipment Groep

FEG is gespecialiseerd in grootkeuken apparatuur voor professioneel gebruik. Food Equipment Groep streeft ernaar door de klant gezien te worden als beste in haar… (lees meer)

Traka ASSA ABLOY Nederland

Begonnen als de fabrikant van één van ’s werelds eerste elektronische sleutelbeheersystemen in 1990,  is Traka ASSA ABLOY uitgegroeid tot wereldleider in innovatieve technologie… (lees meer)

The Clean Experience

The Clean Experience, de stoomzuiger- en waterfilterstofzuiger leverancier voor de Benelux. Zowel bedrijfsmatig als particulier. De expertise van TCE op het gebied van professionele stoomreinigingsapparatuur… (lees meer)

WeKa Kassasystemen

WeKa is een gerenommeerd bedrijf met 4 medewerkers. Hier doen wij zaken met gedreven ondernemers. Deze ondernemers hebben niet zomaar voor WeKa gekozen, zij… (lees meer)

Smitto Visbakovens

Vis, oliebollen, noten, frites of snacks. Elk product vraagt om zijn eigen specifieke bakproces en oven. Ook de ruimte waarin u werkt is bepalend… (lees meer)

Sinnige BV Horeca Textiel

Sinnige is ruim 50 jaar actief in de horeca. Aanvankelijk alsleverancier van hoogwaardig horecatextiel, inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een veelzijdig leveranciervoor professionele horecabedrijven.  Sinnige… (lees meer)

Tabletmenukaart

Tabletmenukaart helpt u uw service te verbeteren en verhoogt de gemiddelde besteding van uw gasten terwijl uw loonkosten omlaag gaan. De digitale menukaart van Tabletmenukaart.nl… (lees meer)

Big Pillows

Wie Big Pillows niet kent heeft niet goed om zich heen gekeken. Een terras van Big Pillows is echt anders: origineel, opvallend en werkt… (lees meer)

Dutch Cuisine

Dutch Cuisine gaat de Nederlandse keuken en eetcultuur nationaal en internationaal op de kaart zetten voor een breed publiek. Een eetcultuur die uniek is… (lees meer)

Rosval Production & Development

In 1985 werd het eerste Rosval grootkeuken fornuis voor de Horeca geproduceerd in onze fabriek in Best. Inmiddels zijn we als familiebedrijf uitgegroeid tot… (lees meer)

NJOJ Dutch Design

NJOJ Dutch Design is vernieuwend en 100% Nederlands. Wij houden van de kracht van eenvoud. Van stoere ontwerpen die tegelijkertijd verrassend functioneel zijn. Daardoor is NJOJ… (lees meer)

Hegro

In 1977 is Hegro Wolvega bv opgericht door de heer H.W. Groen en zijn echtgenote. Wat begonnen is met een paar artikelen (Monarch prijstangen… (lees meer)

Meinders Catering

Meinders Catering is een familiebedrijf en dat merk je. Het gaat om mensen, talenten, dromen en ambities. In 1990 startten de broers Spierenburg met het… (lees meer)

HAIL Europe Guest Supplies

Onderscheidende details, zoals met persoonlijke aandacht geselecteerde hotel guest supplies, maken een hotelbezoek extra bijzonder. Ze beïnvloeden de beleving van uw gasten op een… (lees meer)

Hakvoort Professional

Hakvoort Professional richt zich op kwaliteit en service en is altijd alert op de laatste ontwikkelingen binnen de horeca. Waar u ook naar op… (lees meer)

Filta Benelux

Sinds 1996 is FiltaFry Plus ‘s-werelds beste concept voor frituurmanagement en service voor het filteren van frituurolie. Het is een mobiele, milieuvriendelijke service voor het… (lees meer)

M&A Systems Nederland

Eten is een beleving en brengt mensen samen. Het bereiden van eten moet ook een beleving zijn. Een beleving in een keuken die een… (lees meer)

Klaasen Horecatechniek Nederland

Met meer dan 30 jaar Horeca-ervaring realiseert Klaasen Horecatechniek Nederland tegen scherpe tarieven maatwerk in koelbuffetten, tapinstallaties en lekbladen. Koelbuffetten, koel- en vriescellen, lekbladen (standaard… (lees meer)

Houwers Groep

Houwers Groep is al 30 jaar actief als inspectiedienst op het gebied van voedselveiligheid. En met succes! Houwers Groep: specialisten in voedselveiligheid. Wij zijn een geaccrediteerd… (lees meer)

Mibrasa Houtskoolovens HotRes

MIBRASA is een gesloten barbecue grill, uitgevonden en gemaakt in onze workshops. Gemaakt door experts, uit het meest kwalitatieve staal, werden onze grills ontworpen… (lees meer)

Tork Nederland

Tork® heeft het meest uitgebreide aanbod in Europa voor zakelijke klanten. Of het nu voor uw sanitaire ruimte, keuken, reinigingstaken of servetten en tafelaankleding… (lees meer)

Hoeks Barbecues

Hoeks Barbecues is een echt ambachtelijk Brabants bedrijf, opgestart in 1974 door Martien en José Hoeks. Oorspronkelijk richten de bedrijfswerkzaamheden zich vooral op het… (lees meer)

Héman Verhuurservice

Bij Héman werken we er iedere dag hard aan om alle verhuurmaterialen klaar te zetten voor uw evenement. De afdelingen van Héman werken hiervoor… (lees meer)

Hand Horeca

Hand Horeca is de grootste Noord Hollandse leverancier op het gebied van totale grootkeuken techniek & meubilair. Wij bevinden ons al jaren in het… (lees meer)

De Digitale

Marktleider in de fastfood sector en onderscheidend in videoproducties.De perfecte manier om jouw bedrijf en assortiment digitaal te presenteren. De Digitale B.V. levert hoogwaardige… (lees meer)

Haco Terrassen BV

Het perfecte terras richt u in met producten van Haco Terrassen. Haco Terrassen brengt maximaal comfort en biedt weerstand tegen de weersinvloeden.Voor de horecaondernemer… (lees meer)

GS Furn

Uw groothandel in meubilair voor de Horeca- , Recreatie- , Zorg- en Projectmarkt. Een collectie die opvalt door zijn verscheidenheid. Een assortiment waarmee wij u… (lees meer)

Gro-Tech bedrijfskeukentechniek

Gro-Tech is opgericht in 2000 en gespecialiseerd in grootkeuken techniek voor de kleine tot middelgrote projecten voor een diversiteit aan eindgebruikers. Hierbij moet u… (lees meer)

Ebike4delivery

Met 20 jaar E-bike ervaring hebben wij de DeliverEbike speciaal ontwikkeld voor bezorgdiensten en wordt deze continu verbeterd met de nieuwste technieken. De DeliverEbike… (lees meer)

Bender Foodservice Equipment

Bender biedt alles voor tafel en keuken: hoge kwaliteit porselein, glaswerk, bestek, buffetten, accessoires en keukenapparatuur. Dat doen we voor restaurants, hotels en facilitaire… (lees meer)

Vito Frituuroliefilters

VITO AG is gevestigd in een stadje genaamd Tuttlingen in Zuid Duitsland (dicht in de buurt van het Bodenmeer). VITO is gespecialiseerd in de ontwikkeling, de… (lees meer)

Tot zover een compleet overzicht van 216 non-food leveranciers voor de horeca. Ken jij ook een non-food leverancier die hier nog niet tussen staat? Klik dan hier en stuur ons even een mailtje zodat we dit snel kunnen aanvullen op deze pagina.