Neleman Organic Wine

0

Neleman wijnen zijn biologische wijnen die zonder het gebruik van bestrijdingsmiddelen en toevoegingen worden gemaakt. Want hoe oorspronkelijker en mooier de natuur, hoe oorspronkelijker en mooier de wijn.

Met mooiere wijn zorgen we beter voor de mensen die onze wijn drinken. Want het drinken van mooiere wijn geeft mooiere momenten. Mooiere momenten, mooiere herinneringen. Mooiere herinneringen, mooiere dromen. Mooiere dromen een mooiere toekomst. Met Neleman heb je dus niet zomaar iets in je glas maar maak je al drinkend van bijzondere wijn de wereld een beetje mooier.

Daarom zijn we zuinig op onze unieke druiven, de wijngaarden en de natuur er omheen. Zetten we ons actief in om uitstervende druivensoorten te redden van de ondergang. Mooi voorbeeld daarvan was de bijna uitgestorven verdil druif. Daar was nog maar 50 hectare van over toen wij die van de ondergang hebben behoed. Gelukkig maar want de verdil levert een fantastische wijn met een unieke smaak die we nu dus nog gewoon kunnen proeven.

Meer weten? Klik dan hier voor meer informatie of neem nu direct contact op. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Oeps! Reactie vergeten in te vullen?
Vul hier aub je naam in