Mars Nederland

0

Mars is een familiebedrijf wat al generaties lang heerlijke chocoladeproducten produceert. Maar ook diervoeding, kauwgom, food en in het buitenland behoren zelfs dranken tot ons assortiment. Wat dit bedrijf zo bijzonder maakt? Alles wat wij doen is gebaseerd op Vijf Principes. Voor iedereen die werkzaam is bij Mars, vormen deze principes de basis van alle keuzes die we maken.

In Nederland speelt Mars een belangrijke rol in het creëren van categoriegroei en is met meer dan 50 jaar ervaring de partner op het gebied van chocolade. Met eeuwenoude merken als Mars en Snickers is Mars een van de grootste chocoladeproducenten ter wereld. Naast Mars en Snickers vallen ook de populaire merken M&M’s, Milky Way, Twix, Balisto, Bounty, Maltesers en Dove onder de vlag van ons unieke bedrijf. Met een ruim aabod aan merken en smaken bieden we voor ieder wat wils en streven we ernaar om elke dag miljoenen mensen een momentje van plezier en voldoening te kunnen bieden.

Kwaliteit, gezondheid en duurzaamheid zijn hierbij de speerpunten. Deze worden in de hele keten doorgevoerd: het start bij de inkoop van grondstoffen en eindigt bij een verantwoorde consumptie van de producten. Van cacaoboon tot winkelvloer dus!

Meer weten? Klik dan hier voor meer informatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Oeps! Reactie vergeten in te vullen?
Vul hier aub je naam in