Marie-Stella-Maris

0

Voor in de horeca, thuis of onderweg bieden wij een assortiment in natuurlijk mineraalwater aan. Marie-Stella-Maris mineraalwater is niet alleen een gezonde dorstlesser, maar levert ook nog eens een bijdrage aan schoon drinkwater projecten voor mensen die helemaal géén toegang hebben tot schoon en veilig drinkwater. Lees hier meer over onze filosofie, ons assortiment en verkrijgbaarheid. 

Care for water

Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen in de wereld toegang tot schoon drinkwater behoort te hebben. Daarom doneren wij voor elke fles die jij (ver)koopt, een vast bedrag aan schoon drinkwater projecten wereldwijd. Voor ons natuurlijk mineraalwater doneren we een bijdrage van 5 cent per liter. Elke maand berekenen we zorgvuldig de totale bijdrage van onze verkochte producten. Dit bedrag wordt direct overgemaakt naar de Marie-Stella-Maris Foundation.

Samen maken we het verschil!

Samen met al onze partners en fans kunnen we een verschil maken. Gezamenlijk hebben meer dan 750.000 euro (aug 2018) beschikbaar gemaakt voor schoon drinkwater projecten en al meer dan 27.000 mensen kunnen helpen aan toegang tot schoon drinkwater.

Meer weten? Klik dan hier voor meer informatie of neem nu direct contact op. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Oeps! Reactie vergeten in te vullen?
Vul hier aub je naam in