Lantmännen Unibake

0

Als designer moet je exact weten wat je doet. Want elk detail telt en maakt het verschil. Je creaties moeten slim, puur en verrassend zijn. Een genot voor elke dag. Daarom is Zweeds design zo bijzonder. En dat geldt ook voor ons. Wij zijn Lantmännen Unibake, de tweede grootste bakkerijgroep van Europa.

Met 37 industriële bakkerijen in meer dan 20 landen en Zweedse roots. Onze merken Pastridor & Schulstad zijn echte kwaliteitsreferenties. Elke dag laten onze 6.000 medewerkers de hele wereld genieten van onze categorieën Better Bread (Brood), Easy-to-Eat (Fastfood & Hartig) en Sweet Moments (Zoet). We bieden hoogwaardige bakkerijproducten en innovatieve oplossingen aan. Zo creëren we elke dag waarde, veiligheid en plezier voor veeleisende klanten en consumenten, want dat is onze passie.

Pastridor

Het Pastridor merk bestaat reeds sinds 1985. De allereerste producten die op de markt gebracht werden waren diepgevroren croissants. Intussen is het assortiment met diverse andere diepgevroren productgroepen uitgebreid, zoals stokbroden, specialiteiten en gourmet buns voor hamburgers en hot dogs.

Pastridor heeft een ijzersterke reputatie op het gebied van kwaliteit en dienstverlening. Met Pastridor is Lantmännen Unibake marktleider in het kwalitatieve brood & baguette segment en marktinnovator op vlak van gourmet burgers, hot dog broodjes en rustieke broden.

Schulstad

Als merk is Schulstad er perfect in geslaagd om zijn rijke traditie in evenwicht te brengen met de modernste baktechnieken en assortiment voor on the go verwennerij. Een merk dat staat voor hoge kwaliteitsproducten op basis van de beste grondstoffen en producten waarvan smaak en textuur premium zijn. Onze Schulstad producten worden regelmatig beloond met prestigieuze prijzen voor smaak en kwaliteit.

Wist je dat wij niet alleen maar lekkere bakkerijproducten maken? Wij helpen je ook graag om slimmer te ondernemen. We proberen voor elke situatie een passende oplossing te bedenken.

Klik hier voor meer informatie en neem direct contact op

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Oeps! Reactie vergeten in te vullen?
Vul hier aub je naam in