Koffie Leveranciers

0

Welke koffieleveranciers (en koffiebranders) zijn er allemaal actief in de horeca en welke koffieleveranciers passen het beste bij jou? Om je te kunnen helpen in je zoektocht naar de juiste koffieleveranciers hebben we hieronder een overzicht gemaakt van alle koffieleveranciers die actief zijn in de horeca. Op deze manier kun je gemakkelijk contact opnemen met de koffieleveranciers die het beste bij je passen…

Koffiebranderij Mocca d’Or

Mocca d’Or is een landelijk bekend koffiemerk met een A-merk positionering richting horeca en heeft als doel koffiebeleving bij klanten naar een hoger level te tillen. Mocca d’Or brandt al jaren koffie volgens de Slowroast methode. Dit roosterproces kost iets meer tijd, maar de smaak en het aroma… (lees meer)

Smit & Dorlas Koffiebranders

Smit & Dorlas is een van de grootste koffieleveranciers in de horeca. Niet alleen door onze bijzondere koffie en apparatuur. Ook onze persoonlijke service is bijzonder. Want of je nu bonen bestelt of onderhoud wenst, het gebeurt altijd snel en meestal door dezelfde persoon. Dat schept een band. Ook… (lees meer)

Jacobs Douwe Egberts Professional

Goede koffie en thee is goud waard. Ons doel is om u en uw gasten elke dag de perfecte ervaring te bieden. We weten hoe belangrijk koffie- en theemomenten op zijn. Daarom bieden wij alles om een perfecte kop koffie aan te bieden. Of u nu een koffiemachine wilt huren, kopen of alleen koffie wilt… (lees meer)

Neuteboom Coffeeroasters

Neuteboom richt zich voornamelijk op de productie van private label koffie en is sinds de oprichting in 1891 nog altijd een onafhankelijke Nederlandse koffiebranderij. Met een productiecapaciteit van 10.000 ton is Neuteboom serieuze partner die actief is in bijna heel Europa. Uiteraard leveren we graag grote volumes van één product, maar… (lees meer)

Tiktak/Segafredo Zanetti Nederland

Met een fabriek in Groningen en een vestiging in Amsterdam legde Klaas Tiktak in 1870 de basis voor het hedendaagse begrip dat Tiktak geworden is. Toen al erkende Klaas naast vakmanschap en kwaliteit, het belang van duurzaamheid en eerlijke producten. Traditie en een vooruitstrevende blik… (lees meer)

Lavazza Nederland

De geschiedenis van Lavazza is dat van een bedrijf dat, voor meer dan 120 jaar, een visie heeft nagestreefd op basis van passie voor het werk, voor het product en het land waarin het opereert. Deze waarden zijn sinds haar oprichting in 1895 ingebakken in het DNA van Lavazza, en bevestigd door vier… (lees meer)

Fortune Coffee

Bij Fortune Coffee begrijpen we hoe belangrijk koffie is. Daarom leveren wij goede, duurzame koffie uit representatieve automaten die passen bij jouw bedrijf. En natuurlijk bieden we een uitstekende service zodat je nooit zonder koffie zit. Zo zorgen wij als specialist in koffie en koffieautomaten ervoor dat… (lees meer)

Santas Koffie

Gedreven vanuit passie, trots en kennis mêleren wij de lekkerste koffies voor horeca, het MKB en grootzakelijk. Onze afnemers zijn professionele gebruikers zoals restaurants, hotels, overheidsinstellingen, zorginstellingen, cateringbedrijven, bedrijven,… (lees meer)

Coffee Company S.A.

De allereerste Coffeecompany opende haar deuren in 1996. De CC Leidsestraat 60 werd geboren uit KoffieDicks liefde voor koffie en Ricks liefde voor het ‘grotestadsritueel’ dat hij tegenkwam in New York en Londen. In de jaren daarop veroverde Coffeecompany Amsterdam met locaties als de Helst… (lees meer)

Eversys Nederland

Eversys is een Zwitsers bedrijf in 2009 opgericht door een team van ingenieurs. Zij hebben in de afgelopen dertig jaar veel ervaring opgedaan in het ontwerpen, ontwikkelen en fabriceren van toonaangevende espressomachines. Onder leiding van de oprichters Jean-Paul In-Albon en Robert… (lees meer)

Den Leeuw Koffie Groep

Den Leeuw koffie is een uniek eigen label, met historie van Hollandsche Meesterbranders, stijlvol verpakt en verkrijgbaar in 4 smaakvolle varianten: blond, swart (bonen), snelfilter en freshbrew. Met IL LEONE, espresso in 2 blends, Bionda Lungo en Nero Forte, verzekeren wij onze klanten van… (lees meer)

Buscaglione Italian Espresso

Buscaglione is een Romeins familiebedrijf met een lange traditie in topkwaliteit Italiaanse espresso. Het Nederlandse team van Buscaglione is gevestigd in Breukelen. Het branden van onze koffie gebeurt in een moderne branderij net buiten Rome. Bijzonder aan onze espresso is dat we de verschil… (lees meer)

DEAC Koffie Experts

Al ruim veertig jaar is DEAC Koffie Experts dé koffiepartner voor horeca en bedrijven in Nederland. Met sprekende koffiemerken en theeconcepten, innovatieve espressomachines én een eigen technische servicedienst bieden wij het totaalpakket. Zo wordt u met expertise ontzorgd. Bij DEAC Koffie Experts vindt u alle… (lees meer)

The JAVA Coffee Company

De familie Claes brandt sinds 1935 koffie in Rotselaar, op ambachtelijke wijze met de modernste technieken. De lekkerste koffie, sinds 1935. Houdt u ook zo van een heerlijk kopje koffie? Koffiebranden is een ambacht, bijna een kunst. De familie Claes brandt al vier generaties de lekkerste koffie… (lees meer)

Catunambú Nederland B.V.

Wij zijn Catunambú, een 100% Spaans familiebedrijf dat zich sinds 1897 met hart en ziel toelegt op het ambachtelijk roasten van de lekkerste hoge kwaliteit koffiebonen. Ons merk dankt zijn naam aan Juan Ferrer, een Colombiaanse koffiebrander die naar het Spaanse Sevilla (Andalusïe) uitweek om… (lees meer)

Hesselink Koffiebranderij

Hesselink Koffie staat voor aandacht. Aandacht voor uzelf en voor elkaar. Bij Hesselink Koffie geloven we dat koffie het verschil in uw dag kan maken. In uw drukke bestaan zijn koffiemomenten de momenten waarop u even stil staat en de tijd neemt om met aandacht te beleven. Dit zijn de… (lees meer)

Manetti

Paul Manetti werkt met gevoel voor tradities en authenticiteit. Maar dan wel in een hedendaagse setting. Kijkend naar wat er speelt en wat er ontwikkelt. Ingegeven door grootvader Silvio, die ‘weigerde Hollandse koffie te drinken’, was het overbrengen van het Italiaanse gevoel voor koffie het begin van deze innoverende missie… (lees meer)

Miko Koffie Service

Miko Koffie is de partner bij uitstek voor de professionele horeca-ondernemer. Via uw vertrouwde bezorger leveren wij u een geselecteerd assortiment van de beste espressomelanges en toebehoren. U heeft een ruime keuze aan half- en volautomatische espressomachines, gekoppeld aan… (lees meer)

Redbeans

Onze machines zien er mooier uit en onze koffie is lekkerder. Met Redbeans wilden wij iets neerzetten dat er nog niet was: koffie en een koffiemachine die voor elkaar gemaakt zijn. Alles bij Redbeans is door onszelf bedacht, ontworpen en geprodu… (lees meer)

EARTH Coffee

EARTH Coffee is in 2011 op de markt gebracht in samenwerking met Mocca d’Or. Het is een biologische espressomelange van 100% Arabica bonen uit Guatemala, Peru en Nicaragua. EARTH Coffee zorgt voor een ware smaakbeleving en… (lees meer)

Mescoo Calice

Mescoo is een compleet koffieconcept bestaande uit verschillende soorten hoogwaardige koffie, diverse koffiemachines en tal van accessoires. Wie lekkere koffie wil tegen een scherpe prijs… (lees meer)

Ammirato Caffè

Ammirato Caffè betekent echte koffie met smaak. Met stijl. Met klasse. Wij melangeren onze koffies met de allergrootste zorg op basis van de beste Arabica bonen, geteeld in hooggelegen gebieden. Alles natuurlijk ambachtelijk gebrand en… (lees meer)

Animo

Wij maken hoogwaardige koffiezetsystemen en -automaten voor mensen die goede koffie willen schenken. Gebruiksvriendelijke apparaten met veel keuzemogelijkheden die makkelijk te onderhouden zijn en lang meegaan. Machines die keer… (lees meer)

BlackStock Coffee

Goede koffie komt uit een goede koffiemachine, zo eenvoudig is het. Wij leveren perfecte koffiemachines in bruikleen. En dat niet alleen, we stellen hem ook voor je af en geven regelmatig een servicebeurt. Is hij stuk? Geen probleem, direct gerepareerd! Alleen echte kwaliteit lever je met een geweldige… (lees meer)

Gio Coffee

Goede koffie, dat is genieten. Koffie met smaak. Met stijl. Met klasse. Die moet je wat ons betreft overal kunnen drinken. Niet alleen thuis of in een café, maar ook op je werk. Want juist op de plek waar je het meest koffie drinkt, wil je ook de… (lees meer)

Beukenhorst

Wie Beukenhorst zegt, zegt koffie. Pure koffie met klasse voor elk moment van de dag. U proeft de smaak en liefde voor het vak. Pure koffie laat u genieten van de beste bonen en een sublieme melange. Het maken van koffie is mensenwerk, met aandacht voor traditie. Ambachtelijke bereiding en… (lees meer)

Verdi Koffiegroep

De Verdi Koffiegroep is specialist in koffie voor horeca & kantoor. We leveren exclusieve en authentieke koffiemerken en bonenmelanges, maar ook aan de bewuste klant wordt gedacht door middel van de Fairtrade thee van Valley Tea by Verdi en de koffielabels Bio Naturale en Organic… (lees meer)

Tribes Coffee

Een stam met onze eigen regels, eigen taal, rituelen, symbolen en verhalen. Al helemaal op het gebied van koffie. Wij geloven namelijk dat het anders kan. Eenvoudiger, lekkerder en beter. We zijn altijd op zoek naar nieuwe smaken en onderzoeken… (lees meer)

Pelican Rouge / Selecta

Sinds 1863 branden wij onze eigen Pelican Rouge koffie. Toen in Antwerpen, nu in Dordrecht. Al generaties lang werken we aan het selecteren van de juiste koffiebonen, het beste brandproces en de lekkerste koffieblends. Naast vakmanschap en passie, staat bij Pelican Rouge ook eerlijk geproduceerde koffie hoog in het vaandel… (lees meer)

Brandsma koffie

Al vier generaties lang voorzien we bij Brandsma Koffie horeca, bedrijven en particulieren van kwaliteits koffie, thee, allerhande bijproducten en diverse soorten apparatuur. Met onze jarenlange passie en kennis bieden we u met onze producten net dat vleugje extra qua smaak, presentatie, beleving en… (lees meer)

Koffiebranderij Peeze

Peeze is de enige Nederlandse koffiebranderij die 100% gecertificeerde Arabica koffie levert. Wij hebben bewust gekozen om enkel nog gecertificeerde koffiebonen in te kopen, te branden en te verkopen. Al onze koffie draagt het Fairtrade / Max Havelaar-keurmerk, het BIO-keurmerk of… (lees meer)

KoffiePro

Net zoals jij eisen wij het beste. Niet langer namen wij genoegen met de standaard zoals deze ons werd voorgeschreven. Wij besloten om het anders te doen. Hoezo? Omdat wij van mening zijn dat anders simpelweg beter is, samen zijn wij… (lees meer)

Jovado Koffie

Al meer dan 30 jaar zijn wij in de horeca sector actief en voorzien wij restaurants, tearooms, bedrijven, sportclubs en scholen van heerlijke, op ambachtelijke wijze gebrande koffie. Tevens zorgen wij voor levering ter plaatse van zowel koffie als… (lees meer)

Nespresso Professional

De Nespresso koffie oplossingen voor professionals zijn speciaal ontwikkeld om aan uw specifieke behoeftes te voldoen. Ontdek hieronder de oplossingen voor uw type horeca onderneming. Nespresso kan u ondersteunen bij het verbeteren van de ervaring van uw gast om zelfs aan de eisen van de meest veeleisende… (lees meer)

Geels Koffie & Thee

De lekkerste koffie en thee vindt u bij Geels Koffie & Thee. Met onze jarenlange vakmanschap garanderen wij thee- en koffieproducten van een ongeëvenaarde kwaliteit. Niet alleen onze producten zijn van een hoogstaand niveau, ook verblijden wij… (lees meer)

De Koffie Professional

Met een bijzonder mooi premium assortiment koffie en koffiemachines levert De Koffie Professional sinds 2009 aan Midden- en Kleinbedrijven, zorginstellingen en scholen. We onderscheiden ons met kwalitatieve premium producten, een koffieconcept waarbij koffiebeleving en uitstraling… (lees meer)

Biggelaar Koffie & Thee

Biggelaar Koffie & Thee is gevestigd aan de Zwaanhoefstraat te Roosendaal. Vanuit Roosendaal bedienen wij met een gedreven team van 5 collega’s onze klanten. Passie en enthousiasme lopen als een rode draad door onze onderneming. Rob Jansens is de eigenaar en initiatiefnemer. Hij verw… (lees meer)

Rombouts Koffie

Rombouts wil graag de partner van uw ideeën zijn door u informatiedragers ter beschikking te stellen die duidelijk maken dat koffie veel aandacht krijgt in uw zaak. Rombouts personaliseert uw koffiekaart naargelang de stijl van uw zaak. Wij bieden ook ondersteuning om een koffiekaart… (lees meer)

Melitta Professional

Melitta Professional Coffee Solutions is uw specialist voor uitmuntende koffievoorziening in de horeca. Wie wil, krijgt alles uit één hand: individueel advies en service ter plaatse. Een speciaal op de horeca afgestemd breed koffieassortiment. Professionele koffiemachines, koffietoebehoren… (lees meer)

Tot zover een compleet overzicht van alle koffieleveranciers voor de horeca. Ken jij ook een koffieleverancier die hier nog niet tussen staat? Klik dan hier en stuur ons direct even een mailtje zodat we dit snel kunnen aanvullen op deze pagina.