Koek en Banket leveranciers

0

Welke koek en banket leveranciers zijn er allemaal actief in de horeca en welke koek en banket leveranciers passen het beste bij jou? Om je te kunnen helpen in je zoektocht naar de juiste koek en banket leveranciers hebben we hieronder een overzicht gemaakt van alle koek en banket leveranciers die actief zijn in de horeca. Op deze manier kun je gemakkelijk contact opnemen met de koek en banket leveranciers die het beste bij je passen.

Europastry

Europastry is een familiebedrijf dat in 1987 werd opgericht door een ondernemer met visie, Pere Gallés, die een gat in de markt zag en… (lees meer)

Dawn Foods

Van donutmix en muffinmix tot ‘ready-to-serve’ echte Amerikaanse brownies en cookies. Wij leveren een compleet assortiment banketmixen, icings, taartspiegels, vullingen, diepgevroren… (lees meer)

Dero Foods

Dero Foods is als familiebedrijf een trendsetter als het gaat om brood en banket. Echte fijnproevers. Altijd onderweg. Op zoek naar… (lees meer)

Smilde Bakery

Smilde Bakery, onderdeel van Royal Smilde, heeft een breed assortiment bakkerij producten van halffabrikaten en meringue tot diepvries banketspecialiteiten en bakmixen… (lees meer)

Hoppe Professional

Een kopje koffie of thee is pas compleet met een lekker koekje of chocolaatje. De Perfect Serve heet dat. Wij noemen het liever een… (lees meer)

Madame Cocos

Wil je heel gemakkelijk versgebakken en heerlijke koekjes serveren? Met de Coconut Pastries van Madame Cocos maak je in mum van tijd zelf de originele Cocosballs…. (lees meer)

Koekbarista Bakker Kees

Iedereen kan koeken bakken. Maar niemand bakt ze zoals Kees. Koek is een stukje geluk naast je koffie of thee. Een glimlach op de gezichten… (lees meer)

Hart Delicious B.V.

Begonnen als Gebroeders van der Hart in 1934 heeft het familiebedrijf van der Hart zich in ruim 80 jaar ontwikkeld naar de moderne… (lees meer)

Food5 B.V.

Food5 levert the tasty collection. Wij bieden onze klanten een gevarieerd, complementair en smaakvol diepvriesassortiment aan. The tasty… (lees meer)

Koekjesbakkerij Veldt

De koekjes van Veldt: ambachtelijke koekjes waar de wereld een stukje gelukkiger van wordt. Bijzonder en lekker. Op zoek naar unieke… (lees meer)

Zeelandia

Samen met onze klanten zijn wij steeds op zoek naar nieuwe mogelijkheden in de wereld van brood en banket. Door anders te denken, bieden… (lees meer)

Dunkin Donuts

Wij zijn de enige échte Dunkin’ Donuts in Nederland en daar zijn we trots op! Onze eerste Nederlandse Dunkin’ Donuts vestiging werd… (lees meer)

Banketbakkerij De Maro B.V.

De wortels van het Brabantse De Maro liggen in Tilburg. Hier begon Marinus Roodklif in de vorige eeuw zijn bakkerswinkel… (lees meer)

Koninklijke Verkade

De lekkerste koekjes en chocolade voor heel Nederland. Deze worden verkocht onder twee vertrouwde, Hollandse merken: Verkade en Sultana. Tevens verkoopt Koninklijke Verkade de… (lees meer)

Bakers Dough Pastries

Weet je nog, hoe jij vroeger stiekem je vinger dipte in de beslagkom tijdens het bakken? Omdat er simpelweg niets heerlijkers bestaat dan vers… (lees meer)

Wafel en Co

Wafel en Co uw leverancier van de enige echte originele ambachtelijke Luikse wafel deegbollen, nu nog groter 130 gram per stuk! Ook hebben… (lees meer)

Royal Smilde

Royal Smilde is een familiebedrijf opgericht in 1863. Een vooraanstaand producent van voedingsmiddelen en inmiddels uitgegroeid tot een internationale speler. Royal Smilde bestaat uit 3 verschillende divisies;… (lees meer)

Royal Steensma

Al 175 jaar is Royal Steensma als toeleverancier met een breed assortiment bakkerijartikelen, unieke kennis, flexibiliteit en maatwerk in staat… (lees meer)

De Koekfabriek

Iedereen vindt het prettig ergens bij te horen. Onderdeel te zijn van iets. Gezien te worden. Maar er zijn genoeg mensen voor wie dit… (lees meer)

Beuk Foodservice

Wij zijn Foodservice Leimuiden! We bieden u een uitgebreid assortiment van diepvriesproducten aan, met 3 toonaangevende merken: Beuk Patisserie, Goutier en Patisserie du Patron. Beuk… (lees meer)

Bazqet

Bazqet biedt verstandige en lekkere alternatieven voor iedereen die zijn tussentijdse trek op een bewustere manier wil stillen. Op veel manieren kunnen tussendoortjes verantwoorder… (lees meer)

Banket Schuim

Banket Schuim is in het leven geroepen door Maikel en Léon Klaassen. Ons doel is om een schuim product te produceren dat qua smaak… (lees meer)

Jules Destrooper Biscuiterie

Jules Destrooper, een jonge bakker, opende op 8 augustus 1885 een bakkerij in Lo, Luilekkerstad van Vlaanderen. Hij had ook een… (lees meer)

Banket Partners

Banket Partners is opgericht in 2000 door een opsplitsing van Banketbakkerij Rijkhoff te Amsterdam. Een gedeelte van de productie werd… (lees meer)

Banketbakkerij Wouter de Graaf

Banketbakkerij Wouter de Graaf is al meer dan 25 jaar een begrip in de bakkerswereld. Eigenaar Wouter de Graaf, vierde generatie… (lees meer)

CSM Bakery Solutions

CSM Bakery Solutions is een internationale leider in de bakkerij industrie en produceert een bovengemiddeld breed aanbod van producten voor… (lees meer)

Tot zover een compleet overzicht van alle koek en banket leveranciers voor de horeca. Ken jij ook een koek en banket leverancier die hier nog niet tussen staat? Klik dan hier en stuur een mailtje zodat we dit kunnen aanvullen op deze pagina.