Kaas Leveranciers

0

Welke kaasleveranciers zijn er allemaal actief in de horeca en welke kaasleveranciers passen het beste bij jou? Om je te kunnen helpen in je zoektocht naar de juiste kaasleveranciers hebben we hieronder een overzicht gemaakt van alle kaasleveranciers die actief zijn in de horeca. Op deze manier kun je gemakkelijk contact opnemen met de kaasleveranciers die het beste bij je passen en eenvoudig met ze in gesprek.

De Molkerei

De Molkerei staat voor ambachtelijke geitenkaaszuivel van het Wad. Premium kwaliteit, veel smaak, pure ingrediënten en aandacht voor mens en omgeving zijn de basis. Dagelijks ambachtelijk… (lees meer)

Biokaas Kinderdijk

Tientallen jaren geleden is op de huidige bedrijfslokatie aan de Molenkade een veehouderij gestart door de familie Van den Haspel. Naast de… (lees meer)

Reypenaer Kaas

De Reypenaer rijpt in een meer dan een eeuw oud kaaspakhuis dat als kaaspakhuis is gebouwd. Met stenen muren, houten vloeren en balken… (lees meer)

Bettinehoeve

Bettinehoeve ontleent haar naam aan het zeventiende-eeuwse woord ‘Bettina’, dat geit betekent. Johan Ewijk begon in 1982 met het melken van twee… (lees meer)

Bourgondisch Lifestyle

Een goede kaas is voor ons het ultieme genot. Onze kazen zijn onze trots, de basis van ons Bourgondische bestaan. Bourgondisch Lifestyle biedt… (lees meer)

Vergeer Holland Cheese

In het pittoreske Zuid-Hollandse Reeuwijk woont een bijzondere familie. Échte kaasliefhebbers. Al sinds de 17e eeuw wordt door deze familie… (lees meer)

Windmolenkaas

Melk en room zijn de basis ingrediënten waarmee we dagelijks op ambachtelijke wijze de lekkerste roomkaas maken. Het is puur natuur wat we… (lees meer)

Vandersterre Holland

Vandersterre is een Nederlands familiebedrijf.  Met ca. 350 betrokken collega’s zijn wij actief in het produceren, affineren en verpakken van Hollandse kaasspecialiteiten. Wij verkopen… (lees meer)

Zijerveld Kaas

Zijerveld is van oudsher een handelshuis, opgericht door de familie Zijerveld.  Door de jaren heeft Zijerveld zich bewezen dè aanbieder te… (lees meer)

Roodbonter Kaas / Korver Kaas

Zo’n kleine 100 jaar geleden besloot Evert Korver (de opa van boer Evert) om een kaaspakhuis te bouwen in de Nieuwstraat te Bodegraven voor… (lees meer)

DeJong Cheese

DeJong Cheese is een (h)echt familiebedrijf  gevestigd in het tegen de Belgische grens gelegen Alphen (NB). Sinds 1995 maken wij volgens… (lees meer)

Tebben Kaashandel

Heb je het over Tebben, dan heb je het natuurlijk over kaas. Heb je het over kaas dan heb… (lees meer)

Cono Kaasmakers

CONO Kaasmakers is een boerencoöperatie en bestaat al meer dan honderd jaar. Onze boeren en kaasmakers maken samen van de beste… (lees meer)

Wijngaard Kaas

De Wyngaard kaasjes worden geaffineerd met fijne kruiden nadat ze vier maanden of langer zijn gerijpt in onze speciale caves, die geïnspireerd… (lees meer)

Koninklijke ERU

Koninklijke ERU is een zelfstandig Nederlands kaasbedrijf en is al meer dan 190 jaar niet meer weg te denken uit Woerden, stad in het… (lees meer)

Tot zover een compleet overzicht van alle kaasleveranciers voor de horeca. Ken jij ook een kaasleverancier die hier nog niet tussen staat? Klik dan hier en stuur ons direct even een mailtje zodat we dit snel kunnen aanvullen op deze pagina.