Jong Food B.V.

0

Jong Food is al meer dan 90 jaar dé specialist op het gebied van ambachtelijke soepen en snacks voor de professionele keuken.

Door het aanbieden van onze kwalitatieve hoogwaardige producten garanderen wij dat u zich gaat onderscheiden in uw branche en meer rendement gaat behalen. Wekelijks voorzien wij ruim 200 horeca-groothandels in binnen- en buitenland van onze producten. Hierdoor kunt u onze producten met minimale inspanning opnemen in uw assortiment. Voor ons is service en een persoonlijke benadering vanzelfsprekend.

De ambachtelijke wijze van produceren hebben ze bij Jong Food niet van een vreemde. De vader van de huidige directie, Koen de Jong en zijn broer Bart de Jong, nam als derde generatie in de jaren 80 de slagerij van zijn ouders over en breidde zijn zaak uit met nog twee vestigingen. Guus de Jong zag ruimte in de markt voor ambachtelijke producten van topkwaliteit die op grotere schaal konden worden geproduceerd, zodat de prijs bijzonder aantrekkelijk kon worden gehouden. Die filosofie hanteren de beide zoons nu nog steeds. In de onlangs flink uitgebreide productieruimte bereiden de 20 mensen van het bedrijf (Koen de Jong: ‘goed opgeleide koks, geen productiemedewerkers’) wekelijks 50.000 liter soep, uiteraard volgens de normen in het kader van HACCP en IFS.

Klik hier voor meer informatie en neem direct contact op

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Oeps! Reactie vergeten in te vullen?
Vul hier aub je naam in