Jacobs Douwe Egberts Professional

0

Goede koffie en thee is goud waard! Ons doel is om u en uw gasten elke dag de perfecte ervaring te bieden. We weten hoe belangrijk koffie- en theemomenten op  zijn. Daarom bieden wij alles om een perfecte kop koffie aan te bieden. Of u nu een koffiemachine wilt huren, kopen of alleen koffie wilt kopen.

De complete oplossing voor uw onderneming

Uw zoektocht naar een nieuwe koffiemachine begint hier. De experts van Jacobs Douwe Egberts helpen u graag op weg. Wij weten namelijk dat niet iedereen dezelfde wensen en behoeftes heeft en dat koffie méér is dan een warme drank.

Onze koffie en thee brengt samen

Koffie en thee brengt mensen samen. Daarom steunen wij maatschappelijke initiatieven. De meest bekende hiervan is Burendag in samenwerking met het Oranje Fonds. Afgelopen jaar deden er meer dan 1 miljoen mensen aan mee! Ook zetten we ons in voor hulpbehoevenden met stichting DoSocial en ouderen met Carista. Omdat wij vinden dat iedereen een koffie- of theemoment verdient.

Samen werken aan een duurzame toekomst

Om onze voetafdruk te verkleinen zijn wij aangesloten bij UTZ, Rainforest Alliance en Fair Trade. Dat betekent dat wij alleen gecertificeerde koffie en thee inkopen. En samen met onze leveranciers de arbeidsomstandigheden van de koffie- en theeboeren verbeteren.

Klik hier voor meer informatie en neem direct contact op

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Oeps! Reactie vergeten in te vullen?
Vul hier aub je naam in