IZICO Food Group

0

IZICO Food Group is een van de grootste leveranciers van zowel merk als private label producten, zoals frikandellen, hamburgers, mini snacks, loempia’s, samosa’s, andere ethnische producten en broodsnacks.

We produceren ook vegetarische en veganistische producten, aangezien we nauw samenwerken met de Vegetarian Society. In Februari 2016 zijn we samengegaan met Daloon A/S om onze focus te verbreden binnen Noord West Europa. Vandaag de dag blijven wij toegewijd aan het leveren van uitstekende kwaliteit en service aan onze klanten. Onze klanten variëren van mainstream en budget retailers, Food Service en Business-to-Business partners. Onze ambitie is om de favoriete leverancier voor klanten en consumenten te zijn in elke categorie waarin we actief zijn.

Onze Merken
Beckers

In 1959 ging slager Jan Bekkers op oriëntatiereis naar Amerika. Tijdens het eten van een hotdog krijgt hij het idee om, een worst zonder vel te maken, terug in Nederland maakt hij furore met de nu legendarische Frikandel! Iets dat ooit begon als de uitvinding van de Frikandel is uitgegroeid tot een compleet assortiment van heerlijke snacks. De snacks van Beckers zijn zowel verkrijgbaar in de supermarkt, als ook in het foodservice kanaal.

Beckers Premium

Begin 2017 hebben wij, speciaal voor de Foodservice-markt, het Beckers Premium concept gelanceerd. Een range van producten van onze hoogste kwaliteit! De producten zijn gebasseerd op onze klassieke recepturen, maar tevens voldoen aan de huidige standaarden van de markt.

Breti

In zijn cafetaria in Tilburg ontwikkelde Gust Brekelmans in 1956 een Kroket die snel naam en faam maakte in de omgeving, dat ook andere cafetariahouders ze graag willen hebben. De Kroket is inmiddels uitgegroeid tot een absolute klassieker onder de snacks.

Bicky

In 1981 introduceerde wij de fenomele Bicky Burger! Dit burgerconcept werd geïntroduceerd om de strijd aan te gaan met de grote internationale hamburgerketens. Een 100% Real Bicky Burger garandeert een kwalitatieve & herkenbare smaak en bestaat uit 7 componenten; een burgerbroodje, burger, 3 verschillende sauzen en een topping met geroosterde uitjes en komkommerschijfjes.

De Vries

De Vries Snacks maakt al ruim 60 jaar de lekkerste diepvriessnacks voor cafetaria’s en cateraars. Sinds 1952 heeft het bedrijf een enorme groei doorgemaakt: van een klein winkelpandje in het centrum van Dordrecht tot een moderne snackfabriek.

Mexicano

Puur, pittig en gemakkelijk herkenbaar door zijn unieke vorm, dat is Mexicano. Lekker als snack, maar ook heerlijk op de grill of barbecue. Mexicano bestaat bovendien uit een hele familie. Zo zijn er Mini-Mexicano, Mexicano Baguette, Mexicano XXL, Mexicano Halal en Mexicano Xtra Hot!

Van Oers

In Boxtel vind je Van Oers Snacks. Sinds 1958 is het bedrijf leverancier van een breed assortiment voor foodservice met daarin onder andere de zelfgeproduceerde heerlijke diepvriessnacks en salades voor onder andere benzinestations, attractie- en vakantieparken.

Daloon

Het bedrijf werd opgericht door Sai Chiu Van. In 1935 arriveerde hij in Denemarken om landbouw te studeren om zich daar uiteindelijk te vestigen. Hij vestigde zijn bedrijf in 1960 toen hij het potentieel zag van wat er toen in Europa was, de weinig bekende Chinese loempia’s. Daloon kwam in 1976 op de Britse markt en in 1984 is het hoofdkantoor en de productieplaats van het Verenigd Koninkrijk geopend.

Goodlife

Bij Goodlife vinden we dat groente de ster van de show moeten zijn. We gaan altijd op zoek naar de meest gezonde groenten van de beste boeren om zodoende voedzame vegetarische maaltijden te creëren.

Onze Producten
Loempia’s

IZICO Food Group is de meest bekende producent van loempia’s in Europa. Dit komt onder andere door de uitgebreide variatie van gewichten (van mini loempia’s van 20g tot grote loempia’s van 240g), vullingen (ingrediënten, diktes, vormen, etc.) en bereidingstechnieken: frituur, oven of magnetron (IZICO Food Group’s unieke propositie).

Ethnische & Vegetarische Snack

Onze productrange is geïnspireerd op keuken van over de hele wereld en zijn beschikbaar in verschillende formaten (van 15g tot 150g). Om te serveren als voorgerecht, maaltijdcomponent, als snack of als onderdeer van een geheel dinner, de veelzijdigheid van ons aanbod bied mogelijkheden voor elke gelegenheid. Onze range is tevens geschikt voor vegetariërs en veganisten!

Kipsnacks

We hebben ook een uitgebreid aanbod van kipproducten, van krokante mini kipfilits tot kipspiezen en kipfilets, als onderdeel voor een complete maaltijd!

Vleessnacks

We hebben een uitgebreid en smaakol assortiment van klassieke vleessnacks, ons heerlijke assortiment bevat onder andere hamburgers, frikandellen en ribsnacks in verschillende gewichten, vormen en kruidingen. Alle onze snacks zijn IQF (Individually Quick Frozen), dus makkelijk te portioneren, en IFS-gecertificeerd.

Kroketten

Onze heerlijke en luxieuse kroketten en bitterballen zijn bescikbaar in verschillende varianten. Naaast de ambachteijk rundvlees en traditionele vleeskroketten, bieden wij ook smaakvolle smaakvarianten aan. Rijkelijk gevuld en met een heerlijke krokante korst.

Kaassoufflés

Een andere traditionele snack is de kaassoufflé, deze kan geproduceerd worden in verschillende vormen, maten, korsten en smaakvolle kaasvullingen.

Broodsnacks

Onze moderne broodsnackfabriek levert broodsnacks met verschillende vullingen (bijvoorbeeld vlees, kaas of pizza). Onze producten zijn diepgevroren, gekoeld of vacuum-verpakt voor bereiding in de oven of magnetron. Al onze producten zijn voorgebakken, waardoor ze in een handomdraai zijn bereid.

Private Label & White Label

Onze fabrieken zijn ingericht op het produceren van hoogwaardige producten met maximale efficiëntie. Hierdoor kunnen wij allerlei producten tegen een goede prijs aanbieden. Wij kunnen een gloednieuw product voor u ontwikkelen (onder huismerk / private label), maar wij kunnen u ook een scala aan fancy label of white label producten aanbieden: een vastgestelde (maar populaire) receptuur in een witte doos met een logo.

Veel grote retailers / grossiers vertrouwen ons op het produceren van hoogwaardige producten voor hun merk. Dit vertrouwen is gebaseerd op de consistente kwaliteit van onze producten tegen de beste prijs. In tegenstelling tot intercontinentale handelsbedrijven zijn de IZICO Food Group productielocaties gebaseerd in Europa en voldoen daarom altijd aan alle Europese regelgeving en productiestandaarden.

Omdat we volledig IFS-gecertificeerd zijn, worden onze productielocaties regelmatig gecontroleerd om ervoor te zorgen dat wij onze producten op de hoogste normen produceren. We zijn ook een geregistreerd lid van SEDEX, waardoor onze productieprocessen grondig worden gecontroleerd.

Klik hier voor meer informatie en neem direct contact op

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Oeps! Reactie vergeten in te vullen?
Vul hier aub je naam in