Interieur Leveranciers

0

Welke interieurleveranciers zijn er allemaal actief in de horeca en welke interieurleveranciers passen het beste bij jou? Om je te kunnen helpen in je zoektocht naar de juiste interieurleveranciers hebben we hieronder een overzicht gemaakt van alle interieurleveranciers die actief zijn in de horeca. Op deze manier kun je gemakkelijk contact opnemen met de interieurleveranciers die het beste bij je passen en in gesprek.

Satelliet Meubelen

Al zolang we bestaan geeft Satelliet Meubelen gastvrijheid een gezicht. Satelliet heeft in de loop van die tijd het vertrouwen van… (lees meer)

Vervoort Meubelen

U vindt bij ons een uitgebreide collectie Horeca-, Project,- en Zorgmeubilair. En meer dan dat. Wij begeleiden u bij de totale… (lees meer)

Assa Abloy

Ons verhaal is begonnen in 1974. Slotenmaker Tor Sørnes hoorde dat een indringer zijn favoriete zangeres in haar hotelkamer had aangevallen. Geïnspireerd om te helpen… (lees meer)

OFYR Nederland

Het OFYR kooktoestel is een functionele sculptuur die ontworpen is om schoonheid, warmte en gezelligheid in uw tuin of op uw terras te brengen…. (lees meer)

Palms and More

Inspireren en uw klanten bijzondere ervaringen laten beleven, dat is wat we doen. Ook zo jaloers op die prachtige tuinen en terrassen in Spanje… (lees meer)

Marine & Lounge Cushions

Door onze achtergrond en ervaring in de horeca en op het water zijn we na veel jaren specialisten geworden op het gebied van… (lees meer)

De Strandbaak

Of het nu gaat om de bouw van een strandpaviljoen, de bouw van een horecapaviljoen of de bouw van een strandhuis: het start met… (lees meer)

Sola

Al bijna 100 jaar maken wij fraai bestek, innovatieve pannensets en bak- en braadartikelen van duurzame kwaliteit. Als Nederlands familiebedrijf… (lees meer)

Kamado Barbecues

We hebben het allemaal weleens meegemaakt. Je bent met iets leuks bezig en dan merk je dat de kwaliteit van je gereedschap niet optimaal… (lees meer)

VN-PLU

Met het VN-PLU Parasol-Systeem kunt u in een handomdraai uw terras overdekken. Invallende schemer? Geen probleem; het systeem is voorzien van moderne verlichtingsarmatuur. En… (lees meer)

PMP Furniture

PMP Furniture B.V.  “Sinds 1993” vindt zijn oorsprong in de Retail en is in 25 jaar uitgegroeid tot een internationaal opererend… (lees meer)

Tovari

Tovari B.V. legt al ruim 80 jaar de nadruk op de verkoop van tafelservies, tafelbestek, tafelverlichting, glaswerk, buffetartikelen en keukenmaterialen. Door het uitgebreide assortiment… (lees meer)

Woertman Nederland

Woertman Nederland is als gespecialiseerd leverancier van professionele horeca- en bakkerij apparatuur ruim 40 jaar actief op de Nederlandse markt. Woertman Nederland is centraal… (lees meer)

WMF Nederland

Van de voorbereiding tot samen genieten aan tafel: WMF biedt al meer dan 160 jaar kwalitatief hoogwaardige, functionele en prachtig vormgegeven producten die zorgen… (lees meer)

Goos Horeca

Met onze webshop en 9 vestigingen door heel Nederland zijn wij toonaangevend op het gebied van horeca non-food. Bestel eenvoudig… (lees meer)

Dutchsteel

We hebben een brede collectie van ruim 7000 artikelen op het gebied van verlichting, meubilair en accessoires. We hebben onze… (lees meer)

Van Stuk

VAN STUK: een Haarlemse onderneming gespecialiseerd in interieurontwerp en het realiseren van unieke meubels en interieurs… (lees meer)

Kaja Interieurs

Interieurwensen tot leven laten komen, dat is onze passie. Wij zijn Kaja interieurs en geven het interieur een eigen karakter en sfeervolle… (lees meer)

Homint

Homint is toonaangevend project-inrichter. Bij ons kunt  u terecht voor een creatief inrichtingplan en een uitgebreid assortiment aan horeca… (lees meer)

IGC-Group
IGC-Group produceert, levert, installeert en onderhoudt terrasinrichtingen voor professionele terrassen. Tot het kernassortiment behoren terrasschermen, parasols, kussens, terrasoverkappingen en luifels/markiezen… (lees meer)
Brouwers Bedding Hotel Supply

Brouwers Bedding is een bedrijf dat een groot scala aan slaapartikelen volgens eigen fabricaat aanbiedt op de Europese markt. Sinds juni… (lees meer)

4Little Birds

4LittleBirds werd oorspronkelijk gevormd door vier vrienden uit Amsterdam, allemaal met een sterke passie om te ontwerpen vanuit de filosofie: ‘Creating products that make… (lees meer)

De Arend

De Arend kent zijn oorsprong  in de Horeca. In de jaren ‘70, ‘80 en ‘90 runden Jos en Dorie Goesten in Ammerzoden Café “De… (lees meer)

Big Pillows

Wie Big Pillows niet kent heeft niet goed om zich heen gekeken. Een terras van Big Pillows is echt anders: origineel, opvallend en werkt… (lees meer)

Beau-Fort

Beau-Fort is een Belgische fabrikant. Onze producten worden gebruikt in de horeca, op het strand, op de camping of op de werf en bieden… (lees meer)

Hoeks Barbecues

Hoeks Barbecues is een echt ambachtelijk Brabants bedrijf, opgestart in 1974 door Martien en José Hoeks. Oorspronkelijk richten de… (lees meer)

Héman Verhuurservice

Bij Héman werken we er iedere dag hard aan om alle verhuurmaterialen klaar te zetten voor uw evenement. De afdelingen van Héman… (lees meer)

NJOJ Dutch Design

NJOJ Dutch Design is vernieuwend en 100% Nederlands. Wij houden van de kracht van eenvoud. Van stoere ontwerpen die tegelijkertijd verrassend functioneel zijn. Daardoor is NJOJ… (lees meer)

Haco Terrassen BV

Het perfecte terras richt u in met producten van Haco Terrassen. Haco Terrassen brengt maximaal comfort en biedt weerstand tegen de weersinvloeden.Voor de horecaondernemer… (lees meer)

GS Furn

Uw groothandel in meubilair voor de Horeca- , Recreatie- , Zorg- en Projectmarkt. Een collectie die opvalt door zijn verscheidenheid… (lees meer)

Tot zover een compleet overzicht van alle interieurleveranciers voor de horeca. Ken jij ook een interieurleverancier die hier nog niet tussen staat? Klik dan hier en stuur ons een mailtje zodat we dit snel kunnen aanvullen op deze pagina.