Incredibleroses

0
Incredibleroses

Incredible roses, een bijzondere garnering van uw gerecht! Wilt u uw gasten verrassen met een bijzonder gerecht? Dan bent u bij Incredible roses aan het juiste adres.

Gevoel voor gastvrijheid gaat bij ons hand in hand met liefde voor rozen en zorg voor de wereld. Incredible roses worden duurzaam geteeld, in Nederland. Ze zijn het hele jaar door verkrijgbaar en de rozen zijn altijd vers: we oogsten ze op de dag van verzending. De drijvende kracht achter Incredible roses is Willianne Sluiter. Zij kweekt en selecteert de eetbare rozen en werkt voortdurend aan uitbreiding van het assortiment. Zodat u uw gerechten steeds weer kunt verrijken met nieuwe geuren en smaken en uw gasten kunt blijven verrassen.

Breng uw assortiment op smaak met Incredible roses

Als retailer, groothandel of horecaondernemer wilt u uw klanten natuurlijk steeds verrassen. Dus bent u altijd op zoek naar bijzondere producten, die verleiden tot aankoop en consumptie. Eetbare rozen brengen romantiek in uw assortiment. Ze zijn een smaakvolle toevoeging in uw salades of kruiden uw gerechten als natuurlijke smaak- en kleurmaker. Eetbare rozen zijn aantrekkelijk voor de feestperiodes. Incredible roses groeien in de kas, dus kunt u ze het hele jaar rond vers aanbieden. Incredible roses geven een bijzonder geur-, kleur- en smaakaccent aan uw evenement. Ze maken een jubileum, een bedrijfsfeest of huwelijk onvergetelijk.

Klik hier voor meer informatie en neem direct contact op

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Oeps! Reactie vergeten in te vullen?
Vul hier aub je naam in