IJs Leveranciers

0

Welke ijsleveranciers zijn er allemaal actief in de horeca en welke ijsleveranciers passen het beste bij jou? Om je te kunnen helpen in je zoektocht naar de juiste ijsleveranciers hebben we hieronder een overzicht gemaakt van alle ijsleveranciers die actief zijn in de horeca. Op deze manier kun je gemakkelijk contact opnemen met de ijsleveranciers die het beste bij je passen en eenvoudig met ze in gesprek.

NIC Nederland

Nic Nederland creëert wederzijds succes. Met ons enthousiasme, onze ambitie, creativiteit en betrokkenheid willen we een actieve bijdrage leveren aan uw succes. Het ontwikkelen… (lees meer)

Gelato Fantastico

Gelato Fantastico is relatief “zwaar” ijs. Ons ijs bevat minder lucht dan de meeste andere merken, hierdoor realiseren we een betere… (lees meer)

La Venezia IJs

La Venezia is sinds 1938, dus al bijna 80 jaar een ambachtelijke ijsbereider. Wij zijn een familiebedrijf met de passie om al drie generaties… (lees meer)

IJsmanschap

IJsmanschap maakt verantwoord en gezonder ijs voor mensen die bewust zijn van wat ze eten. 100% natuurlijk en klimaatneutraal. Zo… (lees meer)

Otelli

Otelli is opgericht in 1989 als familiebedrijf en heeft zich weten uit te breiden tot een organisatie waar momenteel ruim 60 personen direct en… (lees meer)

Ijsboerke

Vind je ons ijs ongelooflijk lekker? Da’s geen toeval. Voor IJsboerke is alleen het beste goed genoeg. Vanaf de start in 1935, bereiden we… (lees meer)

Gigi Gelato

Traditionele gelato wordt gemaakt met room, eieren en melk. Wij zijn de keuken ingedoken om een gezonder ijsje te creëren… (lees meer)

Van Gils Sweet Creations

Van Gils is gespecialiseerd in het maken van overheerlijke, creatieve Bavaroise, Mousse en Ijs nagerechten Het begon allemaal in… (lees meer)

Teppanyaki Ijs

Teppanyaki’ en ‘ijs’ zijn twee woorden waarvan we nooit dachten dat deze goed samen zouden gaan. Teppanyaki is een van oorsprong… (lees meer)

Gebo Gelato

Gebo Gelato is een familiebedrijf dat sinds 1950 op diverse manieren ambachtelijk schepijs aanbiedt aan horeca en ijssalon. Daarbij… (lees meer)

IJswinkel.nl

IJswinkel.nl is de nieuwe naam van Gelato Solutions en is sinds 2008 de trotse distributeur van Prodotti Stella in Nederland. Wij wensen… (lees meer)

Koupe

Koupe is niet alleen ontzettend lekker, het heeft ook nog eens uitstekende  voedingswaarden. Vergelijk ons maar eens met gewoon ijs: je zult versteld staan van de verschillen. ​Een portie Koupe proteïne-ijs bevat… (lees meer)

Ambachtelijk IJscentrum

Het Ambachtelijk ijscentrum is de branchevereniging van de ambachtelijk ijsbereiders en verkopers. Het doel van het Ambachtelijk IJscentrum is tweeledig.  1. Professionalisering van de branche De… (lees meer)

Future Icecream

Future Icecream is een jong bedrijf wat het ijs van de toekomst presenteert zoals Ice Crime, wow they Stole the sugar, Pip Organic ,… (lees meer)

Dupon Nederland

Dupon Nederland BV is gespecialiseerd in de verkoop en verhuur van Luna softijs- en milkshakemachines. Dupon biedt een totaalconcept… (lees meer)

Sprimfruits

Natuurlijk fruitijs op een stokje Ben je op zoek naar een lekker, koud en verantwoord tussendoortje? Dan is het fruitijs van Sprimfruits… (lees meer)

Skoop Ice Cream

Skoop is ontwikkeld, omdat we een ander verantwoordelijker voedsellandschap wensen. En wat is er beter dan ijs? IJs geeft een glimlach… (lees meer)

Frozen Brothers

Onder de naam Frozen Brothers bieden wij een compleet aanbod aan ijsconcepten. Of het nu gaat om de verkoop van frozen drinks, softijs of… (lees meer)

Boerderijs

We zouden hier graag met de deur in huis vallen. Dat biologisch ijs een bijdrage levert aan milieu, mens en dier. Allemaal waar. Maar… (lees meer)

Icetech

Kennis van de horeca en van koeltechniek. We kennen de kneepjes van het vak door en door en gebruiken dat om de beste oplossing… (lees meer)

Carpigiani Ambachtelijk Benelux

De Carpigiani Group uit Italië is marktleider in Europa en al meer dan 70 jaar een begrip in de ijswereld. Vanuit Carpigiani Ambachtelijk… (lees meer)

Njoy Softijs

Met trots presenteren wij u hier weer alle nieuwe concepten, producten en reclamematerialen. Wij hebben niet stil gezeten en kunnen… (lees meer)

Tot zover een compleet overzicht van alle ijsleveranciers voor de horeca. Ken jij ook een ijsleverancier die hier nog niet tussen staat? Klik dan hier en stuur ons direct even een mailtje zodat we dit snel kunnen aanvullen op deze pagina.