Icetech

0

Kennis van de horeca en van koeltechniek. We kennen de kneepjes van het vak door en door en gebruiken dat om de beste oplossing voor u te bieden.

Nieuwe concepten, machines of oplossingen denken we tot in detail uit met uw situatie scherp voor ogen. Deze houding ligt ook aan de basis van het assortiment van Icetech. Wat u ook koopt of least, we kijken altijd naar de toekomst. Dan bent u met uw investering direct klaar voor de komende jaren. En om alles te laten draaien, leveren we 24/7 service en onderhoud.

Stellen we de vraag “Wat maakt Icetech uniek?” aan onze klanten, dan zeggen ze: het contact met Douwe. Douwe Müller is voor ieder project uw directe aanspreekpunt. Met een passie voor techniek en oog voor rendement stelt Douwe de juiste vragen op het juiste moment en zorgt hij voor een oplossing die uw verwachting overtreft. Een prettige werkruimte afgestemd op uw wensen; de beste machine voor uw zaak; de totale inrichting van uw ijssalon: u kunt rekenen op de kennis en ervaring van Douwe.

Meer weten? Klik dan hier voor meer informatie of neem nu direct contact op. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Oeps! Reactie vergeten in te vullen?
Vul hier aub je naam in