Hrbs

0
Hrbs

EVERY DAY, HARVEST DAY! Een ongekende beleving, altijd verse kruiden, op ieder moment van de dag te oogsten! De meest verse kruiden en mini groenten van de beste lokale kwekerijen.

Go Green

Ben je op zoek naar inspirerend en vers groen voor in je omgeving, maar weet je niet hoe je dit kunt doen? Hrbs levert verse eetbare gewassen aan de deur, voor een gezonde thee of om je gerecht smaak te geven!

De Voordelen

Het is geen geheim meer dat een groene omgeving bijdraagt aan een betere gemoedstoestand. Bovendien vermindert het hebben van levend groen ons stressniveau. Naast de mentale voordelen zijn kruiden enorm voedzaam en verbeteren ze ook je lichamelijke gezondheid.

Duurzaam gedachtengoed

Dit product heeft een duurzame stap gezet door het implementeren van circulaire systemen en te werken met een ‘no waste’ . Dit betekent dat we alles hergebruiken of teruggeven aan de natuur, zoals ons substraat. Bovendien gebruiken we nooit chemicaliën & pesticiden of single use plastic.

Meer groen, meer gemak!

Het gewas in leven houden is makkelijk dankzij de Hrbs tray in combinatie met het waterbassin en in sommige gevallen een groeilamp. De gewassen drinken via de pootjes het water uit het bassin.

Bestel Hrbs.

We hebben zorgvuldig twee vers combinaties geselecteerd die u kunt gebruiken in een Hrbs meubel naar keuze. De combinaties zijn: ‘Special-tea’ & ‘Fresh-up your dish’.

Klik hier voor meer informatie en neem direct contact op

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Oeps! Reactie vergeten in te vullen?
Vul hier aub je naam in