Horeca Innovatie Groep

0

Wij adviseren en inspireren voor innovatieve apparaten. Bij Horeca Innovatie Groep staat het optimaliseren van de routing in de keuken en kooktechnieken voor het keukenteam centraal.

Op basis van de menukaart en visie van de chef/eigenaar creëren wij – vanuit ons hart – duurzaam advies en optimalisatie van de keuken. De branche ontwikkelt zich snel. Horeca Innovatie Groep volgt de vernieuwende trends op de voet. Door inspirerend en persoonlijk contact, eerlijkheid en passie voor het vak,  verbeteren wij de levenskwaliteit en kooktechnieken van de chef en het keukenteam. Samen werken we aan een krachtige toekomst voor jouw keukenteam.

Rob Schollen begon al op jonge leeftijd met de koksopleiding. Vanaf dat moment ontstond de stijgende lijn van zijn carrière, met als start bij Van Der Valk. Hierop volgde ruim dertig jaar ervaring in de horeca- en foodbranche. Gaandeweg leerde Rob de juiste mensen kennen en werkte samen met onder andere Cas Spijkers, Rudolf van Veen, Anita Witzier, Tony Eijk en Aad Ouborg. Door uiteenlopende praktijkervaring op topniveau kent Rob alle ins en outs van de keuken. Horeca Innovatie Groep adviseert over de juiste werkwijze, routing en apparatuur in jouw keuken. Vertel ons wat je wilt bereiken, en Rob vertelt jou hoe.

Anno 2018 verbindt en inspireert eigenaar Rob Schollen vanuit het sfeervolle bedrijfspand aan de Oude Baan in Hulten. Bijna 80 jaar geleden was dit pand een welvarende geitenkaasfabriek. Nog altijd ademt het pand karakter en daadkracht uit. Nieuwsgierig? Kom eens langs in onze inspirerende huiskamer.

Klik hier voor meer informatie en neem direct contact op

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Oeps! Reactie vergeten in te vullen?
Vul hier aub je naam in