Homint

0

Homint is toonaangevend project-inrichter. Bij ons kunt  u terecht voor een creatief inrichtingplan en een uitgebreid assortiment aan horeca en projectmeubilair.

Al meer dan 30 jaar leveren wij als projectinrichter kwalitatief hoogwaardig horeca- en projectmeubilair. Projectinrichting is onze passie. Creativiteit zit in ons DNA. Met deze mindset bedenken, ontwerpen en realiseren wij interieuroplossingen die werken.

Projectinrichter met horeca hart 

De horeca en recreatieve sector is voortdurend in ontwikkeling. Beleving, gastvrijheid en originaliteit staan hierbij voorop. Al sinds onze oprichting hebben wij ons gespecialiseerd in totaal concepten voor de horeca, van luxe restaurants tot gezellige cafés en gerenommeerde hotel ketens. Wij houden een scherp oog op ontwikkelingen binnen de horeca en spelen hier op in met onze inrichtingen. Zo bent u altijd bij met de nieuwste trends.

Unieke interieurconcepten 

Uw onderneming is uniek en onderscheidt zich door een eigen uitstraling en identiteit: een eerste indruk is bepalend. Een combinatie van decor- en interieurbouw, kleurgebruik, decoraties, al dan niet op basis van een thema en lichtconcepten zorgen ervoor dat uw onderneming tot leven komt. Wij weten als projectinrichter met jarenlange ervaring als geen ander hoe deze elementen geïntegreerd kunnen worden tot een sfeervol en uniek interieurontwerp. Inspiratie nodig? Bekijk onze gerealiseerde projectinrichtingen.

Meer weten? Klik dan hier voor meer informatie of neem nu direct contact op. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Oeps! Reactie vergeten in te vullen?
Vul hier aub je naam in