Holtkamp Horeca – Patisserie

0

Holtkamp Horeca is de ambachtelijke patissier van Amsterdam. Onze patisserie producten leveren wij aan horeca, groothandel en bedrijven.  In Amsterdam en omstreken. Sinds 1969 bestaat het merk Holtkamp. Cees Holtkamp legde de mooie basis voor het klassieke patisserie assortiment van nu. Zijn ambitie is onze ambitie. Elke dag klassiekers steeds een beetje lekkerder maken. Holtkamp Horeca heeft een gevarieerd assortiment patisserie. 

Holtkamp assortiment

In onze moderne patisserie maakt ons team een mooi assortiment klassieke patisserie producten. Alles volgens ambachtelijke receptuur. Traditie vinden wij belangrijk, vooruitgang eveneens. Daar waar nieuwe productiemiddelen ons helpen en de kwaliteit van onze producten ten goede komt, passen wij die toe. Ons team zoekt elke dag, met behoud van traditie, naar de verfijning van smaak en kwaliteit van onze patisserie producten. Onze horeca gebak en gebakjes, taarten, taartpunten, koekjes, longueurs en hartige hapjes zijn gemaakt van de mooiste ingrediënten van de beste leveranciers.

Holtkamp Horeca patissier Nico Meijles

Sinds 1969 is Patisserie Holtkamp Amsterdam gevestigd aan de Vijzelgracht. Cees en Petra Holtkamp namen de winkel van de familie de Nie over. In 2002 namen Nico Meijles en Angela Holtkamp het bedrijf over. In 2015 werd het bedrijf op klantniveau gesplitst. Nico Meijles is nu verantwoordelijk voor Holtkamp Horeca patisserie & croquetten. En verkoopt de authentieke Holtkamp producten aan horeca, groothandel en bedrijven.

Meer weten? Klik dan hier voor meer informatie of neem nu direct contact op. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Oeps! Reactie vergeten in te vullen?
Vul hier aub je naam in