Holtkamp Horeca – Croquetten

0

Holtkamp Horeca is gevestigd in Amsterdam. Onder leiding van Nico Meijles worden de Holtkamp croquetten (kroketten) en bitterballen gemaakt. De eerste Holtkamp croquetten en Holtkamp bitterballen werden door Cees en Petra Holtkamp ontwikkeld.

In 2002 namen Nico Meijles en Angela Holtkamp het bedrijf over. In 2015 werd het bedrijf op klant-niveau gesplitst. Nico is verantwoordelijk voor de afzet van Holtkamp producten aan de Horeca, groothandel en bedrijven. De patisserie & chocolaterie aan de Vijzelgracht voor de consument word gerund door Angela.

Croquetten & Bitterballen

Croquetten (kroketten) en bitterballen van Holtkamp worden geproduceerd en geleverd door Holtkamp Horeca. Sinds 1969 maken wij de kalfs croquet. De basis van onze croquetten (kroketten) en bitterballen is hetzelfde gebleven, de smaak steeds verfijnd. Op verzoek van cafe Luxembourg ontwikkelde wij de garnalencroquette (garnalenkroketten). Van de ene smaak kwam de andere. Dankzij Cees Holtkamp, de grondlegger, van de basissmaak en de goede adviezen van mensen als (wijlen) journalist Johannes van Dam, topkok John Halvemaan en likeurstoker Cees van Wees kunnen wij de Holtkamp croquetten en bitterballen aanbieden.

Croquetten keuken

In Amsterdam staat onze moderne croquetten keuken, volledig volgens EG normering ingericht. Elke dag maakt ons team o.l.v. Nico Meijles met veel aandacht en liefde voor kwaliteit en smaak een gevarieerd assortiment Holtkamp croquetten en Holtkamp bitterballen. Onze garnalencroquette is landelijk bekend. Onze andere producten, zoals de kalfscroquette, oude kaas croquette, black angus croquet, kreeft croquet, peking eend croquet en zwezerik truffel producten doen qua smaakbeleving niet onder. De traditionele en mooi ingrediënten van onze producten zijn van de beste en mooiste kwaliteit.

Meer weten? Klik dan hier voor meer informatie of neem nu direct contact op. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Oeps! Reactie vergeten in te vullen?
Vul hier aub je naam in