Hollandvis

0

Hollandvis in Scheveningen biedt u een breed assortiment zeevis. Zowel dagvers als diepgevroren vis. We zijn gespecialiseerd in verse vis, gecombineerd met een breed assortiment en hoge kwaliteit bent u bij ons aan het juiste adres.

Hollandvis is gevestigd aan de haven van Scheveningen en we zien de vers gevangen vis dan ook letterlijk de haven binnenvaren. We zijn een echt familiebedrijf en zorgen er samen voor dat Hollandvis een toonaangevende groothandel is.

Er was eens…

Hollandvis is in de loop der jaren flink gegroeid en is momenteel een toonaangevende internationale groothandel in verse vis. Van oorsprong is Hollandvis een kuiperij, opgericht in 1941 en toen nog onder de naam “A. Pronk”. Vanaf 1965 werden de activiteiten uitgebreid met de handel in vis en haring en werd de naam “Hollandvis” geboren. In 1980 besloot men geheel over te stappen op de vishandel en groeide het aantal klanten. Niet alleen in Scheveningen en omgeving, maar door heel Nederland en zelfs internationaal.

Het team…

Het team van Hollandvis bestaat uit vijftien personen. Als familiebedrijf is Hollandvis trots op de hechte relatie met klanten, het product en de medewerkers. De broers Pronk leiden het bedrijf, maar staan ook vis te fileren en te verpakken wanneer dat nodig is. De kracht van Hollandvis zit hem niet alleen in topkwaliteit producten voor een scherpe prijs, maar ook de betrokkenheid van alle medewerkers. Het team van Hollandvis gelooft in kwaliteit, bij de producten maar zeker ook bij het leveren van service.

Meer weten? Klik dan hier voor meer informatie of neem nu direct contact op. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Oeps! Reactie vergeten in te vullen?
Vul hier aub je naam in