Harvest House

0

Één van Nederlands grootste telersverenigingen gespecialiseerd in vruchtgroenten. Met een groep vakbekwame telers en medewerkers zijn we continu op de hoogte van ontwikkelingen in de markt waar we dan ook flexibel op inspelen.

Deze specifieke product- en marktkennis in combinatie met ons innovatieve vermogen maken ons de solide, meedenkende partner die we graag willen zijn. Onze vruchtgroentetelers zijn inmiddels uitgegroeid tot Nederlands meest toonaangevende producenten van vruchtgroenten. Niet alleen door schaalgrootte, maar ook door teeltinnovatie en ketenregie. Een areaal van meer dan 975 hectare zorgt ervoor dat Harvest House de grootste telersvereniging op het gebied van vruchtgroenten is. Met teeltgebieden in het Westland, Oostland, de Wieringermeer en Zeeland bevinden onze telers zich over heel Nederland en zelfs daarbuiten, zoals in Tunesië en Portugal. Een vereniging van en voor telers, zo oogsten we samen het beste resultaat, niet alleen voor ons en onze telers, maar voor iedereen.

Waarom Harvest House?

Harvest House is meer dan een uitbetaalprijs. Samen met onze telers is het onze missie om ons te ontwikkelen tot dé vruchtgroentespecialist van Europa. Dit willen we niet alleen bereiken door onze omvang en onze jaarrond teelt, maar ook door kennispartner te zijn voor zowel teler als retailer. Van zaadje tot verpakking, bij Harvest House hebben we de kennis in huis om als gedegen gesprekspartner te fungeren voor alle ketenpartners.

Als vruchtgroentespecialist beschikken we over een breed assortiment vruchtgroenten. Met ruim 21 soorten tomaten  diverse type paprika’s en komkommers kunnen we onze klanten helpen een gevarieerd vruchtgroenteschap in te richten. Doordat veel van onze telers werken met belichte teelt kunnen we dit assortiment jaarrond en volgens de hoogste kwaliteitsstandaard leveren.

Het onderscheidend vermogen van Harvest House ligt niet alleen bij ons assortiment. Harvest House telers zijn innovatief en telen met lef. Dit blijkt niet alleen uit teeltinnovaties en uit de doorvertaling van trends naar het winkelschap, maar dit is ook terug te zien bij bijvoorbeeld de ontwikkeling van nieuwe teeltgebieden. Een voorbeeld hiervan is het project Agriport A7, in de kop van Noord-Holland, waar een aantal van onze telers vanaf de start actief bij betrokken zijn geweest. Agriport A7 is een moderne projectlocatie voor grootschalige glastuinbouw en vollegrond teelten. Door de clustering van grootschalige productie van verse groente, verwerking en logistiek wordt Agriport A7 beschouwd als het meest moderne Agropark ter wereld. Daarnaast is een aantal telers nauw betrokken bij teeltprojecten in het buitenland, onder andere in Zuid-Europa en Noord-Afrika. Voorop durven lopen, daar gaan we voor.

De kracht van de keten

Samenwerking staat aan de basis van Harvest House als coöperatie. Niet alleen werken er binnen Harvest House zo’n 54 vruchtgroentetelers samen, maar we werken ook samen met verschillende andere partijen in de keten. Onze producten gaan namelijk de hele wereld over. Hier komen ze niet alleen via onze eigen internationals, welke ondergebracht zijn in Harvest House International, maar ook door een groot aantal andere zorgvuldig geselecteerde partners. Bij Harvest House zijn we er namelijk van overtuigd dat wanneer we gebruik maken van de kennis en kracht binnen de keten, we met elkaar meer rendement kunnen oogsten. Niet alleen voor ons en onze telers, maar voor iedereen.

Global Green Team

Global Green Team is één van de drie internationals van Harvest House. Zij richt zich voornamelijk op de markten buiten Europa. Kijk voor meer informatie over Global Green Team op www.globalgreenteam.nl

Rainbow International BV

Rainbow International (RBI) is een full service leverancier van zowel kas-, vollegrondgroente en fruit. Met deze producten beleveren ze de gehele markt, zowel binnen als buiten Europa. Voor meer informatie over RBI kunt u terecht op www.rainbowinternational.nl

Terra Natura International

Opgericht voor en door telers met als doel de keten te verkorten en een directe link tussen telers en retailers te creëren. TNI focust zich voornamelijk op Europese retailklanten. Kijk voor meer informatie over TNI op www.tniholland.nl

Food Fellows

Het bedrijf richt zich op het bedenken, produceren en vermarkten van bewerkte producten als oplossing voor de reststromen van onze groente.

Snijpunt

Snijpunt is specialist in de verwerking van groenten tot halffabricaten voor groentesnijbedrijven, cateraars, foodservice leveranciers en salade- of maaltijdproducenten. Kijk voor meer informatie over Snijpunt op www.snijpunt.nl

Harvest House Logistics

Binnen Harvest House Logistics zijn de logistieke activiteiten van onze eigen service providers Rainbow International BV en Global Green Team gehuisvest. Met onze logistieke activiteiten bieden we totaal oplossingen voor de op en overslag van groenten en fruit, direct van de bron. Wij zijn sterk gefocust op service, snelheid en kwaliteit om onze relaties van de meest efficiënte supply chain te voorzien.

Meer weten? Klik dan hier voor meer informatie of neem nu direct contact op. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Oeps! Reactie vergeten in te vullen?
Vul hier aub je naam in