Hakvoort Professional

0

Hakvoort Professional richt zich op kwaliteit en service en is altijd alert op de laatste ontwikkelingen binnen de horeca. Waar u ook naar op zoek bent: in één van onze zes moderne showrooms in Nederland kunt u zich oriënteren en laten inspireren door het uitgebreide productengamma. Moderne kooklijnen, koffiesystemen, keukengereedschappen, tafelartikelen; hier vindt u alles voor de professionele gebruiker.

De showrooms van Hakvoort Professional behoren tot de grootste in haar soort met een grenzeloos en gevarieerd productassortiment. Onze adviseurs staan graag voor u klaar met degelijk advies. Indien u dat wenst kunt u ook een afspraak maken op uw eigen locatie. Met alle aandacht voor u en uw organisatie werken onze adviseurs uw ideeën en wensen vakkundig uit tot een concreet plan. Vanzelfsprekend kunt u bij Hakvoort Professional altijd rekenen op een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

Wij kopen groot in bij toonaangevende fabrikanten. Is een product niet standaard verkrijgbaar, dan ontwerpen en produceren wij het zelf. Alle benodigde know-how en expertise hebben wij hiervoor in eigen huis. Hierdoor leveren wij gegarandeerd een passende oplossing voor elk budget. Laat u ook eens verrassen door de sfeermogelijkheden op onze afdeling met horecameubilair en projectmeubilair. Bij onze dochteronderneming Homint ervaart u wat styling, decor en verlichting kunnen doen voor uw interieur.

Meer weten? Klik dan hier voor meer informatie of neem nu direct contact op. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Oeps! Reactie vergeten in te vullen?
Vul hier aub je naam in