Haco Terrassen BV

0

Het perfecte terras richt u in met producten van Haco Terrassen. Haco Terrassen brengt maximaal comfort en biedt weerstand tegen de weersinvloeden.Voor de horecaondernemer staat een goed terras gelijk aan een hogere omzet en zo verdient de investering zichzelf terug.

Haco Terrassen voor thuis, horeca, bedrijf of sportcomplex. Altijd weersbestendig en met de juiste uitstraling, hoge kwaliteit en een eerlijke prijs. Haco Terrassen is Nederlands producent van windschermen. De windschermen worden o.a. gemaakt van aluminium profielen welke voorzien worden van gehard veiligheidsglas. Het onderpaneel kan ook dichtgemaakt worden met glas, helder of gezuurd, maar u kunt ook kiezen voor een aluminium paneel (met of zonder logo) of een aluminium paneel waar een (hout) motief op wordt geprint.

Naast aluminium profielen kunt u ook kiezen voor staanders van RVS. De panelen van gehard veiligheidsglas worden hier middels klemmen tegenaan geplaatst.
Wilt u liever een natuurlijke uitstraling op uw terras? Dan kiest u voor onze houten terrasschermen. U heeft hierin de keuze tussen schermen van (gebruikt) steigerhout of schermen van Douglashout.

Naast de windschermen levert en monteert Haco Terrassen een breed assortiment parasols. U heeft hierin een ruime keuze. U heeft de keuze uit parasols met een oppervlakte van 4 m² tot ruim 36m². Alle onze parasols zijn voorzien van kleurecht doek en sterke baleining. Hierdoor is langdurig plezier gegarandeerd. Ook zijn alle parasols eenvoudig en snel te bedienen. Een leuke, creatieve tegenhanger van de parasols zijn onze schaduwdoeken.
Met de schaduwdoeken van Haco heeft een zeker een blikvanger voor de deur of in uw tuin. Daarnaast zijn de schaduwdoeken uiterst praktisch in gebruik. U kunt het doek in een handomdraai naar beneden schuiven, om zodoende uw gasten of uzelf bescherming tegen de laagstaande zon te bieden.

Onze terrasoverkappingen zijn zeer praktisch en gewild bij situaties waar men veel last heeft van harde wind, of bij de zwakkere gevels. D.m.v. extra staanders aan de voorzijde wordt de druk beter verdeeld dan bij een knikarmscherm. Ook zijn de terrasoverkappingen perfect te combineren met onze windschermen. Hierdoor brengt u buiten naar binnen en binnen naar buiten. Samen met Haco Terrassen creëert u dus meer schaduw, een windvrij terras of bescherming tegen neerslag.
Onze monteurs zorgen door het hele land, en daarbuiten, voor professionele montage.
Wij voorzien u graag van deskundig advies en realiseren het complete project voor u.

Meer weten? Klik dan hier voor meer informatie of neem nu direct contact op. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Oeps! Reactie vergeten in te vullen?
Vul hier aub je naam in