Grootkeuken Leveranciers

0

Welke grootkeukenleveranciers (techniek- en apparatuur) zijn er allemaal actief in de horeca en welke grootkeukenleveranciers passen het beste bij jou? Om je te kunnen helpen in je zoektocht naar grootkeukenleveranciers hebben we hieronder een overzicht gemaakt van alle grootkeukenleveranciers die actief zijn in de horeca. Op deze manier kun je gemakkelijk contact opnemen met de grootkeukenleveranciers die het beste bij je passen.

VoC Grootkeukens

VoC Grootkeukens brengt culinaire tradities tot leven. “Doen wat je belooft” is het motto van VoC Grootkeukens. De oprichters hebben… (lees meer)

Jos ten Berg’s Handelmaatschappij

Jos ten Berg B.V., is behalve leverancier van grootkeukens en bedrijfsrestaurants, de non-food leverancier met het meest complete pakket aan professionele tafel- en keukenartikelen…. (lees meer)

Hobart Nederland

Hobart is leverancier en fabrikant van duurzame en functionele grootkeukenapparatuur. Hobart Nederland is een zelfstandig werkende dochter van de Amerikaanse moedermaatschappij… (lees meer)

Winterhalter Nederland

Veel van wat Winterhalter maakt tot wat het nu is, heeft zijn wortels in het verleden. In… (lees meer)

Schoondergang Van Zwanenburg

Toen Schoondergang en Van Zwanenburg mekaar destijds voor het eerst aankeken, was het alsof ze elkaars spiegelbeeld zagen. Met… (lees meer)

Moeleker

Moeleker heeft zich gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van o.a. kookapparatuur, uitgiftesystemen, vaatwasapparatuur, koelapparatuur, en een hele range toebehoren, waarbij onze visie gericht… (lees meer)

Mesa Coatings

Mesa-Coatings B.V. is de expert op het gebied van coatingvloeren en wanden. Door jarenlange ervaring kunnen wij u de juiste coatingsoplossing aanbieden. Deze oplossingen variëren… (lees meer)

Ommer Bedrijfsvloeren

Ommer Bedrijfsvloeren levert én plaatst al vanaf 2001 unieke kunststofvloeren voor bedrijven en instellingen. Vloeistofdicht, slijtvast en duurzaam. Naast vloeren leveren we ook wandafwerking,… (lees meer)

MEIKO Nederland

MEIKO is dé specialist voor alles wat professioneel moet worden gespoeld, gereinigd en gedesinfecteerd. De meer dan 2000 medewerkers in… (lees meer)

Horeca Innovatie Groep

Wij adviseren en inspireren voor innovatieve apparaten. Bij Horeca Innovatie Groep staat het optimaliseren van de routing in de keuken en kooktechnieken voor het… (lees meer)

Hofland Grootkeuken & Catering Equipment

Hofland Foodservice & Catering Equipment bestaat ruim 30 jaar en werkt nauw samen met een groot scala aan leveranciers en fabrikanten. Het bedrijf beschikt tevens over een… (lees meer)

Beko Techniek

Beko Techniek is dé bakkerijtechnische totaalpartner in Nederland. Wij zijn toonaangevend adviseur en leverancier voor ambachtelijke en semi-industriële brood- en banketbakkerijen… (lees meer)

Kitchen Create

Iedere professional wil voor zijn gasten iets verrassends op tafel zetten. Gerechten om trots op te zijn. En dat vanuit een slimme… (lees meer)

Adieu Bakplaat

Adieu is dé gietijzeren horeca bakplaat die uit één stuk vervaardigd wordt en biedt ongekend veel voordelen voor iedere professionele kok.  Gietijzer… (lees meer)

Qook Grootkeuken

Qook! is hèt merk voor maatwerk horeca apparatuur van ongeëvenaarde kwaliteit. Gemak, modern design en degelijkheid zijn in de grootkeuken… (lees meer)

Alto-Shaam Benelux

Alto-Shaam is al meer dan een halve eeuw producent van geavanceerde apparatuur voor de professionele keuken. Alto-Shaam is marktleider op… (lees meer)

Bakker Vakkeuken

Bakker Vakkeuken, Al meer dan 25 jaar, met eigen specialisten, is Bakker Vakkeuken een van de grootste aanbieders van horeca-en grootkeukens… (lees meer)

Perfecta Bakwanden

Professionele bakwand of frituurinstallatie kopen? Perfecta vormt de perfecte keuze. U kunt rekenen op topkwaliteit, in combinatie met de mogelijkheid de bakwand volledig naar… (lees meer)

Vossebeld Vaatwastechniek

Als leverancier van professionele vaatwasmachines is Vossebeld / Winterhalter reeds tientallen jaren een begrip. Wij bieden u niet alleen een… (lees meer)

Drubako Horeca en Bedrijfskeukens

Drubako B.V. is leverancier van alle apparatuur voor de professionele keuken. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, plaatsen en onderhouden van grootkeukeninstallaties. Drubako B.V. … (lees meer)

Kiremko Frituurinstallaties

Kiremko is de absolute marktleider in de Benelux en Groot-Brittannië op het gebied van frituur- en visbakovens, oftewel bakwanden… (lees meer)

Electrolux Professional

Electrolux Professional is wereldwijd leider als fabrikant en distributeur van professionele wasserij- en keukenapparatuur. ‘s Werelds nr. 1 inzake productinnovatie en betrouwbaarheid… (lees meer)

RHIMA Nederland

RHIMA Nederland BV is ruim 50 jaar na haar oprichting nog steeds volop in beweging. Vanuit ons hoofdkantoor in Soest bedienen… (lees meer)

Levens Cooking & Baking

Levens is al bijna 70 jaar actief in de wereld van grootkeukenapparatuur en bedient hiermee haar diverse klanten in foodservice, retail… (lees meer)

Nu-Air Ventinox

Nu-Air Ventinox is dé specialist in luchtbehandelinginstallaties. Wij leveren een zeer uitgebreid programma. Van complete ventilatiesystemen voor horeca en grootkeukens tot maatwerkproducties voor… (lees meer)

FEG Food Equipment Groep

FEG is gespecialiseerd in grootkeuken apparatuur voor professioneel gebruik. Food Equipment Groep streeft ernaar door de klant gezien te… (lees meer)

Smitto Visbakovens

Vis, oliebollen, noten, frites of snacks. Elk product vraagt om zijn eigen specifieke bakproces en oven. Ook de ruimte waarin u… (lees meer)

Rosval Production & Development

In 1985 werd het eerste Rosval grootkeuken fornuis voor de Horeca geproduceerd in onze fabriek in Best. Inmiddels zijn we als familiebedrijf… (lees meer)

Hakvoort Professional

Hakvoort Professional richt zich op kwaliteit en service en is altijd alert op de laatste ontwikkelingen binnen de horeca. Waar u ook naar op… (lees meer)

M&A Systems Nederland

Eten is een beleving en brengt mensen samen. Het bereiden van eten moet ook een beleving zijn. Een beleving in een keuken die een… (lees meer)

Hand Horeca

Hand Horeca is de grootste Noord Hollandse leverancier op het gebied van totale grootkeuken techniek & meubilair. Wij bevinden ons… (lees meer)

Gro-Tech bedrijfskeukentechniek

Gro-Tech is opgericht in 2000 en gespecialiseerd in grootkeuken techniek voor de kleine tot middelgrote projecten voor een diversiteit aan… (lees meer)

Tot zover een compleet overzicht van alle grootkeukenleveranciers voor de horeca. Ken jij ook een grootkeukenleverancier die hier nog niet tussen staat? Klik dan hier en stuur ons een mailtje zodat we dit snel kunnen aanvullen op deze pagina.