Verstegen Spices & Sauces

0
Verstegen Spices & Sauces since 1886

Wij willen u graag helpen bij het creëren van de mooiste smaken. En die smaken beginnen bij de puurste ingrediënten. Bij Verstegen geloven wij dat de beste kwaliteit begint bij de oorsprong, daar waar de mooiste ingrediënten te vinden zijn. Hier werken we samen met lokale boeren aan de puurste kruiden & specerijen. Vanaf hier hebben we alles in eigen hand: van transport, tot zelf malen en veilig verwerken. Dat doen we al sinds 1886 als familiebedrijf, met inmiddels de 4e generatie aan het roer.

Vanuit die gedachte willen we iedereen verrassen en inspireren. Met onze passie voor de mooiste smaken. Met authentieke en vernieuwende recepten en producten én met alle aandacht voor gezondheid. We inspireren u graag, maar laten ons ook graag inspireren door u. Door uw passie voor smaak. We denken met u mee. Om zo samen ideeën te realiseren en nieuwe, onderscheidende concepten en producten te ontwikkelen. Door innovatie en met inspiratiesessies en workshops met onze klanten en (bekende) chefs in onze foodstudio ‘Taste-Inn’.

Kumar’s Curries & Bumbu’s

Verrassend Aziatisch, voor de keuken van nu! Kumar’s introduceert een nieuwe kijk op de Aziatische keuken van nu. Door de continue zoektocht van Suresh Kumar naar de ultieme combinaties van de hoogste kwaliteit kruiden, specerijen en andere verse ingrediënten, komt zijn passie ook voor u binnen handbereik.

Deel deze passie en ervaar hoe ambachtelijkheid de elementen in Kumar’s verse curries, bumbu’s en wokpasta’s in balans brengt. Sommige kruiden of specerijen worden eerst geroosterd, gebakken of geweekt. Vervolgens worden ze samen gepureerd en tot pasta gekookt. Het eindresultaat is een basis die eenvoudig is in gebruik, en een verrijking vormt voor de menukaart van zowel de Oosterse als de Westerse keuken van nu.

Zo werken we elke dag aan onze missie: Verstegen wil iedereen laten genieten van verantwoord, gezond, maar bovenal lekker eten. Waar ook ter wereld.

Meer weten? Klik dan hier voor meer informatie of neem nu direct contact op. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Oeps! Reactie vergeten in te vullen?
Vul hier aub je naam in