Compleet overzicht van Food Leveranciers voor de horeca

0

Welke food leveranciers zijn er allemaal actief in de horeca en welke food leveranciers passen het beste bij jou? Om je te kunnen helpen in je zoektocht naar de juiste foodleveranciers hebben we hieronder een overzicht gemaakt van 280 food leveranciers die actief zijn in de horeca. Op deze manier kun je gemakkelijk contact opnemen met de food leveranciers die het beste bij je passen en direct met hun in gesprek.

Farm Frites International

Alles begint bij de beste aardappelrassen en bevlogen telers. Die het leuk vinden er dag in, dag uit voor te zorgen dat die aardappelen… (lees meer)

SoFine for Chefs

Voor professionals die kiezen voor plantaardig Als chef-kok wil jij je gasten inspireren en verrassen met heerlijk plantaardig eten, maar hoe kan dat nou met… (lees meer)

NIC Nederland

Nic Nederland creëert wederzijds succes. Met ons enthousiasme, onze ambitie, creativiteit en betrokkenheid willen we een actieve bijdrage leveren aan uw succes. Het ontwikkelen… (lees meer)

Remia Foodservice

Remia is als toonaangevende producent van sauzen en vetten inmiddels niet meer weg te denken uit de foodservice. Spraakmakende marketingcampagnes, product- en verpakkingsinnovaties hebben… (lees meer)

Lantmännen Unibake

Als designer moet je exact weten wat je doet. Want elk detail telt en maakt het verschil. Je creaties moeten slim, puur en verrassend… (lees meer)

Europastry

Europastry is een familiebedrijf dat in 1987 werd opgericht door een ondernemer met visie, Pere Gallés, die een gat in de markt zag en… (lees meer)

Lebo Kaas

Lebo verse roomkaas wordt gemaakt van verse Hollandse weidemelk. Duurzaamheid staat voor ons hoog in het vaandel. Alles wat we doen moet efficiënt gebeuren… (lees meer)

De Molkerei

De Molkerei staat voor ambachtelijke geitenkaaszuivel van het Wad. Premium kwaliteit, veel smaak, pure ingrediënten en aandacht voor mens en omgeving zijn de basis. Dagelijks ambachtelijk… (lees meer)

Bonduelle

Smaak, kleur en textuur kenmerken een gerecht. Groente vervult hierbij een belangrijke rol. Bonduelle wil chefs ondersteunen om het beste uit groente te halen… (lees meer)

Santa Maria Foodservice

Bij ons draait het om één ding: smaak. Begin 1900 begon Nordfalks als een kleine thee- en specerijenwinkel in Göteborg. Vandaag de dag zijn we… (lees meer)

Nice to Meat

Meer dan 120 jaar geleden begon Nice to Meat in Amsterdam als een ambachtelijke slagerij. Dankzij kwaliteit en service mochten wij onze specialiteiten al… (lees meer)

Koninklijke Prins & Dingemanse

Koninklijke Prins & Dingemanse is gevestigd te Yerseke, van oudsher het centrum van de schelpdierkweek in Nederland. Sinds 1880 zijn wij één van de pioniers… (lees meer)

Mars Nederland

Mars is een familiebedrijf wat al generaties lang heerlijke chocoladeproducten produceert. Maar ook diervoeding, kauwgom, food en in het buitenland behoren zelfs dranken tot… (lees meer)

Dobla

Met de chocoladedecoraties en chocolade cups van Dobla geeft u in een handomdraai de perfecte finishing touch aan uw lekkerste desserts en gebak. Om de… (lees meer)

Arla Foodservice

Ons bedrijf voorziet Nederland van dagverse zuivel (melk, karnemelk, yoghurt, vla, enzovoort), houdbare zuivel, koffieverrijkers, kaas en boter. We voeren diverse sterke merken zoals:… (lees meer)

Aviko Foodservice

Aviko is wereldwijd marktleider in gekoelde frites en een van de vier grootste aardappelverwerkende bedrijven ter wereld. Binnen Foodservice zijn we de totaalleverancier van… (lees meer)

Elite Snacks Neede B.V.

Elite B.V. is een zelfstandig en ambitieus familiebedrijf met een rijke historie. Al sinds 1957 zijn vakmanschap en ambacht onze drijfveer. Dankzij onze gewaardeerde… (lees meer)

Van Tol Convenience Food

Van Tol Convenience Food werkt al 20 jaar aan de ontwikkeling, productie en levering van kwalitatief hoogwaardige convenience producten. Wij leveren aan fastfoodketens, horecagroothandels, contract-, luchtvaart- en… (lees meer)

McCain

Wist je dat frites van McCain niet alleen knapperig en smaakvol zijn, maar ook boordevol ideeën zitten? Met de producten van McCain op tafel… (lees meer)

Enrico Products

Gegrepen door hun passie voor het mediterrane leven verkochten Nico en Richard Peper vanaf 1992, vanuit hun succesvolle kaasspeciaalzaak in Amsterdam, heerlijke producten. Hun… (lees meer)

Verstegen Spices & Sauces

Verstegen Spices & Sauces since 1886 Wij willen u graag helpen bij het creëren van de mooiste smaken. En die smaken beginnen bij de puurste… (lees meer)

Dawn Foods

Van donutmix en muffinmix tot ‘ready-to-serve’ echte Amerikaanse brownies en cookies. Wij leveren een compleet assortiment banketmixen, icings, taartspiegels, vullingen, diepgevroren deegproducten en geheel… (lees meer)

Dero Foods

Dero Foods is als familiebedrijf een trendsetter als het gaat om brood en banket. Echte fijnproevers. Altijd onderweg. Op zoek naar vernieuwende en bijzondere… (lees meer)

GRO Mushrooms

Dagelijks wordt er in Nederland 6,5 miljoen liter koffie gedronken. Het koffiedik dat hierbij overblijft word normaliter bij het restafval gegooid, maar dat hoeft… (lees meer)

Kraft Heinz Foodservice

Kraft Heinz Foodservice is onderdeel van The Kraft Heinz Company, in circa 200 landen één van de grootste voedingsmiddelenconcerns ter wereld. In meer dan… (lees meer)

Van Geloven

Een feestje voor iedereen Van Geloven biedt klanten een uitgekiend assortiment lekkere, kwalitatieve en verantwoorde snackproducten met een goed rendement. Onder het assortiment vallen twaalf… (lees meer)

Unilever Food Solutions

Unilever Food Solutions is het wereldwijde foodservicebedrijf van Unilever, actief in 74 landen. We zijn leiders in onze bedrijfstak en leveren innovatieve en kwalitatief… (lees meer)

FrieslandCampina Foodservice

Ergens in Europa een smakelijk menu genoten in een restaurant of een lekker ijsje gegeten terwijl u op stap was? Goede kans dat ze… (lees meer)

Van Oordt The Portion Company

Bij ons staat een klein product centraal dat iedereen, iedere dag wel eens tegen komt. Klein, maar met grote toegevoegde waarde op het gebied… (lees meer)

Hero Foodservice

Hero wil het goede van de natuur binnen handbereik brengen om alle gasten, van jong tot oud, op een gezonde manier te laten genieten. Wij… (lees meer)

Smilde Bakery

Smilde Bakery, onderdeel van Royal Smilde, heeft een breed assortiment bakkerij producten van halffabrikaten en meringue tot diepvries banketspecialiteiten en bakmixen. Om beter in te… (lees meer)

Hoppe Professional

Een kopje koffie of thee is pas compleet met een lekker koekje of chocolaatje. De Perfect Serve heet dat. Wij noemen het liever een… (lees meer)

Elburg Foods

Elburg Foods is zelfstandig, onafhankelijk private label producent en leverancier van hoogwaardige convenience kip- en kaasproducten. Met meer dan 40 jaar ervaring in productbereiding kunt… (lees meer)

Koppert Cress

Hoewel de geschiedenis terug gaat tot 1988, de oprichting, is de grote groei en het succes van na juli 2002, toen Rob Baan het… (lees meer)

Hekos Oriental Food B.V.

Hekos Oriental Food is, al meer dan 38 jaar, dé toonaangevende specialist als het gaat om het produceren van oosterse snacks en de originele spekkoek… (lees meer)

Zuivelhoeve

Voor de beste zuivel van Nederland nemen we je mee naar het Twentse dorpje Twekkelo, naar de boerderij van de familie Roerink. Al generaties… (lees meer)

Henri

Al sinds 1979 maken wij heerlijke gerechten. Altijd met de beste, pure ingrediënten. Het liefst van zo dichtbij mogelijk. Dit is waar we voor… (lees meer)

Fano spreads, salades en sauzen

Bij Fano ligt de basis voor kwaliteit in het aantrekkelijk en eigentijds houden van het assortiment. Fano staat voor hoge kwaliteit. Dat willen we zo… (lees meer)

De Krekerij

Gezonde voedingsproducten op basis van krekels en sprinkhanen. Wereldwijd zijn we op zoek naar nieuwe en duurzame proteïne bronnen die een groeiende bevolking kunnen voeden zonder een… (lees meer)

Barry Callebaut

De familie Callebaut leidde generatie op generatie een succesvolle bierbrouwerij in België. Octaaf Callebaut brouwde er mooie Belgische bieren, maar koesterde daarnaast een voorliefde… (lees meer)

P.H. Frost – Dujardin B.V.

PH Frost is werkzaam in misschien wel de mooiste branche van Nederland: de dynamische wereld van diepgevroren producten voor de foodservice en industrie. Met.. (lees meer)

Enkco Foodgroup

Wij zijn ENKCO, makers van de lekkerste vleesproducten. Van grootse kwaliteit en voor iedereen. Wat in 1960 begon met 10 slagers is nu een… (lees meer)

BitesWeLove

Bij BitesWeLove maken we verrassende notenmixen die goed voor je zijn: little things to brighten your day. Omdat we geloven dat het de kleine… (lees meer)

TLANT

Bij TLANT creëren we memorable ontbijtmomenten! Wie kiest voor een bewuste levensstijl, maar geen compromissen wil doen aan smaak en genot, die is fan van… (lees meer)

Nestlé Professional

Naast het ontwikkelen en verkopen van consumentenproducten bedient Nestlé ook de zakelijke markt (horeca, bedrijven en instellingen) met een breed assortiment van dranken (koffie)… (lees meer)

Bresc

Bresc is de specialist in koelverse knoflook- en kruidenproducten gericht op de Europese gastronomiemarkt. Bij de ontwikkeling van onze producten gaan wij uit van… (lees meer)

Cloetta Holland

Cloetta, opgericht door drie broers in 1862, is producent van verschillende suikerwaren, chocolade, noten, pastilles en kauwgom en bezit een aantal van de sterkte… (lees meer)

IZICO Food Group

IZICO Food Group is een van de grootste leveranciers van zowel merk als private label producten, zoals frikandellen, hamburgers, mini snacks, loempia’s, samosa’s, andere… (lees meer)

Rick Akkerman
Madame Cocos

Wil je heel gemakkelijk versgebakken en heerlijke koekjes serveren? Met de Coconut Pastries van Madame Cocos maak je in mum van tijd zelf de originele Cocosballs… (lees meer)

Topking Fingerfood

Topking is producent van bekende merken zoals Vlammetjes®, KaasTengels®, VlamTosti’s®, Vuurvreters®, VlamPijpen®,Vlammensaus® etc. Wat aan de keukentafel begonnen is, is inmiddels uitgegroeid tot een… (lees meer)

Bakkerij Carl Siegert

Bakkerij Carl Siegert is een geschiedenis van zes generaties bakkers en molenaars. Elke generatie heeft zijn traditie doorgegeven aan de volgende. Inspiratie, innovatie en… (lees meer)

Go-Tan

Go-Tan is een professioneel georganiseerd maar klein familiebedrijf dat met liefde en toewijding wordt geleid door de zoons van oprichter Frans Go. De familie… (lees meer)

Koekbarista Bakker Kees

Iedereen kan koeken bakken. Maar niemand bakt ze zoals Kees. Koek is een stukje geluk naast je koffie of thee. Een glimlach op de gezichten… (lees meer)

Danvo Bakeries

Als echt familiebedrijf maken we al ruim 25 jaar lang diepvries brood en deegproducten. Constant zijn we druk bezig met innovaties en productverbeteringen. Zo… (lees meer)

PUURgroenten

Wij zijn PUURgroenten een bedrijf dat zich de afgelopen jaren heeft gespecialiseerd in de teelt van mini- en micro groenten, kruiden en eetbare bloemen… (lees meer)

PolderGoud

Als het om aardappelen gaat dan is Schaap Holland dé partner op elke plaats in de aardappelketen. Schaap Holland is namelijk een ‘allrounder’ op… (lees meer)

Gebo Gelato

Gebo Gelato is een familiebedrijf dat sinds 1950 op diverse manieren ambachtelijk schepijs aanbiedt aan horeca en ijssalon. Daarbij onderscheidt Gebo Gelato zich door… (lees meer)

Oma Bobs Snacks

De croquetten en bitterballen van Oma Bobs zijn met de grootst mogelijke zorg door ons zelf ontwikkeld en worden gemaakt van de beste verse… (lees meer)

Hrbs

EVERY DAY, HARVEST DAY! Een ongekende beleving, altijd verse kruiden, op ieder moment van de dag te oogsten! De meest verse kruiden en mini groenten… (lees meer)

Slow Food Masters

In Amerika is Pulled Pork al jaren een begrip en ook in Engeland en Scandinavië is het populair. Dat is natuurlijk niet voor niets… (lees meer)

Happtoe

Jouw nieuwe traktatie is gemaakt met de ambachtelijke passie voor smaak en kwaliteit van vroeger. Bereidt met uitsluitend natuurlijke smaakmakers en vanzelfsprekend gericht op… (lees meer)

Oliehoorn

Altijd bezig met ons vak. Altijd bezig met smaak. We zoeken het dicht bij huis. Met de beste ingrediënten en de lekkerste lokale recepten… (lees meer)

Bonne Viande

Met het mooiste vlees, gedreven vakmensen en betrokken leveranciers staat Bonne Viande voor ambacht, kwaliteit en passie. Altijd vers vlees en op maat verzorgde… (lees meer)

Gelato Fantastico

Gelato Fantastico is relatief “zwaar” ijs. Ons ijs bevat minder lucht dan de meeste andere merken, hierdoor realiseren we een betere smaakbeleving en haal… (lees meer)

Alpro Soya Nederland

Onze visie is een wereld creëren waarin meer van wat we eten afkomstig is van planten. Onze missie is de manier waarop de wereld… (lees meer)

Livar

Livar is meer dan een producent van varkensvlees. Livar staat voor puurheid en passie met een maatschappelijke waarde voor mens en milieu. De puurheid van… (lees meer)

New Forrest

NewForrest is een toonaangevend producent van diepvries fingerfoods en snacks. We geloven dat appetisers ons toekomstige eetpatroon gaan bepalen. Onze focus is deze markt… (lees meer)

La Venezia IJs

La Venezia is sinds 1938, dus al bijna 80 jaar een ambachtelijke ijsbereider. Wij zijn een familiebedrijf met de passie om al drie generaties… (lees meer)

The Dutch Weed Burger

Over onze missie, waarom de toekomst plant-based is en zeewier ons daarbij gaat helpen, over duurzaam ondernemen, onze rol in de Green Protein Alliance,… (lees meer)

Lee Kum Kee

Een restauranthouder uit Zuid-China genaamd Mr. Lee Kum Sheung was in 1888 een pan met oestersoep aan het bereiden. Hij vergat op de soep… (lees meer)

Jong Food B.V.

Jong Food is al meer dan 90 jaar dé specialist op het gebied van ambachtelijke soepen en snacks voor de professionele keuken. Door het aanbieden… (lees meer)

De Ambachterie

De Ambachterie; Men noemt een product ambachtelijk of artisanaal als het op de originele of traditionele manier gemaakt wordt. Bij ambachtelijke producten is elk exemplaar uniek doordat de… (lees meer)

Pepsico Nederland

PepsiCo is een van de grootste voedingsmiddelen- en drankenbedrijven ter wereld met een netto-omzet van meer dan 63 miljard dollar in 2016 en een… (lees meer)

Lamb Weston – Meijer

Bij ons staat de klant altijd op nummer één. Als een van ’s werelds grootste bedrijven in diepgevroren aardappelproducten, appetizers en gedroogde aardappelvlokken zijn we gedreven… (lees meer)

Biokaas Kinderdijk

Tientallen jaren geleden is op de huidige bedrijfslokatie aan de Molenkade een veehouderij gestart door de familie Van den Haspel. Naast de agrarische activiteiten… (lees meer)

IJsmanschap

IJsmanschap maakt verantwoord en gezonder ijs voor mensen die bewust zijn van wat ze eten. 100% natuurlijk en klimaatneutraal. Zo willen we het saaie… (lees meer)

BioCountry

Wij zijn een jong bedrijf enthousiast over onze biologische, ecologische en glutenvrije producten! Wij zijn bedrijf die de consument een gezond alternatief aanbiedt in een… (lees meer)

Reypenaer Kaas

De Reypenaer rijpt in een meer dan een eeuw oud kaaspakhuis dat als kaaspakhuis is gebouwd. Met stenen muren, houten vloeren en balken, voorzien van… (lees meer)

De Truffel

Wij van De Truffel willen u graag verrassen met onze producten. Daarom blijven we onze producten vernieuwen en ontwikkelen qua smaak, vorm en verpakking. Wij kopen alleen… (lees meer)

Versvishandel Jan van As

Jouw gasten iets goeds voorzetten. Daar draait het om in jouw keuken. Je brengt gerechten op tafel die iets toevoegen aan het alledaagse: een subtiele… (lees meer)

De Meulenmeester

Wij importeren, exporteren en distribueren levende kreeften, oesters & king crab. Ook kweken wij de Zeeuwse platte oester en de Zeeuwse creuse op onze… (lees meer)

Offerman

Wij zijn Offerman… Nieuw, maar toch vertrouwd. Voorheen onderdeel van Zwanenberg Food Group en sinds 2017 een zelfstandige unit binnen de Ter Beke Groep geworden. Inmiddels… (lees meer)

Diellisen Desserts

Dielissen Desserts is al ruim 15 jaar leverancier van ambachtelijk schepijs en patisserie in de breedste zin van het woord. We zijn exclusief partner… (lees meer)

Hart Delicious B.V.

Begonnen als Gebroeders van der Hart in 1934 heeft het familiebedrijf van der Hart zich in ruim 80 jaar ontwikkeld naar de moderne groothandel die het… (lees meer)

UmaMeats

Onze ideale wereld is er een waar gelukkige, gezonde mensen een CO2 neutraal leven leiden. Door de consument te helpen voedingspatronen aan te passen… (lees meer)

De Pizzabakkers

Wij zijn De Pizzabakkers. Onze ambachtelijke pizza’s worden gebakken in Italiaanse houtovens. Door het complexe deegbereidingsproces is de bodem krokant, dun en vol van smaak. De… (lees meer)

Rungis

Rungis kiest in alles voor kwaliteit. Ons volledige assortiment zou ook bij slechts de helft van het aantal toeleveranciers in te kopen zijn. Maar… (lees meer)

Roots Fish Smokery

Roots Fish Smokery is ontstaan uit de overtuiging dat de consument recht heeft op gerookte vis van absolute topkwaliteit. Alles wat wij leveren, moet… (lees meer)

Vink Fruitverkoop

Vink Fruitboerderij ligt vlakbij fruitdorp Kraggenburg. In onze prachtige boomgaard van 22 hectare telen we appels, peren, pruimen, stoofperen en bramen. Gezond, maar bovenal… (lees meer)

Otelli

Otelli is opgericht in 1989 als familiebedrijf en heeft zich weten uit te breiden tot een organisatie waar momenteel ruim 60 personen direct en… (lees meer)

Ijsboerke

Vind je ons ijs ongelooflijk lekker? Da’s geen toeval. Voor IJsboerke is alleen het beste goed genoeg. Vanaf de start in 1935, bereiden we… (lees meer)

Altoni Kelderman

Plezier in het maken van puur ambachtelijke producten gecombineerd met creativiteit in bijzondere smaakbelevingen, dat is de passie van Altoni Kelderman Altoni Kelderman is ontstaan… (lees meer)

Bettinehoeve

Bettinehoeve ontleent haar naam aan het zeventiende-eeuwse woord ‘Bettina’, dat geit betekent. Johan Ewijk begon in 1982 met het melken van twee geiten. Van deze… (lees meer)

Gigi Gelato

Traditionele gelato wordt gemaakt met room, eieren en melk. Wij zijn de keuken ingedoken om een gezonder ijsje te creëren, met de ultieme smaakbeleving… (lees meer)

Poppadoms

Sinds 1970 is Bhavani Foods een toonaangevende producent van voedingsproducten in Maleisië en Singapore. Bekende merken van Bhavani Foods zijn Tajmahal Pappads en Uncle… (lees meer)

Fruit Life

Fruit het gehele jaar door! Fruit Life heeft speciaal voor u uit de beste oogstgebieden het lekkerste en mooiste fruit geselecteerd. Het fruit is… (lees meer)

De Indische

De Indische is ontwikkelaar en producent van gastronomische kant-en-klaarmaaltijden. Met wortels in het restaurantwezen, zijn we sinds 1985 toonaangevend in het Oosterse segment van… (lees meer)

Van Gils Sweet Creations

Van Gils is gespecialiseerd in het maken van overheerlijke, creatieve Bavaroise, Mousse en Ijs nagerechten Het begon allemaal in 1974 in de garage van melkboer… (lees meer)

Food5 B.V.

Food5 levert the tasty collection. Wij bieden onze klanten een gevarieerd, complementair en smaakvol diepvriesassortiment aan. The tasty collection vindt u ook terug in… (lees meer)

De Zuivelmakers

De Zuivelmakers in Benschop, voorheen Natuurhoeve, maakt vanuit verse melk diverse zuivelproducten; diverse typen yoghurt waaronder hangop en ambachtelijke pudding. De melk is afkomstig… (lees meer)

Koekjesbakkerij Veldt

De koekjes van Veldt: ambachtelijke koekjes waar de wereld een stukje gelukkiger van wordt. Bijzonder en lekker. Op zoek naar unieke, smaakvolle koekjes? Voor… (lees meer)

Oh My Guts

Tijdens een reis door Australië raakten wij (Bente en Max) geïnspireerd door de gezonde eetcultuur die het land rijk is. Met die inspiratie besloten… (lees meer)

Incredibleroses

Incredible roses, een bijzondere garnering van uw gerecht! Wilt u uw gasten verrassen met een bijzonder gerecht? Dan bent u bij Incredible roses aan het… (lees meer)

Peka Kroef

Peka Kroef verwerkt aardappels tot twee halffabricaten: het koelvers kort houdbaar product en het koelvers lang houdbaar product. Sinds 1970 heeft Peka Kroef hiermee… (lees meer)

Diversi Foods

Sinds 1989 is Diversi Foods actief in de bakkerijwereld. Oprichter Robert Huygh zag meteen potentieel in bake-off. Van bij het begin staat Diversi Foods.. (lees meer)

Teppanyaki Ijs

Teppanyaki’ en ‘ijs’ zijn twee woorden waarvan we nooit dachten dat deze goed samen zouden gaan. Teppanyaki is een van oorsprong Japanse manier om vlees,… (lees meer)

Freggies

Freggies-man Mike Maduro groeide op als zoon van een slager in Nederland en Curaçao. De liefde voor koken en lekker eten is hem met… (lees meer)

ATL Seafood

Onze vis wordt dagelijks vers gevangen en gekocht op de verschillende visafslagen. Verser kan dus niet! ATL Seafood levert ook vis uit andere delen… (lees meer)

Gouden Ambacht Enschede

De horeca is hedendaags veeleisend. Uw consumenten verwachten van u versheid, malsheid en een perfecte smaak.Gouden Ambacht B.V. kent als geen ander deze wensen… (lees meer)

Horecaslagerij van Hees

Wij zijn een horeca slager gevestigd in Amsterdam Westpoort. Restaurants, bedrijfskantines, catering, snackbars, voor alle horecagelegenheden leveren wij de beste vleesproducten. Met klanten in… (lees meer)

Pelleboer Ijs en Deserts

Wij maken bijzonder ambachtelijk schepijs , exclusieve patisserie en praktische dessertproducten van de hoogste kwaliteit voor horeca, ijssalons, catering en het professionele out of… (lees meer)

IJswinkel.nl

IJswinkel.nl is de nieuwe naam van Gelato Solutions en is sinds 2008 de trotse distributeur van Prodotti Stella in Nederland. Wij wensen met de kennis en kwaliteit… (lees meer)

Koupe

Koupe is niet alleen ontzettend lekker, het heeft ook nog eens uitstekende  voedingswaarden. Vergelijk ons maar eens met gewoon ijs: je zult versteld staan van de verschillen. ​Een portie Koupe proteïne-ijs bevat: minder suiker dan een appel,… (lees meer)

Holtkamp Horeca – Patisserie

Holtkamp Horeca is de ambachtelijke patissier van Amsterdam. Onze patisserie producten leveren wij aan horeca, groothandel en bedrijven.  In Amsterdam en omstreken. Sinds 1969… (lees meer)

Klein & Kok

Wij zijn Daan Klein en Merijn Kok, twee studenten van de hogere hotelschool in Amsterdam. Tijdens een stage in Barcelona leerden we elkaar goed kennen… (lees meer)

Apollo

Van heerlijk zoet ruikende kaneel uit Sri Lanka tot delicate Spaanse saffraan, met Apollo brengt Solina Netherlands alles wat nodig is om ieder culinair… (lees meer)

Gastromercado

Gastromercado is uw leverancier waar het gaat om delicatessen waarvoor topkwaliteit de norm is. Een idee om het beste naar Nederland te brengen geboren… (lees meer)

Unique Products

Jeroen, heeft in zijn nog korte loopbaan als kok turbulente ervaringen opgedaan op alle stations in gerenommeerde keukens waar hij oa. enthousiast de moleculaire… (lees meer)

Ambachtelijk IJscentrum

Het Ambachtelijk ijscentrum is de branchevereniging van de ambachtelijk ijsbereiders en verkopers. Het doel van het Ambachtelijk IJscentrum is tweeledig.  1. Professionalisering van de branche De… (lees meer)

Zeelandia

Samen met onze klanten zijn wij steeds op zoek naar nieuwe mogelijkheden in de wereld van brood en banket. Door anders te denken, bieden… (lees meer)

Sandays

Begonnen in maart 2001 als klein familiebedrijfje in hartje centrum Rotterdam, uitgegroeid tot toonaangevende producent van de hoogste kwaliteit, ambachtelijke, verse (en vriesverse) food… (lees meer)

Holtkamp Horeca – Croquetten

Holtkamp Horeca is gevestigd in Amsterdam. Onder leiding van Nico Meijles worden de Holtkamp croquetten (kroketten) en bitterballen gemaakt. De eerste Holtkamp croquetten en Holtkamp bitterballen… (lees meer)

Cheesecake Factory Bakery

The Cheesecake Factory® verhaal begint in Detroit, Michigan in de jaren 1940. Evelyn Overton vond een recept in een lokale krant dat haar “Original”… (lees meer)

Future Icecream

Future Icecream is een jong bedrijf wat het ijs van de toekomst presenteert zoals Ice Crime, wow they Stole the sugar, Pip Organic ,… (lees meer)

Dupon Nederland

Dupon Nederland BV is gespecialiseerd in de verkoop en verhuur van Luna softijs- en milkshakemachines. Dupon biedt een totaalconcept en heeft alles onder één… (lees meer)

Pietercil Barends

Pietercil Group is een familiebedrijf met een lange geschiedenis in de fast moving consumer goods (FMCG) en sterk ondernemerschap. Pietercil Group is enerzijds een leidende… (lees meer)

Sprimfruits

Natuurlijk fruitijs op een stokje Ben je op zoek naar een lekker, koud en verantwoord tussendoortje? Dan is het fruitijs van Sprimfruits precies waar jij naar… (lees meer)

Stegeman

Wij zijn Stegeman uit Deventer. Wij zitten in het slagersvak sinds 1858. Johannes Stegeman stond aan de basis van dit Hollandse Merk en wij… (lees meer)

Pidy Gourmet

Pidy is een wereldleider in afgebakken bladerdeeg en heeft “State of the art” productie-units in België, Frankrijk en de Verenigde Staten. Pidy is gespecialiseerd… (lees meer)

Meatstreet

Ons beroep, dat van slager, is onderhevig aan erosie. Onder invloed van prijs, maar ook onder invloed van de snelheid waarin de samenleving verandert… (lees meer)

AK Food International

AK Food International is een bedrijf gevestigd in Rotterdam. AK Food wordt beheerd door eigenaren die meer dan 30 jaar ervaring hebben met niet alleen expertise… (lees meer)

VanReusel

Vanreusel is al meer dan 15 jaar een begrip op de Nederlandse horecamarkt. Met een volledig afgestemd assortiment voor de Nederlandse markt is Vanreusel… (lees meer)

Frozen Brothers

Onder de naam Frozen Brothers bieden wij een compleet aanbod aan ijsconcepten. Of het nu gaat om de verkoop van frozen drinks, softijs of… (lees meer)

Harvest House

Één van Nederlands grootste telersverenigingen gespecialiseerd in vruchtgroenten. Met een groep vakbekwame telers en medewerkers zijn we continu op de hoogte van ontwikkelingen in… (lees meer)

Elif Foods

Elif Foods gaat met een innovatieve manier om met Döner Kebab mogelijkheden. De innovaties hebben betrekking op de producten, maar ook op de verpakkingen… (lees meer)

byFlow

byFlow is een Nederlands bedrijf dat is gespecialiseerd in 3D printen en een expert in 3D voedsel printen. Bij byFlow geloven wij dat we… (lees meer)

Panesco

Elk leeg bord is als een blanco canvas of een onbeschreven partituur. Het wakkert jouw vuur aan om je identiteit als chef te onthullen. Jij… (lees meer)

Dunkin Donuts

Wij zijn de enige échte Dunkin’ Donuts in Nederland en daar zijn we trots op! Onze eerste Nederlandse Dunkin’ Donuts vestiging werd in Amsterdam geopend… (lees meer)

Boon Foodconcepts

Wij doppen onze eigen boontjes. Dat begint bij onze boeren, die gewoon uit de buurt komen. Samen telen we de beste bonen van het… (lees meer)

Maître Cuisine

Glaces, fumets, bouillons en jus van Maître Cuisine Het maken van de beste basis voor gerechten is een tijdrovende bezigheid. Dankzij de hoogwaardige en verfijnde… (lees meer)

Profish Food

Al meer dan 25 jaar levert Profish vers voorverpakte visproducten aan de retail, horeca en institutionele markt. Eerst vanuit IJmuiden onder de naam Zeevis… (lees meer)

Boboli Benelux

Wij zijn Boboli, al meer dan 20 jaar toonaangevend in de wereld van mediterraan brood. In onze bakkerij ontwikkelen én produceren wij kwalitatieve en… (lees meer)

Greenco

Greenco is een internationale teler en verpakker van de lekkerste snackgroenten: snacktomaten, snackpaprika’s en snackkomkommers. Wij zijn een innovatief bedrijf met een vernieuwende kijk… (lees meer)

BISQ

BISQ Seafood is een smakelijke ode aan onze rijke Noordzee. Wij maken heerlijke, eigentijdse Noordzee seafood producten. Uiteraard zo duurzaam en verantwoord mogelijk, met… (lees meer)

Peter van Halder

Bij Peter van Halder B.V. bereiden we verse maaltijdcomponenten voor professionele keukens op basis van groente, fruit, aardappelen, rijst en pasta’s. Peter van Halder B.V…. (lees meer)

Banketbakkerij De Maro B.V.

De wortels van het Brabantse De Maro liggen in Tilburg. Hier begon Marinus Roodklif in de vorige eeuw zijn bakkerswinkel. Inmiddels is ons bedrijf… (lees meer)

Pandriks Bake Off

“Brood was vroeger véél lekkerder”. Met dit als uitgangspunt is Pandriks Bake Off ontwikkeld. Een uniek proces waarbij het deeg gemiddeld 24 uur rijst… (lees meer)

Chaupain brood & patisserie

De heerlijke smaak van desembrood… Een smeuïg stukje cheesecake dat smelt op uw tong… Bij Chaupain raken we er niet over uitgepraat. Bent u… (lees meer)

Gourmet Salades

Bij Gourmet Salades weten we hoe je de lekkerste salades maakt. Door intensieve samenwerking met onze klanten en het tijdig inspelen op trends in… (lees meer)

Boerderijs

We zouden hier graag met de deur in huis vallen. Dat biologisch ijs een bijdrage levert aan milieu, mens en dier. Allemaal waar. Maar… (lees meer)

Meat Friends

Meat Friends is een uiterst professioneel en internationaal actief vleesverwerkend bedrijf met vestigingen in Best, Beilen en Roosendaal. Wij bieden u een variëteit aan… (lees meer)

Koninklijke Verkade

De lekkerste koekjes en chocolade voor heel Nederland. Deze worden verkocht onder twee vertrouwde, Hollandse merken: Verkade en Sultana. Tevens verkoopt Koninklijke Verkade de… (lees meer)

Levo

Levo is in 1916 opgericht als onafhankelijk familiebedrijf en dat is het tot op de dag van vandaag zo gebleven. Gevestigd te Franeker en… (lees meer)

Van Wijngaarden

Wat zijn we er trots op; onze Zaanse Mayonaise is in Nederland een begrip voor iedere liefhebber van échte mayonaise. Dankzij onze blijvende passie… (lees meer)

Frites uit Zuyd

Begin 2014 nam oprichter Quirin de Bourgondische sfeer vanuit Maastricht mee naar de Amsterdamse Ceintuurbaan. De friterie ‘Frites uit Zuyd’ was direct een begrip. Al… (lees meer)

Danone Nederland

Op 23 november 1953 wordt er door Charles Gervais een dochtermaatschappij opgericht in Nederland: Fromageries Charles Gervais Nederland N.V. Na de fusie in 1967… (lees meer)

Veldt’s Pannenkoeken

Dat pannenkoeken tegenwoordig een populair artikel voor de Horeca, Catering, Institutionele markt enz. is geworden, is voor u waarschijnlijk geen nieuws. U, als ondernemer,… (lees meer)

Bakers Dough Pastries

Weet je nog, hoe jij vroeger stiekem je vinger dipte in de beslagkom tijdens het bakken? Omdat er simpelweg niets heerlijkers bestaat dan vers… (lees meer)

Friethoes

Wij van Friethoes houden van friet. Maar dan wel echt vers en liefst van een lokale aardappel. Dat vinden wij het lekkerst. En ook wel… (lees meer)

Ardo

Ardo is aanwezig in alle segmenten van de markt en we zijn steeds op zoek naar nieuwe producten en trends. Deze continue zoektocht helpt… (lees meer)

Garniture

Garniture ontwikkelt high-end convinience producten voor de horeca, traiteur en catering. Ultiem van smaak, bovendien gluten- en lactosevrij. Gebruiksgemak en tijdswinst zijn verzekerd. Garniture is… (lees meer)

Food Fellows

Ooit. Lang geleden draaiden we door. Misten we kansen. Alles wat we onderweg verloren, maalden we niet om. Het maakte niet uit. Nu kijken… (lees meer)

Fontijn Vlees en Vleeswaren B.V.

Passie, ambacht, vakmanschap en liefde voor vlees staan bij ons centraal en proeft u terug in onze producten.Daarnaast denken wij graag met u mee en… (lees meer)

Tony’s Chocolonely

Chocolademakers met een missie: samen maken we 100% slaafvrij de norm in chocolade. Tony’s Chocolonely is crazy about chocolate, serious about people. Tony’s Chocolonely’s missie… (lees meer)

Euro Poultry Benelux

Wij bieden u menu creaties in de wereld van gevogelte aan, gebaseerd op een uniek concept met sterke merken. Visie Euro Poultry is de voor de… (lees meer)

Duca Frozen Food

DUCA Frozen Food B.V. is gespecialiseerd in de import en verkoop van diepgevroren snacks, appetizers en gegaarde kipproducten. De producten van DUCA zijn ontstaan… (lees meer)

V&S Food Specialist

V&S is een foodspecialist op het gebied van gemaksvoedingsproducten variërend van ambachtelijke spiezen, fingerfood en maaltijdcomponenten, samengesteld uit ontelbare combinaties van grondstoffen als kip, vlees, vis,… (lees meer)

 

Star Grill Foods

Star grill foods heeft een ruim assortiment finger food producten die uitermate geschikt zijn om bij de borrel of aperitief geserveerd te worden. Mini spiesjes… (lees meer)

De Koekfabriek

Iedereen vindt het prettig ergens bij te horen. Onderdeel te zijn van iets. Gezien te worden. Maar er zijn genoeg mensen voor wie dit… (lees meer)

Quik’s

Bij Quik’s staan we ruim 85 jaar voor variatie, constante kwaliteit en betrouwbaarheid. Dagelijks leveren we tal van onbewerkte aardappelen en koelverse aardappelproducten en… (lees meer)

Zwiers Vleeswaren

Zwiers Vleeswaren is een producent van producten volgens authentieke, traditionele wijze. Zoekt u een onderscheidend product voor in het vleeswaren schap? Dan bent u bij… (lees meer)

SelektMeat

SelektMeat Products is een familiebedrijf dat een jarenlange kennis van het vlees- en slagersbedrijf in zich herbergt. Het vleesverwerkende bedrijf in Harlingen is gespecialiseerd… (lees meer)

Zuivelbedrijf den Eelder

Familiebedrijf den Eelder bestaat al sinds 1983 en vanaf het eerste moment hebben Ernst en Jacomine geprobeerd zo dicht mogelijk bij de (hun) natuur… (lees meer)

LC Company Garnaalkroketten

Wij maken uitsluitend gebruik van kwaliteitsproducten. Het is vanzelfsprekend dat onze garnalen vers uit de zee komen. Om het uiterst lichte en krokante omhulsel… (lees meer)

Pure ingredients

Geïnspireerd door uiteenlopende windstreken, produceert Pure Ingredients al sinds 1993 producten uit verschillende keukens die de basis vormen voor overheerlijke gerechten. Het bedrijf groeide… (lees meer)

Wafel en Co

Wafel en Co uw leverancier van de enige echte originele ambachtelijke Luikse wafel deegbollen, nu nog groter 130 gram per stuk! Ook hebben wij ambachtelijke… (lees meer)

Bourgondisch Lifestyle

Een goede kaas is voor ons het ultieme genot. Onze kazen zijn onze trots, de basis van ons Bourgondische bestaan. Bourgondisch Lifestyle biedt een keur… (lees meer)

Vergeer Holland Cheese

In het pittoreske Zuid-Hollandse Reeuwijk woont een bijzondere familie. Échte kaasliefhebbers. Al sinds de 17e eeuw wordt door deze familie kaas gemaakt. Waar in 1934… (lees meer)

Royal Smilde

Royal Smilde is een familiebedrijf opgericht in 1863. Een vooraanstaand producent van voedingsmiddelen en inmiddels uitgegroeid tot een internationale speler. Royal Smilde bestaat uit 3 verschillende divisies;… (lees meer)

Eminent Food

Wij zijn al 35 jaar het toonaangevende bedrijf binnen de veredeling en verkoop van speciale groenten. We zijn begonnen met het telen en veredelen… (lees meer)

Granfood

GranFood is in 1989 opgericht en gespecialiseerd in marketing, sales en distributie van internationale A-merken in food binnen de Benelux. GranFood is onderdeel van… (lees meer)

Windmolenkaas

Melk en room zijn de basis ingrediënten waarmee we dagelijks op ambachtelijke wijze de lekkerste roomkaas maken. Het is puur natuur wat we toevoegen…. (lees meer)

Gourmand Pastries

De passie om heerlijk smakende viennoiserie-, Danish- en bladerdeegproducten te ontwikkelen ligt aan de basis van alles wat we doen. Smaak drijft en motiveert ons, elke dag… (lees meer)

Visgroothandel Fix Fisch

Het overtreffen van zelfs de hoogste verwachtingen van onze klanten door het leveren van de allerbeste vis. Daar streeft kwaliteits visgroothandel Fix Fisch B.V…. (lees meer)

W&G Brinkhorst

Wilco en Victor Brinkhorst ondernemen met smaak, passie en de allerbeste producten. Altijd compleet en steeds verrassend. “Dat hebben we niet van een vreemde… (lees meer)

Vandemoortele Nederland

Goede smaak en genieten is onze passie, al meer dan 100 jaar.  Wij zijn van mening dat het dagelijks eten een dagelijks genot moet… (lees meer)

Smit Seafood

Groothandel gespecialiseerd in een zeer uitgebreid assortiment kersverse Zeevis, Schaal,- en Schelpdieren. Voor horeca en grootverbruikers. Onze Service, Ervaring, constante Kwaliteit, Initiatief en de korte… (lees meer)

Driessen Hilversum

Driessen, 125 jaar gevestigd te Hilversum, al 5 generaties lang leverancier van verse vleesproducten voor de horeca, catering en de institutionele markt. Het assortiment bestaat… (lees meer)

Vitapep

Vitapep is een frisse oranje oppepper. Knapperig, zoet en bomvol vitamine-C. Precies wat je nodig hebt om weer even op te starten, of gewoon… (lees meer)

Smit Vis

De zee heeft veel moois te bieden. Visliefhebbers onder uw gasten weten daar alles van. Zij hebben nu al voorpret en voor hen gaat… (lees meer)

BelBerry Preserves

Het verhaal van Belberry begon in Kortrijk in 1956 toen André Vandererfven een kleine 19de -eeuwse kruidenierswinkel overnam. André startte er met de productie… (lees meer)

Vandersterre Holland

Vandersterre is een Nederlands familiebedrijf.  Met ca. 350 betrokken collega’s zijn wij actief in het produceren, affineren en verpakken van Hollandse kaasspecialiteiten. Wij verkopen… (lees meer)

Schmidt Zeevis

Schmidt Zeevischhandel” is omstreeks 1908 opgericht door Oma Schmidt. Heel bijzonder is dat het bedrijf al 100 jaar op precies dezelfde locatie gevestigd is. Sinds… (lees meer)

DRT Catering

Wij zijn uw betrouwbare partner als horeca toeleverancier en kwaliteitscateraar. Wij beschikken over een grote diversiteit aan exotische Surinaamse gerechten en kunnen ieder type… (lees meer)

Tostissimo

In 2011 at ik een tosti in Bilbao, Spaans Baskenland. Een overweldigende ervaring. De tosti met inktvis was romig, fris, warm en koud maar… (lees meer)

The Tosti Club Group

The Tosti Club is een snelgroeiende keten van eigentijdse restaurants en take-aways. Tijdens ontbijt, lunch, avondeten en alles ertussenin kun je hier genieten van… (lees meer)

Drentse Vleeswaren

Drentse Vleeswaren Geesbrug is opgericht op 01-09-1993. Met meer dan 22 jaar ervaring brengen wij uw vlees tot leven. Hygiëne, smaak en kwaliteit staat bij… (lees meer)

Royal Steensma

Al 175 jaar is Royal Steensma als toeleverancier met een breed assortiment bakkerijartikelen, unieke kennis, flexibiliteit en maatwerk in staat haar afnemers optimaal te… (lees meer)

Topkrop

Te midden van het cultuurhistorische landschap van Midden-Delfland staat de innovatieve kwekerij van TopKrop. Hier worden al sinds 1968 diverse soorten sla en bladgroenten gekweekt…. (lees meer)

Driessen Food

We voelen ons erg betrokken bij onze klanten. In een dynamische markt als de horeca denkt Driessen Food optimaal mee. We helpen onze klanten… (lees meer)

Zijerveld Kaas

Zijerveld is van oudsher een handelshuis, opgericht door de familie Zijerveld.  Door de jaren heeft Zijerveld zich bewezen dè aanbieder te zijn van een… (lees meer)

VANMAX Pindakaas

Ben ook ook zo’n fan van Pindakaas? In onze PINDAKAASMAKERIJ maken we echt lekkere pindakaas. Zonder palmvet, met heel veel pinda’s en noten. In… (lees meer)

Icetech

Kennis van de horeca en van koeltechniek. We kennen de kneepjes van het vak door en door en gebruiken dat om de beste oplossing… (lees meer)

Treasure Dim Sum

Treasure Dim Sum Products produceert al meer dan 20 jaar traditionele Dim Sum voor de Europese markt. Het standaard assortiment bestaat uit een vijftigtal… (lees meer)

Roodbonter Kaas / Korver Kaas

Zo’n kleine 100 jaar geleden besloot Evert Korver (de opa van boer Evert) om een kaaspakhuis te bouwen in de Nieuwstraat te Bodegraven voor… (lees meer)

DeJong Cheese

DeJong Cheese is een (h)echt familiebedrijf  gevestigd in het tegen de Belgische grens gelegen Alphen (NB). Sinds 1995 maken wij volgens traditioneel recept zachte… (lees meer)

Carpigiani Ambachtelijk Benelux

De Carpigiani Group uit Italië is marktleider in Europa en al meer dan 70 jaar een begrip in de ijswereld. Vanuit Carpigiani Ambachtelijk Benelux richten wij ons op… (lees meer)

Herefords Slagerij

Natuur Beheer Limburg is een jong bedrijf met drie belangrijke doelstellingen, het beheren van natuurgebieden en extensieve graslanden met de inzet van Hereford runderen,.. (lees meer)

Tebben Kaashandel

Heb je het over Tebben, dan heb je het natuurlijk over kaas. Heb je het over kaas dan heb je het over Tebben. Onze… (lees meer)

Bussing Brood

Onze liefde voor brood gaat verder dan alleen de aandacht voor het product en proces. Vanzelfsprekend hebben we vanuit ons vakmanschap een scherp oog… (lees meer)

Seafarm

Seafarm vist, verwerkt en exporteert mesheften en andere schelpdieren binnen Europa. Daarnaast heeft Seafarm de meest duurzame en energiezuinige tarbot kwekerij van Europa. Hierbij is… (lees meer)

Pandriks Bake Off

Pandriks Bake Off staat voor vakmanschap, bakkerservaring en innovatie in een geavanceerde bakkerij in Meppel. Wij zijn een snelgroeiende, innovatieve onderneming, waar de allerbeste… (lees meer)

Frozen Foodservice Innovators

Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf dat zich volledig richt en specialiseert in fresh frozen foods.Onze missie is om u continu te blijven… (lees meer)

Perfetti van Melle Benelux

Bij Perfetti Van Melle Benelux houden we van kauwen, proeven, genieten en het ontdekken van nieuwe manieren om het leven leuker te maken. Je… (lees meer)

Boermarke

Boermarke Desserts kenmerkt zich in de eerste plaats door eerlijkheid én ambachtelijkheid. Bij ons Twentse bedrijf worden vele soorten roomijs, vla, yoghurt, mousse, pap,… (lees meer)

Jules Destrooper Biscuiterie

Jules Destrooper, een jonge bakker, opende op 8 augustus 1885 een bakkerij in Lo, Luilekkerstad van Vlaanderen. Hij had ook een winkel in koloniale… (lees meer)

Odenwald Organic Bakery

Wij leveren het grootste assortiment Biologische broodproducten. Brood zoals brood zou moeten zijn: authentiek, puur, verantwoord geproduceerd en vooral erg lekker. Goede ingrediënten, geen kunstmatige… (lees meer)

Cono Kaasmakers

CONO Kaasmakers is een boerencoöperatie en bestaat al meer dan honderd jaar. Onze boeren en kaasmakers maken samen van de beste melk de lekkerste… (lees meer)

Verse Boerderij Friet

Op de uiterste westpunt van de Hoeksche Waard, gelegen aan het Haringvliet, ligt Goudswaard. Het dorp waar onze voorouders in 1930 Boerderij Veerman oprichtten… (lees meer)

Beuk – Foodservice Leimuiden

Wij zijn Foodservice Leimuiden! We bieden u een uitgebreid assortiment van diepvriesproducten aan, met 3 toonaangevende merken: Beuk Patisserie, Goutier en Patisserie du Patron. Beuk… (lees meer)

Bazqet

Bazqet biedt verstandige en lekkere alternatieven voor iedereen die zijn tussentijdse trek op een bewustere manier wil stillen. Op veel manieren kunnen tussendoortjes verantwoorder worden: minder calorieën,… (lees meer)

FrietFabriek

Het concept van De Frietfabriek is het leveren van een echt stoer product uit de Hoeksche Waard. De aardappelen komen uit de volle vruchtbare… (lees meer)

Seafood Centre

Seafood Centre is een specialist op het gebied van vis. Heel veel verschillende soorten vis en alles wat ermee te maken heeft. Zo halen… (lees meer)

Banket Schuim

Banket Schuim is in het leven geroepen door Maikel en Léon Klaassen. Ons doel is om een schuim product te produceren dat qua smaak… (lees meer)

Banket Partners

Banket Partners is opgericht in 2000 door een opsplitsing van Banketbakkerij Rijkhoff te Amsterdam. Een gedeelte van de productie werd overgeheveld naar een nieuw… (lees meer)

Hollandvis

Hollandvis in Scheveningen biedt u een breed assortiment zeevis. Zowel dagvers als diepgevroren vis. We zijn gespecialiseerd in verse vis, gecombineerd met een breed… (lees meer)

FrietvanBeus

FrietvanBeus Levert jaarrond verse friet vanaf de boerderij, gesneden van eigen geteelde aardappelen! Zonder toevoegingen, om een optimale verse smaak te behouden. Door het jaar… (lees meer)

Veltman Vis Service

Service en persoonlijke aandacht is van oudsher de manier waarop wij werken. Zoals veel bedrijven zijn we klein begonnen. Met één koelcel, een diepvries en… (lees meer)

Bereila

Apparatenfabriek Bereila B.V. is dè specialist in sausdoseersystemen voor Horeca en Foodservice. Al sinds 1971 is Bereila dé specialist in sausdispensers voor snackbar, fastfoodbedrijf en… (lees meer)

Banketbakkerij Wouter de Graaf

Banketbakkerij Wouter de Graaf is al meer dan 25 jaar een begrip in de bakkerswereld. Eigenaar Wouter de Graaf, vierde generatie van een bakkersfamilie,… (lees meer)

Market Food Group

De Market Food Group is partner voor uiteenlopende foodconcepten, of het nu gaat om een complete horecaformule of een uitgekiend ‘to go’ concept. Daarnaast… (lees meer)

Vlaamsch Broodhuys

Vlaamsch Broodhuys bakt zoals topkoks koken; met hoogwaardige ingrediënten, culinaire bezieling en jarenlange ervaring. Sinds 1996 bakken Dimitri Roels en zijn bakkers voedzaam en… (lees meer)

Visgroothandel FishXL

Visgroothandel Fish XL is gevestigd in Yerseke, gelegen aan de Oosterschelde en bekend om de Zeeuwse mossel- en oestercultuur. Nergens anders klopt het hart… (lees meer)

Brabantsche Worstenbroodjes

Genieten met een zachte G. Volgens een geheim oud familierecept bakken we op ambachtelijke wijze dagelijks verse worstenbroodjes. Deze hartige traktatie wordt met zorg,… (lees meer)

Desemenzo

Edwin Klaasen, alias #Bakkertjezelf heeft in 2007 desembrood onder de naam Desemenzo op de markt gebracht. Zijn enthousiasme en gevoel voor het bakkersvak werken… (lees meer)

Visser Zoetwaren

Visser Zoetwaren is dé groothandel in zoetwaren, chocolade, delicatessen, streekproducten en relatiegeschenken. Al meer dan 30 jaar leveren wij ambachtelijke heerlijkheden als bonbons en… (lees meer)

Wijngaard Kaas

De Wyngaard kaasjes worden geaffineerd met fijne kruiden nadat ze vier maanden of langer zijn gerijpt in onze speciale caves, die geïnspireerd zijn op… (lees meer)

Holland Jersey

Onze kennis in Nederland over melk en koeien is wereldberoemd. In die melkwereld waren ondernemers Peter van Dronkelaar en Harald Hoffmann op zoek naar… (lees meer)

VISwijzer

De Good Fish Foundation is een onafhankelijke milieuorganisatie zonder winstoogmerk. De stichting stelt zich ten doel de transitie naar een duurzame en verantwoorde visserij… (lees meer)

Viskwekerij Neeltje Jans Mosselen

Viskwekerij Neeltje Jans is een dynamisch mosselkweekbedrijf uit Zeeland. Gelegen aan de Stormvloedkering, vlakbij Vrouwenpolder, kweekt het bedrijf hang- en bodemcultuur mosselen van topkwaliteit… (lees meer)

Traiteur de Paris

Traiteur de Paris is 20 jaar geleden opgericht en verzorgt versnaperingen (canapés, petits fours), desserts, bereide groenten en culinaire basisbereidingen van topkwaliteit voor professionele… (lees meer)

Vishandel Schot Tholen

Theoretisch gezien zijn wij een import- en exportgroothandel in vis, schelp- en schaaldieren, een kwaliteitsleverancier voor de horeca en detailhandel. We zijn direct actief… (lees meer)

Top Bakkers

Top Bakkers is een landelijk netwerk van 65 ambachtelijke bakkerijen. Deze bakkers leveren elk in hun eigen regio. Samenwerkend bedienen we zo heel Nederland… (lees meer)

Solina

Solina bereikt de complete voedingsindustrie in Europa, met een ongeëvenaarde ervaring en know-how om haar klanten te bedienen. Solina ontwikkelt complete oplossingen op het… (lees meer)

Nederlands Visbureau

Het Nederlands Visbureau is het collectieve marketing en pr bureau dat voor de Nederlandse vissector de promotie in binnen- en buitenland verzorgt. Het team bestaat… (lees meer)

Roos Carpaccio

Roos Carpaccio is in 2010 opgericht met het idee om ambachtelijke carpaccio te bereiden. Wij onderscheiden ons vanaf het begin door het leveren van maatwerk met… (lees meer)

Hela Thissen

We zijn groot geworden met de enige echte Curry Kruiden Ketchup. Hela Curry Kruiden Ketchup is en blijft een avontuur met smaak! Het succes van… (lees meer)

Koninklijke ERU

Koninklijke ERU is een zelfstandig Nederlands kaasbedrijf en is al meer dan 190 jaar niet meer weg te denken uit Woerden, stad in het… (lees meer)

DiGusti Delicatessen

In 2010 maakt Nederland voor het eerst kennis met de Italiaanse delicatessen van DiGusti. Met zorg geselecteerd en geïmporteerd, zodat we ook hier van… (lees meer)

Salomon Food Group

Wij zijn al 35 jaar actief als foodservicespecialist voor alle eetmomenten met Finger Food, Burger & Wraps, Schnitzel en gehaktproducten, om samen met koks… (lees meer)

CSM Bakery Solutions

CSM Bakery Solutions is een internationale leider in de bakkerij industrie en produceert een bovengemiddeld breed aanbod van producten voor klanten in meer dan… (lees meer)

Njoy Softijs

Met trots presenteren wij u hier weer alle nieuwe concepten, producten en reclamematerialen. Wij hebben niet stil gezeten en kunnen u garanderen dat we… (lees meer)

Huuskes

Huuskes is de maaltijdproducent en totaalleverancier voor de gezondheidszorg in Nederland. Elke dag bereiden wij met een groot aantal betrokken medewerkers gezonde en smakelijke… (lees meer)

Krusli

Een derde van ons voedsel wordt weggegooid of gaat verloren. Daarom is KRUSLI op een missie to Rescue Food! We doen dit door het creëren… (lees meer)

InterFastFood Rotterdam

Interfastfood is exclusief importeur van toonaangevende fastfoodapparatuur, groothandel in en producent van grondstoffen voor fastfood en tevens servicebedrijf voor de fast service sector. Interfastfood is… (lees meer)

Tapas Club

Op reis ontdekten we de rijke eetcultuur van de mediterranée. Bijzondere momenten en goede gesprekken onder het genot van authentieke specialiteiten om samen te delen.  Bij Tapas… (lees meer)

Bieze Foodservice

Bieze Foodservice is al decennia specialist in het ontwikkelen, vernieuwen en produceren van koelverse kwaliteitsproducten. Door het delen van kennis, ervaring, en vooral ook de… (lees meer)

Kuperus Foods

Kuperus Foods importeert en exporteert exotische groenten en fruit over de hele wereld. We zijn in 2009 begonnen met de import van zwarte knoflook uit… (lees meer)

The Smiling Cook

Pasta is trendy en gezond. Bovendien is pasta ons beroep, onze passie, onze ervaring … en vooral onze expertise. Taverne, brasserie, hotel, traiteur, collectiviteit,… (lees meer)

Mini Oliva

Mini Oliva en Vinaigrettes zijn samengesteld uit geselecteerde olijven geproduceerd door onze eigen boerderijen en de meer dan 1.000 boeren die in ons netwerk… (lees meer)

Felix Cohen B.V.

In 1879 startte Felix Cohen vanuit zijn functie als consul-generaal in Griekenland een eigen onderneming. Aanvankelijk door vaten met Griekse krenten en later gedroogd… (lees meer)

Dr.Oetker Professional

Dr. Oetker Professional biedt de kok en/of ondernemer een voorsprong in het bereiden en aanbieden van bakproducten en pizza’s. Met onze producten (van basis- t/m kant-en-klaar)… (lees meer)

Florentin

Florentin Organic Kitchen is gevestigd in een nieuw en modern productiefaciliteit te Mijdrecht. We streven naar het produceren van de heerlijkste biologische en vegetarische delicatessen…. (lees meer)

Bracamonte Convenient Kitchen

Alledaagse eetmomenten beter en bijzonderder maken. Dat is waar onze chefs elke dag hun bed voor uit komen. Bracamonte Convenient Kitchen (voorheen Bracamonte Daily Foods)… (lees meer)

The Tapas Factory

The Tapas Factory is een producent van kleine en hoogwaardige snacks; tapas, mezzes,antipasti en allerlei soorten fingerfood, zoals Spaanse en Colombiaanse arepas, kroketjes en… (lees meer)

Jimmy’s products – Popcorn

Het familiebedrijf is al drie generaties met food verbonden. Het produceren, importeren en exporteren zit in hun genen; het bieden van kwaliteit is altijd… (lees meer)

Van der Moolen Food Group

Al 50 jaar komt de lekkerste mie uit Het Verre Oosten van Nederland, Enschede! Het begon allemaal in 1966 toen Dhr. Van der Moolen… (lees meer)

Food Connect Maaltijdservice

Bij Food Connect koken we lekker en persoonlijk, met verse ingrediënten! U kunt kiezen uit verse gerechten (voor in de koelkast), vriesverse gerechten en… (lees meer)

Daily Fresh Food

Wij willen het beste halen uit onszelf, onze producten, onze diensten én de samenwerking met onze klanten. Ons doel? Samen succesvol zijn. Kennis van gezond eten… (lees meer)

Heuschen & Schrouff Oriental Foods Trading

In 1963 zag Frits Schrouff, de oprichter van Heuschen & Schrouff, hoezeer de Indonesische immigranten verlangden naar de smaakvolle producten uit hun verre thuisland… (lees meer)

Yama Products / Foodservice

Yama Foodservice. Partner en inspirator als het gaat om originele Japanse producten en ingrediënten voor de professionele horeca. Een echt familiebedrijf dat de natuurlijke… (lees meer)

OLIJCK Zeegroenten en Charcuterie

Hallo, wij zijn OLIJCK! We maken charcuterie en andere heerlijckheden. Allemaal volgens ambachtelijke receptuur en met zoveel mogelijk duurzame producten. We vinden het belangrijk dat… (lees meer)

Lisimo

Lisimo biedt u een breed assortiment aan koelverse pesto’s, tapenades en sauzen. In binnen- en buitenland gaan wij hiervoor op zoek naar de beste… (lees meer)

Pure Olive Oil

Kalimera wij zijn Conchita Dubbeld en Ruth van den Berg eigenaren van OLIVE OIL COMPANY. Topchef Paul Fagel is onze ambassadeur en daar zijn we… (lees meer)

LA Streetfood

LA Food, de meest gepassioneerde importeur van (Latijns-) Amerikaanse Streetfoodtrends, speciaal voor de restaurant eigenaar die zich wil onderscheiden. Je kent ongetwijfeld de grootste uitdaging… (lees meer)

Lola Quinoa

Lola Quinoa is een merk van de Dutch Quinoa Group. Onze missie is om Nederland op een leuke en lekkere manier gezonder, duurzamer en bewuster… (lees meer)

De Vegetarische Slager

Jaap Korteweg is 9e generatie boer en founding father van De Vegetarische Slager. Hoe besluit iemand die is opgegroeid op een boerderij tussen de koeien op het… (lees meer)

Spruit

SPRUIT kookt voor kinderen vanaf 4 maanden. Hoeveel en welke voeding een baby mag, is afhankelijk van de leeftijd in maanden. Wij houden hier rekening… (lees meer)

Johma Salades

Wij zijn Johma: de bekendste en grootste saladebereider van Nederland. Al sinds 1968 komen de lekkerste koelverse salades uit onze keuken. Bij het maken… (lees meer)

Maza Mediterranean Delicacies

Mediterrane delicatessen, gemaakt in Zaandam of in onze winkels in Amsterdam en Amstelveen. Dat is Maza. Met heerlijke, verse falafel, diverse soorten hoemoes, salades… (lees meer)

Tot zover een compleet overzicht van 280 food leveranciers voor de horeca. Ken jij ook een food leverancier die hier nog niet tussen staat? Klik dan hier en stuur ons direct even een mailtje zodat we dit snel kunnen aanvullen op deze pagina.