Europastry

0

Europastry is een familiebedrijf dat in 1987 werd opgericht door een ondernemer met visie, Pere Gallés, die een gat in de markt zag en koeltechniek gebruikte om zowel aan de behoeften van de consumenten als aan die van professionals uit de bakkerswereld en horeca tegemoet te komen. Dit deed hij door innovatieve oplossingen en producten van de hoogste kwaliteit aan te bieden.

Sindsdien zijn we dankzij onze inspanningen, volharding en doorzettingsvermogen uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende Europese bedrijven op het vlak van bevroren brood en gebak. Omwille van onze pioniersgeest die ons drijft om voortdurend naar nieuwe uitdagingen op zoek te gaan, hebben we onze bedrijfsstrategie de afgelopen jaren op nieuwe markten afgesteld: we zijn nu actief in meer dan 40 landen en hebben fabrieken in Spanje, Portugal, Nederland en de VS.

Ondanks onze internationale uitbreiding blijven we onze essentie echter behouden en ons dagelijkse doel blijft hetzelfde als dat van 30 jaar geleden: dankzij onze voortdurende investering in onderzoek en ontwikkeling, blijven we voldoen aan de hoge verwachtingen van de klanten die elke dag wereldwijd op onze merken vertrouwen.

Klik hier voor meer informatie en neem direct contact op

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Oeps! Reactie vergeten in te vullen?
Vul hier aub je naam in