Compleet overzicht van Dranken Leveranciers voor de horeca

0

Welke dranken leveranciers zijn er allemaal actief in de horeca en welke dranken leveranciers passen het beste bij jou? Om je te kunnen helpen in je zoektocht naar de juiste dranken leveranciers hebben we hieronder een overzicht gemaakt van 158 dranken leveranciers die actief zijn in de horeca. Op deze manier kun je gemakkelijk contact opnemen met de dranken leveranciers die het beste bij je passen en direct met ze in gesprek.

Koffiebranderij Mocca d’Or

Mocca d’Or is een landelijk bekend koffiemerk met een A-merk positionering richting horeca en heeft als doel koffiebeleving bij klanten naar een… (lees meer)

SPA Nederland

We werken graag samen met ambitieuze ondernemers. Ondernemers die hun gasten een geweldige ervaring willen geven. Ondernemers die hun medewerkers stimuleren en enthousiasmeren. Net zoals… (lees meer)

Lowlander Beer Co.

Lowlander Beer is een bekroonde brouwerij uit Amsterdam, Nederland – letterlijk de Lage Landen of Lowlands. Elk van hun bieren heeft een uniek verhaal… (lees meer)

LFE

LFE voegt waarde toe aan wijn. Dat doen we met een enthousiast team van zo’n 60 medewerkers. Ervaren wijninkopers, servicegerichte accountmanagers, een efficiënte binnendienst,… (lees meer)

Maxxium Nederland B.V.

Maxxium Nederland is marktleider op het gebied van gedistilleerde dranken in Nederland. Voor een unieke portfolio met vele marktleidende, opkomende en prachtige iconische merken… (lees meer)

Smit & Dorlas Koffiebranders

Onze missie is duidelijk: de beste koffie maken. Dat doen we al sinds 1822. Wij zijn er op gebrand om constant perfecte smaken en aroma’s te creëren… (lees meer)

Ecotap Water

ECOtap is hét duurzame drinkwaterconcept voor horeca bedrijven en particulieren. Het concept Een tap die kraanwater verandert in volwaardig en verantwoord mineraalwater (plat en bruisend) … (lees meer)

Oud Reuchlin & Boelen

Oud Reuchlin & Boelen is één van de grootste importeurs van kwaliteitswijnen in Nederland. Alle belangrijke wijngebieden wereldwijd zijn vertegenwoordigd in ons assortiment. Onze… (lees meer)

Coca-Cola European Partners

In 1886 ontdekte de apotheker dr. John Styth Pemberton uit Atlanta Coca‑Cola. Hij experimenteerde met plantenextracten in het keukentje achter zijn drogisterij. Hij wilde… (lees meer)

Red Bull

Dietrich Mateschitz heeft Red Bull opgericht rond 1980, geïnspireerd door functionele dranken uit het Verre Oosten. Hij creëerde de formule van Red Bull Energy… (lees meer)

2Food: Natural Happiness

In 2025 hebben consumenten overal toegang tot een breed scala natuurlijke drinks & bites als goed alternatief voor het aanbod van massamerken. Hierdoor kan… (lees meer)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Jacobs Douwe Egberts Professional

Goede koffie en thee is goud waard! Ons doel is om u en uw gasten elke dag de perfecte ervaring te bieden. We weten hoe… (lees meer)

Tiktak/Segafredo Zanetti Nederland

Met een fabriek in Groningen en een vestiging in Amsterdam legde Klaas Tiktak in 1870 de basis voor het hedendaagse begrip dat… (lees meer)

Elixer Refreshments

Eindelijk is er de mogelijkheid om voor een gezonde frisdrank te kiezen. Wij zijn Elixer Refreshments en wij verrijken de markt met een nieuwe,… (lees meer)

Aspire Drinks

Aspire is een functional drink dat is gebaseerd op groene thee-extract. Dit levert je gezonde energie dat wordt gehaald uit groene thee, guarana en… (lees meer)

Purezza Premium Water

In Nederland drinken we behoorlijk wat water in de horeca. Zowel als dorstlesser of als belangrijke begeleider bij wijn en spijzen. Veel van dit water wordt voorverpakt… (lees meer)

L’eaucale water

Met ons all-in concept serveert u in een handomdraai een mooie fles tafelwater. Gefilterd, gekoeld en met bruis. Een sympathiek product voor uw gasten,… (lees meer)

Les Généreux – Horeca Wijnen

Les Généreux is een samenwerkingsverband van Nederlandse kwaliteitswijnhandels. Dankzij een professionele en efficiënte werkwijze leveren we wijnen van hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs…. (lees meer)

Schulp Vruchtensappen

Familie Schulp is sinds 1861 gevestigd aan het Zandpad in Breukelen, langs de rivier de Vecht. Hier begon, vijf generaties terug, Albertus Schulp met… (lees meer)

Lavazza Nederland

De geschiedenis van Lavazza is dat van een bedrijf dat, voor meer dan 120 jaar, een visie heeft nagestreefd op basis van passie voor… (lees meer)

Fortune Coffee

Bij Fortune Coffee begrijpen we hoe belangrijk koffie is. Daarom leveren wij goede, duurzame koffie uit representatieve automaten die passen bij jouw bedrijf. En… (lees meer)

Santas Koffie

Gedreven vanuit passie, trots en kennis mêleren wij de lekkerste koffies voor horeca, het MKB en grootzakelijk. Onze afnemers zijn professionele gebruikers zoals restaurants, hotels,… (lees meer)

Coffee Company S.A.

De allereerste Coffeecompany opende haar deuren in 1996. De CC Leidsestraat 60 werd geboren uit KoffieDicks liefde voor koffie en Ricks liefde voor het… (lees meer)

Jet Drinks B.V.

JetDrinks is een merkenbouwer met onderscheidende producten. Wij leveren onze producten direct aan de horeca als groothandel, maar levering via verschillende partner groothandels is… (lees meer)

Neuteboom Coffeeroasters

Neuteboom richt zich voornamelijk op de productie van private label koffie en is sinds de oprichting in 1891 nog altijd een onafhankelijke Nederlandse koffiebranderij. Met… (lees meer)

Eversys Nederland BV

Eversys is een Zwitsers bedrijf in 2009 opgericht door een team van ingenieurs. Zij hebben in de afgelopen dertig jaar veel ervaring opgedaan in… (lees meer)

 

Appelaere BV

De Appelaere is een familiebedrijf uit Zeeland. Met veel liefde voor onze producten brengen we sinds 1995 fruitsappen van de allerbeste kwaliteit op de… (lees meer)

Fruitbedrijf van Appeven

In 1999 begonnen Jos en Elly van Appeven met het zelf maken van sap. Vanaf 2000 zijn de sappen van Van Appeven uitgegroeid tot… (lees meer)

De Fruitmotor

Mooie en eerlijke producten die al je zintuigen prikkelen. Zo combineren we écht genieten met goed zijn voor onze omgeving en de natuur.  De Betuwe is… (lees meer)

Mr & Mrs Tea

Wij zijn Thomas & Bieke The, onze achternaam spreek je uit als “thee”. We staan met één been in Azië en met het andere in… (lees meer)

Fruity King

Al meer dan 25 jaar ervaring in het ontwikkelen en produceren van de juiste sappen en smoothies voor de juiste doelgroep, dat is onze… (lees meer)

Oranka Vruchtensappen

Oranka is als internationaal leverancier toonaangevend op het gebied van vruchtensappen & smoothies in combinatie met uitschenksystemen. Met meer dan 25 jaar ervaring weten wij… (lees meer)

Royal Swinkels Family Brewers

Bier is genieten, brengt mensen bij elkaar. Voor elk moment bieden wij daarom een passend bier. Ieder met een eigen smaak en karakter. Met… (lees meer)

Groupe du Vin

De mooiste wijnen van de wereld voor een scherpe prijs geleverd door uw eigen lokale wijnpartner. Dat is precies wat Groupe du Vin u… (lees meer)

Wijnimport J. Bart

Wijnimport J.Bart is een importeur van meer dan 850 kwaliteitswijnen en distillaten van 225 producenten uit 18 klassieke en nieuwe wijnlanden. Levert door heel… (lees meer)

Den Leeuw Koffie Groep

Den Leeuw koffie is een uniek eigen label, met een historie van Hollandsche Meesterbranders, stijlvol verpakt en verkrijgbaar in 4 smaakvolle varianten: blond, swart… (lees meer)

Yakult Nederland

In 1935 bracht de wetenschapper dr. Minoru Shirota het eerste flesje  gefermenteerde zuiveldrank met probiotica op de markt in Japan. Inmiddels is Yakult in 39… (lees meer)

Van Kempen Fruitsappen

De sappen van Van Kempen Fruitsappen zijn lekker en authentiek. Sap waar fruit trots op is. Sap waarmee u uw gasten aangenaam verrast. Sap… (lees meer)

Gastromercado

Gastromercado is uw leverancier waar het gaat om delicatessen waarvoor topkwaliteit de norm is. Een idee om het beste naar Nederland te brengen geboren… (lees meer)

DEAC Koffie Experts

Al ruim veertig jaar is DEAC Koffie Experts dé koffiepartner voor horeca en bedrijven in Nederland. Met sprekende koffiemerken en theeconcepten, innovatieve espressomachines én een eigen technische servicedienst… (lees meer)

Van Bieren

Van Bieren is de aanbieder van een selectie van de beste binnen- en buitenlandse speciaalbieren. Bieren van kleine ambachtelijke brouwerijen, ook wel craft beer… (lees meer)

D-Drinks B.V.

D-Drinks zorgt voor gezonde drankjes en snacks voor zij die op zoek zijn naar gezonde alternatieven en daarbij een originele lifestyle nastreven. Wij streven erna… (lees meer)

Neleman Organic Wine

Neleman wijnen zijn biologische wijnen die zonder het gebruik van bestrijdingsmiddelen en toevoegingen worden gemaakt. Want hoe oorspronkelijker en mooier de natuur, hoe oorspronkelijker… (lees meer)

BRITA Vivreau – O Original B.V.

Puur water, door jou gezuiverd en gebotteld. Op jouw locatie en op jouw manier. Met de duurzame watermachines van BRITA Vivreau kun je altijd… (lees meer)

The JAVA Coffee Company

De familie Claes brandt sinds 1935 koffie in Rotselaar, op ambachtelijke wijze met de modernste technieken. De lekkerste koffie, sinds 1935. Houdt u ook zo van… (lees meer)

Tamis & Vino Via Wijnen

Tamis & Vino Via Wijnen is een onafhankelijke wijnimporteur die zich richt op horeca, groot-, en wijnvakhandel. Opgericht in 1978 en gevestigd in Alkmaar… (lees meer)

FLS Company Nederland

Wij zijn FLS Company, een zelfstandige en 100% onafhankelijke liquor company in Nederland. Al meer dan 20 jaar richt onze sales & marketing organisatie… (lees meer)

Walraven Sax

Samen gaan we voor succes. We innoveren en stellen jou centraal. We zijn open, eerlijk en to the point. Gisteren, vandaag en in de… (lees meer)

Flavors of the World

Flavors of the World is een bedrijf dat continue op zoek is naar mooie/lekkere dranken met een goede prijs/kwaliteit verhouding, deze importeert en via… (lees meer)

Catunambú Nederland B.V.

Wij zijn Catunambú, een 100% Spaans familiebedrijf dat zich sinds 1897 met hart en ziel toelegt op het ambachtelijk roasten van de lekkerste hoge kwaliteit… (lees meer)

Hesselink Koffiebranderij

Hesselink Koffie staat voor aandacht. Aandacht voor uzelf en voor elkaar. Bij Hesselink Koffie geloven we dat koffie het verschil in uw dag kan… (lees meer)

Right Spirits

Right Spirits is een online drankgroothandel met échte mensen, die altijd voor je klaarstaan. Wij zijn gevestigd in Amsterdam en leveren uitsluitend aan horeca… (lees meer)

Drunken Mel

Het recept is afkomstig uit Vietnam, waar een digestief eerder regel is dan uitzondering. Glazen op tafel en genieten maar. Niet alleen van de… (lees meer)

Eden Advanced Technologies

Wij bieden innovatieve water- en koffieoplossingen voor bedrijven en huishoudens die hoogwaardige producten en diensten leveren om de vitaliteit van iedereen te verbeteren, met… (lees meer)

Senza Tea

Wij selecteren en blenden de mooiste losse theeën en we ontwikkelen slimme oplossingen waarmee serveren van losse thee eenvoudig en toegankelijk wordt. Jij verrast je… (lees meer)

Vrumona

Vrumona heeft een rijk verleden vol vakmanschap. In de afgelopen 70 jaar heeft Vrumona zich ontwikkeld tot een innovatieve organisatie. Als ondernemer heeft u te… (lees meer)

AB InBev

Dagelijks brouwen, vervoeren en verkopen we in Nederland met 550 collega’s met veel trots onze bieren. Van alcoholvrij tot speciaalbier. Met onze bieren brengen… (lees meer)

Bottel Beer

Bottel heeft maar één doel: zoveel mogelijk mensen laten genieten van vers ambachtelijk bier, precies zoals de brouwer het bedoeld heeft. Probeer gevarieerd aanbod… (lees meer)

Manetti

Paul Manetti werkt met gevoel voor tradities en authenticiteit. Maar dan wel in een hedendaagse setting. Kijkend naar wat er speelt en wat er… (lees meer)

Cider Import

3 jaar geleden zijn wij gestart met het importeren van ambachtelijke cider uit Frankrijk en Engeland. Inmiddels importeren wij cider vanuit heel Europa onder… (lees meer)

Miko Koffie Service

Miko Koffie is de partner bij uitstek voor de professionele horeca-ondernemer. Via uw vertrouwde bezorger leveren wij u een geselecteerd assortiment van de beste espressomelanges… (lees meer)

Redbeans

Onze machines zien er mooier uit en onze koffie is lekkerder. Met Redbeans wilden wij iets neerzetten dat er nog niet was: koffie en… (lees meer)

BreakOut Chai Tea Latte

Hét superhippe, spannende alternatief voor koffie en thee. Bomvol spices of happiness. Chai Latte verovert in rap tempo het hart van niet-koffiedrinkers en koffiedrinkers… (lees meer)

Fresh Fruit Express International

In heel Europa is een duidelijke trend zichtbaar naar gezonder en bewuster eten. Fruit is een onmisbaar onderdeel van gezonde voeding. Smoothies sluiten daarom… (lees meer)

Andre Kerstens B.V.

André Kerstens BV, Partners in Wijn, sinds 1880 is importeur van wijnen, distillaten en frisdranken. Wij leveren als groothandel in heel Nederland aan de… (lees meer)

Magners

In 1935 richt William Magner, in het Ierse plaatsje Clonmel, Magners Irish Cider op. En omdat je appels nodig hebt om cider te maken, koopt hij… (lees meer)

Leroy Breweries

Leroy Breweries staat al meer dan 4 eeuwen voor traditie, vakmanschap en passie, weerspiegeld in een assortiment kwalitatief hoogstaande bieren. Zelfs de Franse Revolutie… (lees meer)

Brouwerij van Steenberge

Brouwerij Van Steenberge staat garant voor onafhankelijkheid, vooruitgang en groei. Wij leggen de nadruk op traditionele brouwkunst aangepast aan de technologische evoluties en garanderen betrouwbare… (lees meer)

Boshuis – Thuis in water

Boshuis is in 2003 gestart als handelsonderneming in het verkopen van waterontharders voor de particuliere markt. Al gauw bleek dat er meer te doen… (lees meer)

Amzterdamit

An innovation of the Dutch Company  Amzterdamit™ 0.0, they found an unique formula to Manufacture The Amzterdamit™ “ORIGINAL” 0.0 Whiskey, 0.0 Gin, 0.0 Vodka,… (lees meer)

Alpenwijn

Al onze wijnen moeten voldoen aan onze eisen betreffende zuiverheid, eerlijke productie en kleinschaligheid. Zo zijn wij op 1 januari 2018 met Alpenwijn begonnen en ondertussen… (lees meer)

Kronenbourg 1664

Het merk Kronenbourg bestaat sinds 1947, als Jérôme Hatt, nakomeling van de oprichter van de brouwerij, terugkomt naar Straatsburg.Kronenbourg (in de volksmond ook wel…(lees meer)

Croatiangrapes.com

Croatiangrapes.com is importeur en groothandel van Kroatische wijnen. Passie voor wijn staat bij ons voorop, niet voor niets is onze slogan: ‘Life is grape’.  Als… (lees meer)

Old Dutch Distillers

Een schuur, die gebouwd was achter de oude molen, in het noordelijke gedeelte van Rotterdam is de plek waar de Old Dutch Distillers is… (lees meer)

EARTH Concepts

Dagelijks sterven 6.000 mensen, voornamelijk kinderen, door het gebrek aan schoon drinkwater. Om te helpen, vragen we je niet of je geld wilt geven… (lees meer)

Texelse Bierbrouwerij

In de voormalige zuivelfabriek van Oudeschild maakt de Texelse Bierbrouwerij speciaalbier met traditioneel vakmanschap en eigentijdse technologie.  Een ambachtelijke brouwerij De brouwmeesters van de Texelse Bierbrouwerij maken… (lees meer)

Ammirato Caffè

Ammirato Caffè betekent echte koffie met smaak. Met stijl. Met klasse. Wij melangeren onze koffies met de allergrootste zorg op basis van de beste… (lees meer)

34 Bieren

Eigenlijk is dit allemaal een uit de hand gelopen hobby. Het begon allemaal in 2015. Ik zat in een kleine bottleshop in Sevilla. De… (lees meer)

Brouwerij Kees

Doorsnee, ‘saaie’ of matig gebrouwen bieren zijn er al genoeg. De ware bierliefhebber heeft behoefte aan verrassende IPA’s, stouts en porters met gedurfde smaken,… (lees meer)

Bier Import

Bier Import wil het verschil maken in de bier- en biergerelateerde markt. Bieren importeren, dat is wat we doen en waar we goed in… (lees meer)

De Drankengroothandel

Heeft u een eigen horecaonderneming, bent u de uitbater van een (sport)kantine of organiseert u evenementen, dan bent u uiteraard altijd op zoek naar… (lees meer)

Animo

Wij maken hoogwaardige koffiezetsystemen en -automaten voor mensen die goede koffie willen schenken. Gebruiksvriendelijke apparaten met veel keuzemogelijkheden die makkelijk te onderhouden zijn en… (lees meer)

USA Beer

USA Beer is een uit de hand gelopen hobby van een bierfanaat. Wat begonnen is als import voor eigen koelkast, heeft zich ontwikkeld tot… (lees meer)

Kroon Bier

Jouw gasten hebben recht op smaakvol bier van de beste kwaliteit. En jij hebt recht op een eerlijke prijs voor dat bier. Of je… (lees meer)

Multi Bier

We importeren onze speciaalbieren vanuit binnen- en buitenland. We vertegenwoordigen en distribueren meerdere merken exclusief voor de Nederlandse markt. En dat zijn niet de… (lees meer)

KraftBier

Het is de missie van KraftBier om de Tilburgse brouwerstraditie in ere te herstellen. Eeuwenlang waren er 10-tallen brouwerijen die de stad voorzagen van het nodige… (lees meer)

Danone Nederland

Op 23 november 1953 wordt er door Charles Gervais een dochtermaatschappij opgericht in Nederland: Fromageries Charles Gervais Nederland N.V. Na de fusie in 1967… (lees meer)

Lipton Ice Tea

De meest favoriete Ice Tea van Nederland! Lipton werd in 1890 opgericht door Sir Thomas Lipton. Het merk is in de loop der jaren gegroeid… (lees meer)

BlackStock Coffee

Goede koffie komt uit een goede koffiemachine, zo eenvoudig is het. Wij leveren perfecte koffiemachines in bruikleen. En dat niet alleen, we stellen hem… (lees meer)

 

Buscaglione Italian Espresso

Buscaglione is een Romeins familiebedrijf met een lange traditie in topkwaliteit Italiaanse espresso. Het Nederlandse team van Buscaglione is gevestigd in Breukelen. Het branden van… (lees meer)

Holland Craft Beer

Holland Craft Beer  is een initiatief van Brouwerij Brouwerslokaal uit Groede, Zeeland. Ingegeven door de wens om zoveel mogelijk direct zaken te doen met de Horeca… (lees meer)

Gio Coffee

Goede koffie, dat is genieten. Koffie met smaak. Met stijl. Met klasse. Die moet je wat ons betreft overal kunnen drinken. Niet alleen thuis… (lees meer)

Beukenhorst

Wie Beukenhorst zegt, zegt koffie. Pure koffie met klasse voor elk moment van de dag. U proeft de smaak en liefde voor het vak…. (lees meer)

Heineken Horeca

U kent HEINEKEN als brouwer van sterke biermerken en horecaleverancier van dranken. Maar wij zijn ook een partner die met u meedenkt om meer… (lees meer)

Flevosap

De vele variaties zorgen voor de ene fruitige verrassing na de andere. De pure smaak van één soort, of een spannende combinatie van twee of meer. Altijd… (lees meer)

TEAmworkTea

Thee van hoge kwaliteit bestaat uit delicate, met de hand geplukte theeblaadjes. Elk TEAmwork Tea theeblaadje wordt met zorg geplukt door vrouwen in Sri… (lees meer)

Dorst

Het was op een winternacht tijdens een skivakantie met de familie in Frankrijk dat Felix, Victor en Dimi aan het brainstormen waren over nieuwe… (lees meer)

De Kikvorsch

Stel je voor: het is begin jaren zeventig. Als café-eigenaar en bierliefhebber rijd je regelmatig naar België en Duitsland om daar de lekkerste speciaalbieren… (lees meer)

Brouwerij Homeland

Brouwerij Homeland Amsterdam op de voormalige Marinewerf naast Het Scheepvaartmuseum bestaat sinds 2016 en is inmiddels van huisbrouwerij voor Pension Homeland uitgegroeid tot een… (lees meer)

Davo Bieren

Lekker bier, leuke mensen. Dat is waar het om draait bij de DAVO Bar & Brouwerij in Deventer, onze thuishaven. Vanuit hier werken wij… (lees meer)

Brouwerij De 7 Deugden

Bij Brouwerij De 7 Deugden werken mensen met een beperking. Bij De 7 Deugden vragen wij niet wat mensen mankeert, maar wat ze kunnen. Vaak… (lees meer)

Mescoo Calice

Mescoo is een compleet koffieconcept bestaande uit verschillende soorten hoogwaardige koffie, diverse koffiemachines en tal van accessoires. Wie lekkere koffie wil tegen een scherpe prijs, kiest voor Mescoo. Echt lekkere… (lees meer)

San Pellegrino

Sinds 1899, al meer dan een eeuw, is Sanpellegrino Group een gevestigde naam in de hele wereld. Het staat synoniem voor de hoogste kwaliteit…. (lees meer)

AquaFox Nederland

AquaFox is een geautomatiseerd systeem dat de kwaliteit van het spoelwater bewaakt en tegelijkertijd enorme waterbesparing (en daarmee kostenbesparing) realiseert.Het systeem telt het aantal… (lees meer)

Bier&cO

Bij Bier&cO houden we ervan om de dingen net wat anders te doen. We zijn niet bang nieuwe wegen te betreden. Vanaf eind jaren… (lees meer)

Chaudfontaine

Chefs en sommeliers geven Chaudfontaine al vier jaar op rij de hoogste score bij de International Taste & Quality Institute awards.De perfecte smaak van… (lees meer)

Ruhrgold

RuhrGold bieren komen uit een goed huis. Al meer dan 150 jaar wordt bier gebrouwen in onze particuliere brouwerij in de buurt van Marsberg…. (lees meer)

La Trappe

La Trappe Trappist is integer gebrouwen bier. Maar het smaakt naar meer. Als je goed proeft, herken je het belangrijke ingrediënt dat onlosmakelijk is… (lees meer)

Bier Authentiek

Bier Authentiek B.V. richt zich met haar dienstverlening specifiek op het speciaalbier. Het échte speciaalbier, dat nog op ambachtelijke wijze gebrouwen wordt. De missie… (lees meer)

Alfa Brouwerij

Sinds 1870 brouwt de familie Meens, inmiddels de 4e generatie, op ambachtelijke en duurzame wijze haar Alfa Bieren. De kleine en volledig onafhankelijke brouwerij,… (lees meer)

Verdi Koffiegroep

De Verdi Koffiegroep is specialist in koffie voor horeca & kantoor. We leveren exclusieve en authentieke koffiemerken en bonenmelanges, maar ook aan de bewuste… (lees meer)

Bivino

Bivino is dé exclusieve importeur van NVY Wine in Nederland: een frisse sparkling wijn, verkrijgbaar in verschillende fruitsmaken en alleen bestemd voor de horeca. 15… (lees meer)

Wonderful Drinks

Consumenten leggen vaak in de horeca de eerste emotionele connecties met nieuwe merken. Het is daarom dat Wonderful er naar streeft om een sterke… (lees meer)

Tribes Coffee

Een stam met onze eigen regels, eigen taal, rituelen, symbolen en verhalen. Al helemaal op het gebied van koffie. Wij geloven namelijk dat het… (lees meer)

Vien0

Vien0® is een reeks gefermenteerde alcoholvrije dranken op basis van groenten- en fruitsap geïnfuseerd met diverse kruiden of specerijen. Door de fermentatie in combinatie… (lees meer)

Wine & Spirits

Al meer dan 25 jaar zijn wij zelfstandig importeur van wijn en gedistilleerd. Aan de hand van een eigen visie op de wijnmarkt en drankenwereld,… (lees meer)

Baeten Vinopolis

Sinds 1935 biedt Baeten Vinopolis topwijnen van Franse, Italiaanse, Spaanse en Portugese wijndomeinen aan. Uit zoveel wijnen kiezen, is niet altijd eenvoudig. Daarom delen… (lees meer)

Vinada Wines

Een ingewikkelde tweestrijd? Beginnen met een wijnmerk waar geen alcohol in zit, terwijl iedereen in je omgeving weet dat je er zelf ook graag… (lees meer)

Kukki Cocktail

Echte ijsblokjes, vers fruit, natuurlijk vruchtensap en alcohol van hoge kwaliteit. Uiteraard bevat kukki geen conserveermiddelen en kleurstoffen. Kukki smaakt van zichzelf al goed… (lees meer)

Revolution Tea Europe BV

Revolution Tea is een theemerk dat zijn oorsprong vindt in de Verenigde Staten. Dit in Amerika gevestigde bedrijf met hun passie voor kwaliteit in smaak… (lees meer)

Van der Linde & Nijhof dranken

Van der Linde & Nijhof dranken presenteert zich sinds april 2005 op de markt van sterk alcoholische dranken. We zijn destijds gestart met de… (lees meer)

JanLinders_1809_24
Coenecoop Wine Traders

Coenecoop Wine Traders bestaat sinds 1991 en is destijds gestart als eenmanszaak. Wat begon als een kleine wijnimporteur groeide in korte tijd uit tot… (lees meer)

Soof Siropen

Jarenlang hebben we gewerkt in de voedingsindustrie, Nicole bij retailers, Daan bij leveranciers. Hier hebben wij gezien dat de meest ongezonde producten nog steeds… (lees meer)

Sir Joe

We love soda. We love its bubbles. Want; zonder prik, geen soda drinks. Wij vinden dat de sodacategorie haar prik deels heeft verloren. Wij… (lees meer)

Rush Energy Drink

Rush Energy Drink is dé betaalbare energydrink exclusief voor de horeca! Energydrinks hebben de afgelopen jaren een aanzienlijk marktaandeel ingenomen op de Nederlandse frisdrankmarkt. In de… (lees meer)

Brouwerij Palm

De Belgische brouwerijgroep Palm Belgian Craft Brewers heeft een gezamenlijke productiecapaciteit van 1 Mio hl en een omzet van € 53 Mio. De brouwerij… (lees meer)

Résidence Wijnen

Résidence Wijnen importeert en levert wijnen uit alle delen van de hele wereld aan horeca- en retailbedrijven in Nederland. Van grote merken tot unieke… (lees meer)

Pelican Rouge / Selecta

Sinds 1863 branden wij onze eigen Pelican Rouge koffie. Toen in Antwerpen, nu in Dordrecht. Al generaties lang werken we aan het selecteren van… (lees meer)

Brewfinder

Brewfinder is hét platform voor de zeldzaamste speciaalbieren op fust. Geselecteerd door onze mensen bij ambachtelijke brouwerijen over de hele wereld. Altijd vers bij… (lees meer)

Marie-Stella-Maris

Voor in de horeca, thuis of onderweg bieden wij een assortiment in natuurlijk mineraalwater aan. Marie-Stella-Maris mineraalwater is niet alleen een gezonde dorstlesser, maar… (lees meer)

Brandsma koffie

Al vier generaties lang voorzien we bij Brandsma Koffie horeca, bedrijven en particulieren van kwaliteits koffie, thee, allerhande bijproducten en diverse soorten apparatuur. Met… (lees meer)

Sourcy

Sourcy mineraalwater wordt gewonnen uit de Sourcy bron in Bunnik. De geschiedenis van deze bron gaat zo’n 1250 jaar terug.  Het moment waarop het regenwater… (lees meer)

Duvel Moortgat

De vierde generatie van de familie Moortgat heeft voortdurend geïnvesteerd in de brouwerij met als doel: hoge kwaliteit behouden én nog verbeteren. Die zin… (lees meer)

Peeze Koffiebranderij

Peeze is de enige Nederlandse koffiebranderij die 100% gecertificeerde Arabica koffie levert. Wij hebben bewust gekozen om enkel nog gecertificeerde koffiebonen in te kopen,… (lees meer)

Pure Water

Denkt u na over water met al zijn toepassingen? Pure Water dénkt niet alleen aan water, maar kan ook bij u een “optimaal waterklimaat” realiseren. In… (lees meer)

Nespresso Professional

De Nespresso koffie oplossingen voor professionals zijn speciaal ontwikkeld om aan uw specifieke behoeftes te voldoen. Ontdek hieronder de oplossingen voor uw type horeca onderneming. Restaurant en… (lees meer)

Sprankle

Sprankle is een puur en fris bedrijf dat gezondheid als top prioriteit heeft gesteld. Het doel van Sprankle is om iedereen gezond, gefilterd water… (lees meer)

Molina Chai

Onze liefde voor kruiden heeft ons naar de meest verre uithoeken van de wereld gebracht om de perfecte ingrediënten te vinden voor deze bijzondere samenstelling. (lees meer)

KRNWTR

Single-use verpakkingen worden gemiddeld na 15 minuten weggegooid. Een groot gedeelte hiervan belandt in onze natuur. Met KRNWTR draag je op een simpele manier… (lees meer)

L’Exception

Sinds de oprichting in 1997 heeft L’Exception een prachtig en kwalitatief assortiment opgebouwd met gerenommeerde wereldwijd bekende merken als: Bodega Norton, Antinori, Boschendal, Masi,… (lees meer)

KoffiePro

Net zoals jij eisen wij het beste. Niet langer namen wij genoegen met de standaard zoals deze ons werd voorgeschreven. Wij besloten om het… (lees meer)

Kelders Wijnimport

Kelders Wijnimport focust zich met een beperkt assortiment en goede prijs/kwaliteitsverhouding op zelfstandige wijn -en drankhandelaren. Ons streven is dat, door onze werkwijze, alle… (lees meer)

Jovado Koffie

Al meer dan 30 jaar zijn wij in de horeca sector actief en voorzien wij restaurants, tearooms, bedrijven, sportclubs, scholen, … van heerlijke, op… (lees meer)

Wijnkoperij de Lange

De Lange is een wijnimporteur met medewerkers die samen hun passie delen voor wijn en volop professionaliteit in huis hebben, zowel qua opleidingen als… (lees meer)

Geels Koffie & Thee

De lekkerste koffie en thee vindt u bij Geels Koffie & Thee. Met onze jarenlange vakmanschap garanderen wij thee- en koffieproducten van een ongeëvenaarde… (lees meer)

Made Blue Water

Met MADE BLUE maak je van kraanwater je eigen bronwater, gekoeld, plat en bruisend. Dat is lekkerder, makkelijker en duurzamer. Bovendien zorg je altijd voor 1000… (lees meer)

Kwast Wijnkopers

Met verrassende wijnen, inspirerende mensen en passie voor kwaliteit, bouwt Kwast Wijnkopers sinds 1978 aan een langdurige relatie met klanten en leveranciers. De Nederlandse… (lees meer)

De Koffie Professional

Met een bijzonder mooi premium assortiment koffie en koffiemachines levert De Koffie Professional sinds 2009 aan vele Midden- en Kleinbedrijven, zorginstellingen en scholen. We onderscheiden ons met kwalitatieve premium… (lees meer)

Zumex Nederland

Zumex is marktleider op het gebied van automatische sinaasappelpersen en het biedt een volledig assortiment aan producten voor het persen van verse groenten en… (lees meer)

Jopenbier

Het verhaal achter Jopen begint in de veertiende eeuw als Haarlem uitgroeit tot een van de belangrijkste brouwerssteden van Nederland. Brouwerijen draaien op volle… (lees meer)

Biggelaar Koffie & Thee

Biggelaar Koffie & Thee is gevestigd aan de Zwaanhoefstraat te Roosendaal. Vanuit Roosendaal bedienen wij met een gedreven team van 5 collega’s onze klanten… (lees meer)

Verbunt Verlinden

Verbunt Verlinden is een toonaangevende moderne Nederlandse wijnimporteur. We presenteren een wereldwijd assortiment topmerken. Van toegankelijke schenkwijnen tot wijnen van de meest vooraanstaande wijnhuizen… (lees meer)

Rombouts Koffie

Rombouts wil graag de partner van uw ideeën zijn door u informatiedragers ter beschikking te stellen die duidelijk maken dat koffie veel aandacht krijgt… (lees meer)

Koninklijke Grolsch

Grolsch is anders, eigenzinnig. Wij noemen dat karakter. Karakter is je niet laten leiden door anderen, maar het zelfvertrouwen en de overtuiging hebben om… (lees meer)

Melitta Professional

Melitta Professional Coffee Solutions is uw specialist voor uitmuntende koffievoorziening in de Out Of Home markt. Wie wil, krijgt alles uit één hand: individueel advies… (lees meer)

Bevenco

Bevenco is een 100% onafhankelijke distributeur met voornamelijk de focus op de horecamarkt. Dankzij onze onafhankelijkheid kunnen wij ons op geheel eigen wijze richten… (lees meer)

Riedel Fruitdranken

Bij Riedel leven en ademen we vruchtensap, waarbij smaak, kwaliteit een duurzaamheid altijd voorop staan. Dit doen we met vele bekende merken zoals Appelsientje,… (lees meer)

A Brand New Day Drinks

A Brand New Day staat voor een eigen manier van brand building. We gaan heel gericht te werk om precies in het hart van… (lees meer)

Madal Bal 

Madal Bal is importeur en distributeur van kwalitatief hoogwaardige dranken en voeding. Voor Madal Bal is alleen het allerbeste goed genoeg. Dat geldt zowel voor onze… (lees meer)

Tot zover een compleet overzicht van 158 dranken leveranciers voor de horeca. Ken jij ook een dranken leverancier die hier nog niet tussen staat? Klik dan hier en stuur ons direct even een mailtje zodat we dit snel kunnen aanvullen op deze pagina.