Dobla

0

Met de chocoladedecoraties en chocolade cups van Dobla geeft u in een handomdraai de perfecte finishing touch aan uw lekkerste desserts en gebak.

Om de branche steeds nieuwe impulsen te geven werken wij samen met gerenommeerde patissiers en chef-koks voor het ontwikkelen van creatieve, innoverende en verrassende chocolade decoraties.

Onze klanten
  • Patisserieën en banketbakkerijen
  • Hotels, restaurants en foodservice
  • Dessert- en taartfabrikanten
  • Supermarkten en overige retail winkels

Wij hebben veel ambities en leggen de lat extreem hoog. Met onze chocoladedecoraties willen we grenzen verleggen en onszelf overstijgen: beter, slimmer, sneller, mooier. Ons motto? Uitblinken, door uitdagingen aan te gaan.

Creatief

Creativiteit zit in onze genen. U wilt graag verrast worden, keer op keer. Die creativiteit zit niet alleen in onze producten maar ook in andere zaken. Zoals onze marktbenadering, de inrichting van ons pand en onze communicatie.

The Dobla way

Om ons doel te bereiken, bewandelen we een eigen weg: de Dobla Way. Uitblinken, persoonlijke aandacht, een actieve marktbenadering en productinnovatie horen daarbij.

Persoonlijke aandacht

Hoe beter wij u kennen, hoe beter wij u kunnen helpen. Bij Dobla begint dat met persoonlijke aandacht. Onze accountmanagers hebben regelmatig contact, brengen wensen en behoeften in kaart en komen met inventieve oplossingen en ideeën. Contacten om te koesteren.

Product innovatie

Innovatie drijft ons. En waar kan dat beter dan in het eigen innovatiecentrum? Onze eigen kraamkamer voor ideeën. Waar alle nieuwe chocolade decoraties geboren worden. De meest exclusieve chocolade decoraties brengen we uit onder de naam Chef’s Collection.

Klik hier voor meer informatie en neem direct contact op

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Oeps! Reactie vergeten in te vullen?
Vul hier aub je naam in