Disposable Leveranciers

0

Welke disposable leveranciers zijn er allemaal actief in de horeca en welke leveranciers van verpakkingen en disposables passen het beste bij jou? Om je te kunnen helpen in je zoektocht naar de juiste disposable leveranciers hebben we hieronder een overzicht gemaakt van alle disposable leveranciers die actief zijn in de horeca. Op deze manier kun je gemakkelijk contact opnemen met de disposable leveranciers die het beste bij je passen.

Depa Disposables

Dankzij haar totaalpakket aan disposables en verpakkingen is Depa Disposables als geen ander in staat ondernemers binnen foodservice en retail te helpen hun processen… (lees meer)

Bunzl Foodservice

Bent u op zoek naar één totaalleverancier voor al uw non-food artikelen? Bunzl is een groothandel in disposables, verpakkingen, hygiëneproducten, guest supplies, hotelequipment, glaswerk,… (lees meer)

NIQ Supplies

NIQ Supplies bedenkt, ontwerpt en levert innovatieve food disposables en verpakkingen binnen Europa. Tijdens een wereldreis van initiatiefnemer Nick Polder, maakte hij kennis met verschillende… (lees meer)

Comforties.com

Comforties heeft jarenlang ervaring in de verkoop van kwalitatief hoogwaardige disposables. Onze klanten zijn divers en weten ons te vinden vanuit verschillende bedrijfstakken. Comforties… (lees meer)

We Use Bamboo

Terwijl Angelique & Sharon een cocktail drinken op een prachtig strand in Azië, zijn zij beiden verbaasd over de schoonheid van hun rietje… (lees meer)

Natureko

Natureko is uw specialist in duurzame disposables. Wij importeren biobased en composteerbare disposables en bieden hiermee hét milieuvriendelijke alternatief voor plastic disposables.We zijn met… (lees meer)

Fonkels

Fast food verpakkingen die een verschil maken, met oog voor de wereld om ons heen. Dat is wat je bij Fonkels vindt. Dit alles… (lees meer)

Straw by Straw

Onze rietjes zijn 100% natuurlijk, dus zónder plastic of andere toegevoegde middelen. Ze zijn gemaakt van gedroogde graanstengels, een argrarisch restproduct (dus GEEN bamboe)…. (lees meer)

Duni Benelux

Wij leveren concepten en accessoires van hoge kwaliteit voor tafelaankledingen die restaurants, cateraars en take-awaybedrijven helpen goodfoodmood te creëren. Laat ons… (lees meer)

One Way Plastics

Als het aankomt op snelheid en accuratesse, weten bakker én kok dat een goede spuitzak wonderen doet. One Way Plastics produceert en… (lees meer)

Conpax

Duurzame disposables en verpakkingen voor food is ons specialisme. Met de huidige focus op duurzaamheid en onze kracht in het meedenken met… (lees meer)

Sier Disposables

Sier Disposables is dé specialist in decoratieve disposables voor de horeca en grootverbruik. Sier Disposables levert een compleet en groot assortiment aan duurzame artikelen, zoals… (lees meer)

Bio Futura

Wij zijn een enthousiast en internationaal team gespecialiseerd in composteerbaar verpakkingsmateriaal en wegwerpservies van 100% hernieuwbare grondstoffen. Al meer dan… (lees meer)

De Jong Disposables

Wij zijn een familiebedrijf. Dat betekent dat wij trouw zijn aan onze klanten en aan ons personeel. Wij leveren kwaliteit en staan… (lees meer)

Paardekooper Verpakkingen

Paardekooper is één van de grootste onafhankelijke distributeurs van verpakkingen en disposables in Europa. Wij leveren meer dan 35.000 producten voor de detailhandel, foodservice… (lees meer)

Tork Nederland

Tork® heeft het meest uitgebreide aanbod in Europa voor zakelijke klanten. Of het nu voor uw sanitaire ruimte, keuken, reinigingstaken of servetten en tafelaankleding… (lees meer)

Tot zover een compleet overzicht van alle disposable leveranciers voor de horeca. Ken jij ook een disposable leverancier die hier nog niet tussen staat? Klik dan hier en stuur ons direct een mail zodat we dit snel kunnen aanvullen op deze pagina.