Depa Disposables

0

Dankzij haar totaalpakket aan disposables en verpakkingen is Depa Disposables als geen ander in staat ondernemers binnen foodservice en retail te helpen hun processen efficiënter en effectiever in te richten. Depa combineert een heldere kijk op trends en ontwikkelingen in binnen- en buitenland met verstand van de dagelijkse business van ondernemers en medewerkers in foodservice en retail. Dat alles met een bij de branche passende no-nonsense aanpak en korte lijnen.

Depa heeft de volgende kernwaarden:
  • Fair: Wij doen eerlijk zaken en behandelen onze stakeholders op vriendelijke en respectvolle wijze.
  • Ondernemend: Wij tonen veel inzet, initiatief en lef. En wij geven niet op.
  • Onderscheidend: Wij willen het verschil maken in de verpakkingsmarkt.
  • Professioneel: Wat we doen, doen we goed, en
  • Eco-Innovatief: Wij zijn innovatief. Daardoor dragen wij aantoonbaar bij aan hogere opbrengsten voor onze klanten èn aan een lagere milieu-impact.
Bright®

Depa heeft oog voor duurzaamheid. Depa is voortdurend op zoek naar producten en concepten die minder belastend zijn voor het milieu en wil zo een bijdrage leveren aan een steeds duurzamere Out of Home-sector. De range disposables die beschikbaar is onder het merk Bright® zijn aantoonbaar minder milieubelastend in vergelijking met andere producten. Een grondige Life Cycle Assessment (LCA) en materiaal-analyse zijn de basis voor dit unieke concept. Milieu-impact van de disposables is vertaald naar een handige Eco Rating®, zodat je kunt zien hoe goed een product scoort ten opzichte van vergelijkbare producten. De Eco Rating® wordt ondersteund door Stichting Natuur & Milieu.

Biodore®

De disposables en verpakkingen van Biodore® zijn uitsluitend gemaakt van natuurlijke materialen. Biodore® toont ons de natuur in al haar schoonheid en laat ons de veelzijdigheid van de natuur ervaren in al haar kracht en dynamiek. Door de unieke vormen, patronen en kleuren van de natuur raken we steeds opnieuw geïnspireerd. Jij kiest voor Biodore® omdat de natuur ons alles geeft wat we nodig hebben.

Klik hier voor meer informatie en neem direct contact op

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Oeps! Reactie vergeten in te vullen?
Vul hier aub je naam in