Davo Bieren

0

Lekker bier, leuke mensen. Dat is waar het om draait bij de DAVO Bar & Brouwerij in Deventer, onze thuishaven. Vanuit hier werken wij elke dag om fijne bieren te maken, te delen en te drinken. Met veel liefde en nog meer plezier.

Je bent welkom om een blik te komen werpen op de brouwketels waar de DAVO bieren worden klaargestoomd, woorden te wisselen met iemand van het DAVO Team, die op al je biervragen een antwoord heeft, je dorst te lessen met een Surf Ale, Road Trip, of één van onze andere bieren, en je (grote) trek te stillen met een DAVO Hap of DAVO Diner, buiten in onze zonovergoten tuin.

Onze bieren

De bieren van DAVO zijn stuk voor stuk gebrouwen volgens het principe van de ‘3-pint-rule’: een regel die ervoor zorgt dat je na drie bieren nog steeds zin hebt in een slok. Of het nu gaat om een American Wheat Ale of een Russian Imperial Stout met whisky, een bier moet altijd in balans zijn. Dat lijkt aardig te lukken. “Nog eentje dan”is een welbekende uitspraak in de DAVO Bar. Naast de DAVO High Five: Surf Ale, Road Trip, Indie IPA, Darkness en de Weizenbock blijven wij graag experimenteren, vernieuwen, brouwen. We bewegen graag met de seizoenen mee. Je kunt verassend verschillende, en passende bieren van ons verwachten: van de tap, op de fles en in de DAVO Shop, het hele jaar door.

Proeven met de Brouwer

Meer weten over DAVO en ons bier? Dan kun je (reserveren voor) Proeven met de Brouwer. Daar vertelt één van onze brouwers over de onstaansgeschiedenis en het brouwproces, uiteraard onder het genot van drie verschillende DAVO bieren.

Handig om te weten

De DAVO Bar is vanaf woensdag geopend om 15:00 uur; in het weekend om 12:00 uur. Ook de DAVO Shop, waar al onze bieren verkrijgbaar zijn. Daarnaast is het voor grote groepen of bedrijven mogelijk om buiten openingstijden gebruik te maken van de ruimte.

Meer weten? Klik dan hier voor meer informatie of neem nu direct contact op. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Oeps! Reactie vergeten in te vullen?
Vul hier aub je naam in