Danvo Bakeries

0

Als echt familiebedrijf maken we al ruim 25 jaar lang diepvries brood en deegproducten. Constant zijn we druk bezig met innovaties en productverbeteringen. Zo is en blijft uw klant blij met brood.

In onze bakkerij draait alles om de klant. Met behulp van de beste apparatuur kunnen we de behoefte van de klant centraal stellen. Onze medewerkers hebben volop passie voor product als proces. Alleen zo kunnen we de klant en consument de beste broodervaring bieden.Eigen voorraadbeheer, een fijnmazige distributie en veel productiemogelijkheden zorgen ervoor dat de klant optimaal bediend wordt.

Duurzaam en toekomstgericht

Naast de klant, is duurzaamheid een belangrijk speerpunt binnen de bakkerij. Zo werken we uitsluitend met LED verlichting en is de apparatuur dermate ingericht om het energieniveau zo laag mogelijk te houden.

Passie voor product

Het brood wat we bakken is van een constante kwaliteit. Deze continuiteit is erg belangrijk voor de klant, en dat begrijpen we. Met ons productieapparaat en de strenge kwaliteitseisen kunnen we dit goed waarborgen.Prachtige graanrassen, eigen ontwikkelde desems, unieke recepturen en waar nodig lange procestijden. De passie proeft u terug in ons product.

Klik hier voor meer informatie en neem direct contact op

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Oeps! Reactie vergeten in te vullen?
Vul hier aub je naam in