D-Drinks B.V.

0

D-Drinks zorgt voor gezonde drankjes en snacks voor zij die op zoek zijn naar gezonde alternatieven en daarbij een originele lifestyle nastreven.

Wij streven erna een gamma te voorzien van echte & natuurlijke producten die elk van uw ‘goestjes’ kan verzadigen. Dat is omdat we ervan overtuigd zijn dat bij het kiezen van het gezondere alternatief niemand aan iets zou moeten inboeten: met elke hap of slok een onbetwistbare smaak, boordevol vitaminen en dat zonder toevoeging van kunstmatige smaken, kleuren of bewaarmiddelen.

Ons avontuur begon in 2009 in een kleine garage. Twee jongemannen maakten van hun droom van een duurzame onderneming met natuurlijke dranken en snacks werkelijkheid. Vandaag is D-drinks een gepassioneerd en toegewijd team dat gelooft in buitengewone relaties. Door een zorgvuldige selectie van inspirerend en opkomende merken, brengen we de juiste innovaties naar een anders zo statische markt. Met trots vinden we al onze goodies terug in (koel)kasten in heel België, Nederland, Luxemburg en Frankrijk.

Meer weten? Klik dan hier voor meer informatie of neem nu direct contact op. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Oeps! Reactie vergeten in te vullen?
Vul hier aub je naam in