Cono Kaasmakers

0

CONO Kaasmakers is een boerencoöperatie en bestaat al meer dan honderd jaar. Onze boeren en kaasmakers maken samen van de beste melk de lekkerste en eerlijkste kaas. Met behoud van onze tradities en met gebruik van de meest duurzame moderne technieken. Onze boeren delen kennis in workshops en onze kaasmeesters geven hun unieke kennis van generatie op generatie door aan talentvolle jonge kaasmakers.

De beste melk, geeft de lekkerste kaas

Kwaliteit staat boven alles. Onze koeien grazen zoveel mogelijk buiten en daardoor smaakt onze CONO kaas nog lekkerder. Van deze duurzame weidemelk maken we op de traditionele manier kaas. Zo roeren we de wrongel nog met de hand. De basis van onze kaas krijgt meteen de tijd om smaak en ‘smedigheid’ te ontwikkelen. De kazen worden tot 26 maanden gerijpt en daarna als eerste gekeurd door onze kaasmeesters!

Meer weten? Klik dan hier voor meer informatie of neem nu direct contact op. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Oeps! Reactie vergeten in te vullen?
Vul hier aub je naam in